Βίκυ Καγιά: Μπροστά και πίσω από τις κάμερες στο GNTM όλοι κάνουμε κάθε 5 μέρες τεστ

12:27 - 27/08/2020

Η Βίκυ Καγιά σε συνέντευξη της στην εφημερίδα On Τime και στη Σάσα Σταμάτη μίλησε για το  φετινό GNTM. "Στην αρχή είχα επιφυλάξεις για την εισαγωγή των αγοριών μέσα στο GNTM, για το πώς θα λειτουργήσουν με τα κορίτσια. Δεν το είχα εικόνα. Και θα δείτε κάτι ανεπανάληπτο. Έχουν ταιριάξει όλα τέλεια. Είναι κάτι διαφορετικό. Λόγω του Covid-19 χρειάστηκε να κάνουμε πολλές «εκπτώσεις» στα κόνσεπτ φωτογραφιών και των γυρισμάτων, αφού δεν επιτρέπονταν πολλά να γίνουν για λόγους ασφαλείας. Παρόλα αυτά έχει βγει καταπληκτικό πρόγραμμα...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει