Δημόσια συγγνώμη από την 24χρονη που ταξίδεψε με κορονοϊό -Ήθελα να ξεσκάσω
00:00 - 29/08/2020
Συγγνώμη ζήτησε η 24χρονη Θεσσαλονικιά νεφροπαθής που πήγε στη Σαντορίνη
The post Δημόσια συγγνώμη από την 24χρονη που ταξίδεψε με κορονοϊό -Ήθελα να ξεσκάσω appeared first on Newsitamea.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο newsitamea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κορονοϊός: «Συγγνώμη» από την 24χρονη για το ταξίδι στη Σαντορίνη - «Ήθελα να ξεσκάσω»
Δημόσια συγγνώμη ζήτησε η 24χρονη, η οποία διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό και παρόλο που το γνώριζε, ταξίδεψε με τρένο και…
Διαβάστε το στο NewsBombΗ δημόσια συγγνώμη της 24χρονης που ταξίδεψε στη Σαντορίνη ενώ είχε κορονοϊό [video]
Μετανιωμένη εμφανίστηκε η 24χρονη νεφροπαθής που βρέθηκε θετική με κορονοϊό και ενώ το ήξερε αποφάσισε να ταξιδέψει στη Σαντορίνη. Η 24χρονη κατάλαβε το λάθος της και ζήτησε συγγνώμη ενώ έκανε λόγο για μια παρόρμηση της ηλικίας, την κίνηση αυτή που έθεσε την ίδια και τον κόσμο που ταξίδεψε μαζί της σε κίνδυνο να μολυνθεί με […]
The post Η δημόσια συγγνώμη της 24χρονης που ταξίδεψε στη Σαντορίνη ενώ είχε κορονοϊό [video] appeared first on TLIFE.
Διαβάστε το στο tlife.grΖητά συγγνώμη η 24χρονη που είχε κορονοϊό και μπήκε στο πλοίο για Σαντορίνη: Ήθελα να ξεσκάσω
Αίσθηση προκάλεσε η είδηση πως μια 24χρονη ενημερώθηκε πως είναι θετική στον κορονοϊό και αντί να μπει σε καραντίνα επέλεξε να μπει στο πλοίο και να ταξιδέψει για την όμορφη Σαντορίνη. Η 24χρονη αιμοκαθαιρούμενη, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel, ξέσπασε σε κλάματα και ζήτησε συγγνώμη. Θέλω να ζητήσω μια δημόσια συγγνώμη από όλους, δεν ήταν κάτι εσκεμμένο, ήταν μια παρόρμηση της ηλικίας; Δεν ξέρω είπε η 24χρονη. Επειδή έχω πολλά χρόνια το θέμα υγείας δεν ήταν και πάρα πολύ εύκολο να μετακινούμαι και επειδή τώρα μου δόθηκε η ευκαιρία ήθελα να ξεσκάσω υποστήριξε και πρόσθεσε: Επειδή δεν είχα κανένα σύμπτωμα ούτε βήχα ούτε τίποτα, πίστευα ότι δεν είμαι θετική στον ιό και για
Διαβάστε το στο spoilers24χρονη που ταξίδεψε με κορονοϊό: «Θέλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη. Ήθελα να ξεσκάσω»
Μία νεαρή, νεφροπαθής, διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό και παρόλο που το γνώριζε, ταξίδεψε με τρένο και με πλοίο προκειμένου να πάει διακοπές στη Σαντορίνη.
Οι Αρχές τη συνέλαβαν στο λιμάνι του νησιού πριν κατέβει από το πλοίο και τη γύρισαν πίσω στον Πειραιά. Η 24χρονη που κατάλαβε την ασύλληπτη απερισκεψία της εξέφρασε δημόσια τη συγγνώμη της μιλώντας αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Άρη Λάμπο.
«Θέλω να ζητήσω μια δημόσια συγγνώμη από όλους, δεν ήταν κάτι εσκεμμένο, ήταν μια παρόρμηση της ηλικίας; Δεν ξέρω» είπε η...
Διαβάστε το στο entertv.gr24χρονη που ταξίδεψε με κορονοϊό στη Σαντορίνη: «Ήθελα να ξεσκάσω, ζητώ συγγνώμη»
Μετανιωμένη εμφανίστηκε η 24χρονη νεφροπαθής που βρέθηκε θετική με κορωνοϊό και ενώ το ήξερε αποφάσισε να ταξιδέψει στη Σαντορίνη. Η 24χρονη κατάλαβε το λάθος της και ζήτησε συγγνώμη ενώ έκανε λόγο για μια παρόρμηση της ηλικίας, την κίνηση αυτή που έθεσε την ίδια και τον κόσμο που ταξίδεψε μαζί της σε κίνδυνο να μολυνθεί με […]
Διαβάστε το στο larisanew.grΚορωνοϊός: «Συγγνώμη» από την 24χρονη για το ταξίδι στη Σαντορίνη
Δημόσια συγγνώμη ζήτησε η 24χρονη, η οποία διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό και παρόλο που το γνώριζε, ταξίδεψε με τρένο και...
The post Κορωνοϊός: «Συγγνώμη» από την 24χρονη για το ταξίδι στη Σαντορίνη appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr