#Newsit

Survivor 2024: Άγριοι καυγάδες και 4ος υποψήφιος ο Θοδωρής Τουρκογεώργος 

Newsit
Η ένταση δεν έλειψε ούτε από τον τελευταίο αγώνα ασυλίας του Survivor, με την Κατερίνα Δαλάκα και την Σταυρούλα Χρυσαειδή να βγάζουν… μαχαίρια και τον Γιάννη Περπατάρη με τον Σταμάτη Ταλαδιανό να δίνουν συνέχεια στην κόντρα τους. Τα όσα έγιναν στον προηγούμενο αγώνα ασυλίας μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των παικτών του Survivor, με την Σταυρούλα Χρυσαειδή ... Περισσότερα To άρθρο Survivor 2024: Άγριοι καυγάδες και 4ος υποψήφιος ο Θοδωρής Τουρκογεώργος  δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
03:01 25/04/2024

Μασκοφόροι πέταξαν καπνογόνα μέσα σε θέατρο σε αντιφασιστική εκδήλωση στη Στοκχόλμη - Βίντεο από την επίθεση

Newsit
Στη Σουηδία, σήμανε συναγερμός όταν μασκοφόροι εκσφενδόνισαν καπνογόνα μέσα σε θέατρο σε νότιο προάστιο της Στοκχόλμης, όπου επρόκειτο να γίνει εκδήλωση κατά της άκρας δεξιάς. Όπως ανακοίνωσαν η αστυνομία της Στοκχόλμης και πολιτικοί παρατάξεων της Σουηδίας, οι οποίοι συμμετείχαν στην εκδήλωση, «τρεις άνθρωποι διακομίστηκαν σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο», προσθέτοντας πως η σοβαρότητα της κατάστασής τους ... Περισσότερα To άρθρο Μασκοφόροι πέταξαν καπνογόνα μέσα σε θέατρο σε αντιφασιστική εκδήλωση στη Στοκχόλμη - Βίντεο από την επίθεση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
03:01 25/04/2024

Τα ιστορικά στοιχεία και το «απόκοσμο» χρώμα της Αθήνας - Κολυδάς: «Το εντονότερο γεγονός» αφρικανικής σκόνης που έχει καταγραφεί ποτέ στην πρωτεύουσα

Newsit
Την Τρίτη 23/4/24 τα Social Media πλημμύρισαν με φωτογραφίες από το «κίτρινο» και «απόκοσμο» τοπίο που δημιούργησε στην Ελλάδα το πέρασμα της αφρικανικής σκόνης. Σε μια προσπάθεια να ερμηνεύσει τις πρωτόγνωρες εικόνες, ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς δημοσίευσε κάποια ιστορικά στοιχεία… Ούτε λίγο, ούτε πολύ, τα στοιχεία δείχνουν ότι το «κίτρινο» σκηνικό της Τρίτης (23/4/24) δημιουργήθηκε ... Περισσότερα To άρθρο Τα ιστορικά στοιχεία και το «απόκοσμο» χρώμα της Αθήνας - Κολυδάς: «Το εντονότερο γεγονός» αφρικανικής σκόνης που έχει καταγραφεί ποτέ στην πρωτεύουσα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
02:01 25/04/2024

Νέο κύμα αφρικανικής σκόνης τον Μάιο! Συχνότερα τα φαινόμενα - Η ανάλυση του Δημοσθένη Σαρηγιάννη

Newsit
Κύματα αφρικανικής σκόνης και τον Μάιο αναμένονται στην Ελλάδα, σύμφωνα με τον Δημοσθένη Σαρηγιάννη. Τα φαινόμενα θα είναι πλέον συχνότερα, εκτιμά ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής στο ΑΠΘ. Ακόμα ένα κύμα αφρικανικής σκόνης μέσα στον Μάιο φαίνεται πως θα αντιμετωπίσουμε, μετά τη σταδιακή υποχώρηση του τελευταίου που σκέπασε κατά τόπους την Ελλάδα με ένα πορτοκαλί πέπλο, ... Περισσότερα To άρθρο Νέο κύμα αφρικανικής σκόνης τον Μάιο! Συχνότερα τα φαινόμενα - Η ανάλυση του Δημοσθένη Σαρηγιάννη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
02:01 25/04/2024

Οι Χούθι έπληξαν με πυραύλους 2 φορτηγά πλοία και ένα καταδρομικό του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ

Newsit
Δύο πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων και ένα αμερικανικό καταδρομικό βρέθηκαν στο στόχαστρο των Χούθι της Υεμένης. Οι αντάρτες Χούθι της Υεμένης ανακοίνωσαν ότι εξαπέλυσαν επιθέσεις εναντίον δύο πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων και ενός καταδρομικού του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ. Ο εκπρόσωπός τους Γιαχία Σαρί ανέφερε ότι οι Χούθι εξαπέλυσαν επίθεση με πυραύλους εναντίον του αμερικανικού πλοίου μεταφοράς ... Περισσότερα To άρθρο Οι Χούθι έπληξαν με πυραύλους 2 φορτηγά πλοία και ένα καταδρομικό του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
02:01 25/04/2024

Premier League: Ήττα σοκ για τη Λίβερπουλ, «τεσσάρα» με ανατροπή για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Newsit
Η Λίβερπουλ ηττήθηκε με 2-0 στο τοπικό ντέρμπι με την Έβερτον και έχασε νέους πολύτιμους βαθμούς στη “μάχη” για τον τίτλο του πρωταθλητή στην Premier League της Αγγλίας. Με δύο γκολ από τον Μπρέθγουειτ και τον Κλάβερτ – Λεβίν, ένα σε κάθε ημίχρονο, η Έβερτον πήρε μία σπουδαία νίκη γοήτρου, αλλά και για τη βαθμολογία ... Περισσότερα To άρθρο Premier League: Ήττα σοκ για τη Λίβερπουλ, «τεσσάρα» με ανατροπή για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
01:01 25/04/2024

Η ροζ πανσέληνος φωτίζει τον ουρανό - Μαγικές εικόνες από το «πασχαλινό φεγγάρι»

Newsit
Εντυπωσιακές εικόνες στον ουρανό από τη ροζ πανσέληνο που έχει κάνει την εμφάνισή της σε πολλές χώρες του πλανήτη. Στις 2:49 τα ξημερώματα η κορύφωση του «πασχαλινού φεγγαριού» στην Ελλάδα. Η ροζ Πανσέληνος ή αλλιώς η πανσέληνος του Απριλίου ή πασχαλινό φεγγάρι πήρε το όνομά της από τα ροζ αγριολούλουδα «phlox» της Βόρειας Αμερικής που ... Περισσότερα To άρθρο Η ροζ πανσέληνος φωτίζει τον ουρανό - Μαγικές εικόνες από το «πασχαλινό φεγγάρι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
01:01 25/04/2024

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ αποθέωσαν τον Ματίας Αλμέιδα: Τραγουδούν το επίθετο του πατέρα μου

Newsit
Ο Ματίας Αλμέιδα αποθεώθηκε από τους οπαδούς της ΑΕΚ μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, την ώρα των δηλώσεών του στην COSMOTE TV. Την ώρα που ο Ματίας Αλμέιδα έκανε τις δηλώσεις του στην COSMOTE TV ο κόσμος τον αποθέωσε, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του. Ο ίδιος σήκωσε το χέρι του και τους χαιρέτησε. “Ο ... Περισσότερα To άρθρο Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ αποθέωσαν τον Ματίας Αλμέιδα: Τραγουδούν το επίθετο του πατέρα μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
00:01 25/04/2024

Flexopack: Αύξηση 7% των κερδών μετά φόρων το 2023

Newsit
Η Flexopack ανακοίνωσε χθες (24.4.2024) τις οικονομικές επιδόσεις και τα αποτελέσματα του Ομίλου και της Εταιρείας για το έτος 2023, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Συγκεκριμένα, τα οικονομικά αποτελέσματα του Ομίλου και της Εταιρείας συγκριτικά με το 2022 έχουν τα εξής: Ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών ανήλθε σε 153,090 εκατ. ευρώ, έναντι 151,012 ... Περισσότερα To άρθρο Flexopack: Αύξηση 7% των κερδών μετά φόρων το 2023 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
00:01 25/04/2024

United Group: Αυξήθηκαν κατά 7% τα ενοποιημένα έσοδα το 2023

Newsit
Τα ενοποιημένα έσοδα του ομίλου United Group ανήλθαν σε 2.791 εκατ. ευρώ για το 2023, παρουσιάζοντας αύξηση 7%, σύμφωνα με ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας. Ειδικότερα, το ενοποιημένο προσαρμοσμένο EBITDAal της United Group αυξήθηκε κατά 7% και ανήλθε σε 988 εκατ. ευρώ. Προσαρμόζοντας τον αντίκτυπο της πώλησης των σταθμών βάσης τον Αύγουστο του 2023, ... Περισσότερα To άρθρο United Group: Αυξήθηκαν κατά 7% τα ενοποιημένα έσοδα το 2023 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
00:01 25/04/2024

Lavipharm: Τι ειπώθηκε στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών

Newsit
Η Ετήσια Ενημέρωση Αναλυτών πραγματοποιήθηκε χθες (24.4.2024) από τον Όμιλο Lavipharm A.E. στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών που έλαβε χώρα στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ο κ. Βασίλης Μπαλούμης, CFO του Ομίλου, σχολίασε «είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είμαστε και πάλι εδώ, για δεύτερη φορά. Η χαρά μου όμως πηγάζει και από τη ... Περισσότερα To άρθρο Lavipharm: Τι ειπώθηκε στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
00:01 25/04/2024

H Μαρία Σολωμού αποκάλυψε τι λέει ο γιος της όταν ακούει τα podcast της

Newsit
Για τα επαγγελματικά της σχέδια, τη συνέντευξη που της παραχώρησε ο Αντώνης Ρέμος, αλλά και για το τι λέει ο γιος της για τα podcast της, μίλησε η Μαρία Σολωμού στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Η Μαρία Σολωμού αναφέρθηκε αρχικά στη συνέντευξη που της έδωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής, όπου αποκάλυψε αρκετά πράγματα για τη ... Περισσότερα To άρθρο H Μαρία Σολωμού αποκάλυψε τι λέει ο γιος της όταν ακούει τα podcast της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
00:01 25/04/2024

Τα πτώματα 14 μεταναστών βρέθηκαν στο νησί Τζέρμπα της Τυνησίας

Newsit
Τα πτώματα 14 μεταναστών έχουν εντοπιστεί τις τελευταίες ημέρες στις ακτές της νήσου Τζέρμπα, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές της Τυνησίας. «Πτώματα άρχισαν να ξεβράζονται στις ακτές της νήσου Τζέρμπα την Παρασκευή. Έχουν βρεθεί δεκατέσσερα πτώματα, εκ των οποίων τα περισσότερα είναι μεταναστών από την υποσαχάρια Αφρική», δήλωσε ο εισαγγελέας Φατί Μπακούς στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ... Περισσότερα To άρθρο Τα πτώματα 14 μεταναστών βρέθηκαν στο νησί Τζέρμπα της Τυνησίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
00:01 25/04/2024

Αναζητείται για το αυτόφωρο ο Στέφανος Χίος μετά τη μήνυση της Αλεξίας Μπακογιάννη – Το σήμα της Αστυνομίας για το επεισόδιο στο καφέ

Newsit
Σύμφωνα με το σήμα της Αστυνομίας, η Αλεξία Μπακογιάννη παρουσιάστηκε για να υποβάλει μήνυση στις 15.55 μετά το μεσημέρι της Τετάρτης (14/4/24) σε βάρος του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου για απειλή, εξύβριση και απόπειρα απλής σωματικής βλάβης… Σύμφωνα πάντα με το σήμα της Αστυνομίας, είχε προηγηθεί το επεισόδιο στο γνωστό καφέ της Αθήνας μεταξύ του Στέφανου ... Περισσότερα To άρθρο Αναζητείται για το αυτόφωρο ο Στέφανος Χίος μετά τη μήνυση της Αλεξίας Μπακογιάννη – Το σήμα της Αστυνομίας για το επεισόδιο στο καφέ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
00:01 25/04/2024

Η παραλία: Ο Γράντος κάνει αποκαλύψεις που θα σοκάρουν τους πάντες

Newsit
Μη χάσετε τις συγκλονιστικές εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ1 «Η παραλία», η οποία μεταδίδεται την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, στις 22:45. Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, ώρα 22:45 Επεισόδιο 132ο: Η επιχείρηση απαγωγής του Δημητρού από το ψυχιατρείο δημιουργεί ένταση ανάμεσα στον Διονύση και τη Νικολίνα. Ο Γράντος πληρώνει τον πιτσιρικά, που δουλεύει ... Περισσότερα To άρθρο Η παραλία: Ο Γράντος κάνει αποκαλύψεις που θα σοκάρουν τους πάντες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
00:01 25/04/2024

Μπέριλ ΜακΚίσικ: «Οπαδοί της Μπαρτσελόνα προσπάθησαν να μου επιτεθούν επειδή πανηγύριζα για τον Ολυμπιακό»

Newsit
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπαρτσελόνα στο πρώτο παιχνίδι για τα πλέι οφ της Euroleague και η Μπέριλ ΜακΚίσικ “κατήγγειλε” επίθεση από οπαδούς των Καταλανών στην εξέδρα. Η Μπέριλ ΜακΚίσικ ταξίδεψε με τον Ολυμπιακό στη Βαρκελώνη για να βρεθεί στο πλευρό του συντρόφου της, Σακίλ ΜακΚίσικ, στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, αλλά φαίνεται ότι ... Περισσότερα To άρθρο Μπέριλ ΜακΚίσικ: «Οπαδοί της Μπαρτσελόνα προσπάθησαν να μου επιτεθούν επειδή πανηγύριζα για τον Ολυμπιακό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
00:01 25/04/2024

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

lamianow.gr
«Δεχθήκαμε λεκτική επίθεση από τον Φλώρο, άρχισε να μας απειλεί και να μας βρίζει. Για να τον αποφύγουμε λοιπόν βγήκα εκτός της αιθούσης» περιγράφει ο βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή, για την οποία κρατείται ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος. «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω, ούτε να απαντήσω, ούτε τίποτα. Δέχθηκα γροθιές στο πρόσωπο και με έπιασε από το λαιμό και με έσυρε στο πάτωμα» λέει ο βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» στο Star για το επεισόδιο στη Βουλή. Σε ερώτηση για το αν όντως μίλησε με υβριστικά λόγια για την μητέρα του Κωνσταντίνου Φλώρου, ο Βασίλης Γραμμένος λέει: «Δεν έχω να απαντήσω σε φαντασίες του κάθε ενός»…
23:39 24/04/2024

Φωτογραφικό ντοκουμέντο από τους Αγίους Αναργύρους: Η Κυριακή έπεσε νεκρή μια ανάσα από το κουβούκλιο του φρουρού

Newsit
Μια ανάσα από το κουβούκλιο του φρουρού του ΑΤ Αγίων Αναργύρων έπεσε νεκρή η 28χρονη Κυριακή από τις φονικές μαχαιριές του 39χρονου πρώην συντρόφου της το μοιραίο βράδυ της Δευτέρας (1.4.24) στη γυναικοκτονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Φωτογραφίες με το φονικό μαχαίρι, που χρησιμοποίησε ο δράστης της γυναικοκτονίας, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Όπως μετέδωσε ... Περισσότερα To άρθρο Φωτογραφικό ντοκουμέντο από τους Αγίους Αναργύρους: Η Κυριακή έπεσε νεκρή μια ανάσα από το κουβούκλιο του φρουρού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:02 24/04/2024

Κλήρωση ΛΟΤΤΟ 2512: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Newsit
Κλήρωση ΛΟΤΤΟ αριθμός 2512, σήμερα Τετάρτη 24/04/2024. Όσα πρέπει να γνωρίζετε. Οι τυχεροί αριθμοί είναι: 13, 23, 36, 41, 46, 48.  Οι παίκτες του ΛΟΤΤΟ διεκδικούν μέχρι και 10.000 ευρώ κάθε μήνα, για 10 χρόνια, καθώς αυτό είναι το έπαθλο για τους νικητές της πρώτης κατηγορίας. Εκτός από τους νικητές της πρώτης κατηγορίας που προβλέπουν ... Περισσότερα To άρθρο Κλήρωση ΛΟΤΤΟ 2512: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:02 24/04/2024

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: «Πάρτι» στο ντέρμπι με Ελίασον! Ο τίτλος του πρωταθλητή μπήκε σε κιτρινόμαυρη τροχιά

Newsit
Η ΑΕK έβγαλε αγωνιστικό πάθος και ο Παναθηναϊκός δεν είχε ελπίδα στην OPAP Arena. Η Ένωση ήταν ανώτερη, νίκησε με 3-0 μέσα στην «καυτή» της έδρα και έδειξε έδειξε πως ούτε το φετινό πρωτάθλημα θα της… ξεφύγει. Ολέθριο λάθος του Ακαϊντίν στο τέρμα του Πόνσε. Δυο γκολ ο MVP, Ελίασον. Γυάλιζε το… μάτι των παικτών ... Περισσότερα To άρθρο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: «Πάρτι» στο ντέρμπι με Ελίασον! Ο τίτλος του πρωταθλητή μπήκε σε κιτρινόμαυρη τροχιά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:02 24/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load