Ο Μάικ Πομπέο ισχυρίζεται πως η οικογένειά του είναι πιο ασφαλής χάρη στον Ντόναλντ Τραμπ
07:51 - 26/08/2020
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο προχώρησε χθες Τρίτη σε μια κίνηση χωρίς προηγούμενο στην αμερικανική πολιτική ιστορία, παρεμβαίνοντας.....
Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πομπέο από την Ιερουσαλήμ: Η οικογένειά μου είναι πιο ασφαλής χάρη στον Ντόναλντ Τραμπ - ΒΙΝΤΕΟ
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο προχώρησε χθες Τρίτη σε μια κίνηση χωρίς προηγούμενο στην αμερικανική πολιτική ιστορία, παρεμβαίνοντας στο εθνικό συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων από την Ιερουσαλήμ, αναλαμβάνοντας την αμφιλεγόμενη, ασυνήθιστη πρωτοβουλία να εκφωνήσει μια καθαρά κομματική ομιλία εν μέσω επίσημου ταξιδιού του στη Μέση Ανατολή. ...
Διαβάστε το στο real.grΠομπέο από την Ιερουσαλήμ: Η οικογένειά μου είναι «πιο ασφαλής» χάρη στον Τραμπ (Video)
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο προχώρησε χθες Τρίτη σε μια κίνηση χωρίς προηγούμενο στην αμερικανική πολιτική ιστορία, παρεμβαίνοντας στο εθνικό συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων από την Ιερουσαλήμ, αναλαμβάνοντας την αμφιλεγόμενη, ασυνήθιστη πρωτοβουλία να εκφωνήσει μια καθαρά κομματική ομιλία εν μέσω επίσημου ταξιδιού του στη Μέση Ανατολή.
Το άρθρο Πομπέο από την Ιερουσαλήμ: Η οικογένειά μου είναι «πιο ασφαλής» χάρη στον Τραμπ (Video) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.gr