#Χάρις Αλεξίου

Διονύσης Ατζαράκης για Χάρις Αλεξίου: «Η χιουμοριστική μας συνεργασία ήταν ιδέα του γιου της»

zappit.gr
Στο πλατό του Night Out βρέθηκε καλεσμένος ο Διονύσης Ατζαράκης, τη νύχτα της Τετάρτης, για να συναντήσει τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και […] The post Διονύσης Ατζαράκης για Χάρις Αλεξίου: «Η χιουμοριστική μας συνεργασία ήταν ιδέα του γιου της» appeared first on Zappit.
01:00 28/03/2024

Έρχεται η δεύτερη σεζόν του «Maestro» – Η πρεμιέρα στις 16 Μαΐου

lamianow.gr
Επιστρέφει η δεύτερη σεζόν της σειράς του MEGA που έγραψε τηλεοπτική ιστορία και αποκτήθηκε για παγκόσμια διανομή από το Netflix, σκαρφαλώνοντας στο διεθνές Top 10 ξένων σειρών σε 18 χώρες. Τα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι έτοιμα. Το «Maestro» κάνει πρεμιέρα στο MEGA στις 16 Μαΐου, ενώ θα προβληθεί ταυτόχρονα σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από την πλατφόρμα του Netflix. Η δεύτερη σεζόν αποτελείται από 6 επεισόδια Τον Μάιο του 2024, θα έχουμε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε για άλλη μία φορά στα καταγάλανα νερά των Παξών, που όμως κρύβουν πολλά ένοχα μυστικά στον σκοτεινό βυθό τους. Η δεύτερη σεζόν αποτελείται από 6 επεισόδια, ενώ το «Maestro» θα ολοκληρω
12:37 26/03/2024

Η Χάρις Αλεξίου κατακτά νέες κορυφές – Στις υψηλότερες θέσεις των charts tο άλμπουμ «Reworks»

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά Ανήσυχη, δημιουργική, πάντα παρούσα με τον τρόπο που η ίδια επιλέγει, η Χάρις Αλεξίου, με περισσότερα από πενήντα χρόνια καριέρας, μπορεί πάντα να ανοίγει δρόμους, να είναι φρέσκια, σημερινή, εύστοχη στις κινήσεις της που ανταμείβονται με διεθνή αναγνώριση. Ετσι, το άλμπουμ της, «Reworks», που κυκλοφόρησε πριν από περίπου δύο μήνες, το οποίο περιέχει δέκα αγαπημένα […] Το άρθρο Η Χάρις Αλεξίου κατακτά νέες κορυφές – Στις υψηλότερες θέσεις των charts tο άλμπουμ «Reworks» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
23:00 12/02/2024

Διονύσης Ατζαράκης: Αποκαλύπτει το παρασκήνιο της viral συνέντευξης με την Χάρις Αλεξίου – «Με πήρε τηλέφωνο ο γιος της»

tlife.gr
Ο Διονύσης Ατζαράκης βρέθηκε καλεσμένος στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο γνωστός κωμικός To άρθρο Διονύσης Ατζαράκης: Αποκαλύπτει το παρασκήνιο της viral συνέντευξης με την Χάρις Αλεξίου – «Με πήρε τηλέφωνο ο γιος της» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
01:09 07/02/2024

Στην Χάρις Αλεξίου δικαιολογείται το πέσιμο;

youfly.com
Τα τηλεοπτικά πεσίματα σε σύμβολα του ελληνικού πολιτισμού συνεχίζονται. Ορθό ή λάθος, και που θα βγάλει όλο αυτό; The post Στην Χάρις Αλεξίου δικαιολογείται το πέσιμο; appeared first on Youfly.
15:58 30/01/2024

Πίτσα Παπαδοπούλου για Χάρις Αλεξίου: «Δεν παύει να μην μπορεί να τραγουδήσει η κοπέλα»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Πίτσα Παπαδοπούλου, το απόγευμα της Κυριακής, στον Τάσο Τρύφωνος και την κυπριακή τηλεόραση. […] The post Πίτσα Παπαδοπούλου για Χάρις Αλεξίου: «Δεν παύει να μην μπορεί να τραγουδήσει η κοπέλα» appeared first on Zappit.
22:00 28/01/2024

Ακόμα μια σημαντική διάκριση για την Χάρις Αλεξίου

monopoli.gr
Η σπουδαία Χάρις Αλεξίου κι ακόμη 35 τραγουδίστριες από 50 χώρες και τα τραγούδια τους, μπήκαν στην παγκόσμια playlist Equal Global στο Spotify.
13:53 11/01/2024

Χαρούλα Αλεξίου: Γενέθλια σήμερα για την κορυφαία ερμηνεύτρια - "Σας ευχαριστώ για τις ευχές!"

thetoc.gr
Η Χάρις Αλεξίου είναι από τις πιο αγαπημένες ερμηνεύτριες, με λαμπρή καριέρα με σπουδαίες συνεργασίες και επιτυχίες
18:09 27/12/2023

Συγκινεί η Χάρις Αλεξίου: «Ο Γιώργος δεν έγινε ο πατέρας της οικογένειας, έκανε εμένα μάνα του»

zappit.gr
Η Χάρις Αλεξίου μίλησε για όλους και για όλα στο MEGA Stories και τη Δώρα Αναγνωστοπούλου. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα […] The post Συγκινεί η Χάρις Αλεξίου: «Ο Γιώργος δεν έγινε ο πατέρας της οικογένειας, έκανε εμένα μάνα του» appeared first on Zappit.
02:00 21/12/2023

Χάρις Αλεξίου: Από τις μπουάτ της Πλάκας στους μεγαλύτερους συναυλιακούς χώρους σε όλο τον κόσμο

NewsBomb
Με οδηγό και αφηγήτρια τη σπουδαία ερμηνεύτρια και δημιουργό, Χάρις Αλεξίου, απόψε στις 00:10, στο MEGA, το «MEGA Stories» και…Περισσότερα...
21:00 20/12/2023

MEGA Stories: Οι ιστορίες της Χαρούλας

tovima
Με ιδανικό σκηνικό το σπίτι της όπου υποδέχεται το «MEGA Stories», η Χάρις Αλεξίου φυλλομετρά, μαζί με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου, το άλμπουμ της ζωής της.
15:00 20/12/2023

Χάρις Αλεξίου για την περιπέτεια με την υγεία της: «Το πώς βγήκε αυτό έξω και πώς επικοινωνήθηκε είναι άλλο»

tlife.gr
Για τις ενοχές που έχει ως μητέρα, αλλά και την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία To άρθρο Χάρις Αλεξίου για την περιπέτεια με την υγεία της: «Το πώς βγήκε αυτό έξω και πώς επικοινωνήθηκε είναι άλλο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 08/12/2023

Η Χάρις Αλεξίου σε μια επική συνάντηση με τον Διονύση Ατζαράκη: «Δεν ξέρεις ούτε ένα μου τραγούδι ε;»

tlife.gr
Ο Διονύσης Ατζαράκης αυτή τη φορά, φιλοξένησε στο κανάλι του στο youtube την Χαρούλα Αλεξίου σε To άρθρο Η Χάρις Αλεξίου σε μια επική συνάντηση με τον Διονύση Ατζαράκη: «Δεν ξέρεις ούτε ένα μου τραγούδι ε;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 01/12/2023

Η Χάρις Αλεξίου άλλαξε στίχο του τραγουδιού «Πανσέληνος»: «Τα ζήτησα όλα απ’ τη ζωή μου, τα πλήρωσα με τη φωνή μου»

govastileto.gr
Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια Χάρις Αλεξίου μιλώντας στο podcast του Θέμη Καίσαρη, εκμυστηρεύτηκε ποιο τραγούδι θα έλεγε αν εμφανιζόταν ξανά η φωνή της. «Θα έλεγα την Προσευχή. Ας ερχόταν αυτό και θα έβρισκα τραγούδια να πω. Το βλέπω στον ύπνο μου ότι τραγουδάω, και βλέπω ότι ξέρω ότι δεν μπορώ να τραγουδήσω πια. Και λέω “κοίτα, […]
13:00 24/11/2023

Χάρις Αλεξίου: Ο στίχος που άλλαξε από την “Πανσέληνο”

instyle.gr
Δεν άλλαξε στίχο σε τραγούδι της μόνο η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, αλλά και η Χάρις Αλεξίου. Ωστόσο, ο λόγος είναι εντελώς διαφορετικός. Από τις 22/11 κυκλοφορεί η νέα δισκογραφική δουλειά της σπουδαίας ερμηνεύτριας, υπό τον τίτλο Reworks. Το άλμπουμ αυτό περιέχει 10 αγαπημένα τραγούδια και ήδη γνωστά τραγούδια. Ωστόσο, έχουν διαφορετική ενορχήστρωση και κάποιες αλλαγές. Δείτε […] The post Χάρις Αλεξίου: Ο στίχος που άλλαξε από την “Πανσέληνο” appeared first on InStyle.
18:46 23/11/2023

Ιάσων Τριανταφυλλίδης: «Η δική μας Μόνικα Μπελούτσι είναι η Χάρις Αλεξίου»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» και τη Μαίρη Αυγερινοπούλου έδωσε ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης, ο οποίος σχολίασε τους πάντες. «Η […] The post Ιάσων Τριανταφυλλίδης: «Η δική μας Μόνικα Μπελούτσι είναι η Χάρις Αλεξίου» appeared first on Zappit.
14:00 23/11/2023

Χάρις Αλεξίου: 10 αγαπημένα τραγούδια παίρνουν νέα πνοή με ΛΕΞ, Kid Moxie και Χρήστο Μάστορα

monopoli.gr
Η Χάρις Αλεξίου παρουσιάζει 10 επανεκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών της και συνεργάζεται με ΛΕΞ, Kid Moxie, Χρήστο Μάστορα.
14:53 22/11/2023

Ο Αντρέας Γιατράκος υποψήφιος για Grammy στα φετινά μουσικά βραβεία

happytv.gr
Ο Αντρέας Γιατράκος, ιδιοκτήτης της Ελληνικής δισκογραφικής εταιρείας Sonar music με δεκάδες χρυσούς και πλατινένιους δίσκους στη συλλογή του και γνωστός για τις συνεργασίες του ως παραγωγός με την Χάρις Αλεξίου, Γιώργο Νταλάρα, Νίκο Βέρτη, Νότη Σφακιανάκη, Γιώργο Μαζωνάκη, Νίκο Μακρόπουλο, Σταμάτη Γονίδη και πολλούς άλλους είναι υποψήφιος στα φετινά βραβεία Grammy ως παραγωγός στον […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Ο Αντρέας Γιατράκος υποψήφιος για Grammy στα φετινά μουσικά βραβεία
13:37 16/11/2023

Xάρις Αλεξίου: Αγνώριστη σε ηλικία 7 ετών απαγγέλλει το ποίημά της στο σχολείο – Σπάνια φωτογραφία

instyle.gr
Η Χάρις Αλεξίου είναι μια από τις πιο σημαντικές τραγουδίστριες της χώρας μας. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλους τους μεγάλους τραγουδιστές, μουσικοσυνθέτες και στιχουργούς, παλαιότερους και νεότερους. Είτε δισκογραφικά είτε σε μουσικές σκηνές, πίστες και συναυλίες. Έχει εμφανιστεί στις κορυφαίες αίθουσες του κόσμου και έχει τιμηθεί με σημαντικές διακρίσεις. Η Χαρίκλεια Ρουπάκα ήρθε στον κόσμο […] The post Xάρις Αλεξίου: Αγνώριστη σε ηλικία 7 ετών απαγγέλλει το ποίημά της στο σχολείο – Σπάνια φωτογραφία appeared first on InStyle.
18:46 15/11/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load