Ολομέτωπη επίθεση Ντ.Τραμπ σε αριστερά & Τζ.Μπάιντεν: «Είναι o νεκροθάφτης Αμερικής - Ή εγώ ή οι πλιατσικολόγοι»

08:32 - 28/08/2020

Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, με μία ομιλία-σταθμό μπροστά από το Λευκό Οίκο αποδέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης το χρίσμα του κόμματός του για να διεκδικήσει δεύτερη θητεία.  «Αποδέχομαι με όλη μου την καρδιά αυτή την υποψηφιότητα για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής», είπε ο Τραμπ επευφημούμενος από το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στο γρασίδι έξω από τον Λευκό Οίκο. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση στην αριστερά και τον Τζο Μπάιντεν, που υποστηρίζει και υποδαυλίζει τις ταραχές και τις λεηλασίες που μαστίζουν εδώ και μήνες τις ΗΠΑ. «Είναι οι σημαντικότερες εκλογές της ιστορίας μας», είπε  Και ισχυρίστηκε ότι «ποτέ ξανά οι ψηφοφόροι δεν αντιμετώπισαν

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ομιλία-σταθμός του Τραμπ ενάντια σε αριστερά και Μπάιντεν: «Ή εγώ ή οι πλιατσικολόγοι»

Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, με μία ομιλία-σταθμό μπροστά από το Λευκό Οίκο αποδέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης το χρίσμα του κόμματός του για να διεκδικήσει δεύτερη θητεία. «Αποδέχομαι με όλη μου την καρδιά αυτή την υποψηφιότητα για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής», είπε ο Τραμπ...

Διαβάστε το στο crashonline.gr

Ομιλία-σταθμός Ντ.Τραμπ ενάντια σε αριστερά & Τζ.Μπάιντεν: «Είναι o νεκροθάφτης της Αμερικής -Ή εγώ ή οι πλιατσικολόγοι»

Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, με μία ομιλία-σταθμό μπροστά από το Λευκό Οίκο αποδέχθηκε το βράδυ [...] The post Ομιλία-σταθμός Ντ.Τραμπ ενάντια σε αριστερά & Τζ.Μπάιντεν: «Είναι o νεκροθάφτης της Αμερικής -Ή εγώ ή οι πλιατσικολόγοι» appeared first on Triklopodia.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις