#Newsit

«Η Μάγισσα»: Ο Σίλβιο μαθαίνει το ύποπτο παρελθόν του Τζουζέπε

Newsit
Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά «Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά». Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο που θα προβληθεί την Τρίτη 22 Οκτωβρίου στις 22:30, στον ΑΝΤ1. Η Μάγισσα: Τρίτη 22 Οκτωβρίου Η συνύπαρξη της Πανδώρας με τη Ρενάτα, για τη δημιουργία του νέου οικισμού, κάθε άλλο παρά ευοίωνη προμηνύεται. Ένα μήνυμα απ’ τη Βενετία ... Περισσότερα To άρθρο «Η Μάγισσα»: Ο Σίλβιο μαθαίνει το ύποπτο παρελθόν του Τζουζέπε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
00:00 22/10/2024

Ολυμπιακός: Η λογομαχία Λαρεντζάκη – Μπράουν την ώρα του αγώνα, η άμεση αλλαγή τους και η selfie συμφιλίωσης

Newsit
Γιανούλης Λαρεντζάκης και Μόουζες Ράιτ τα είπαν σε έντονο ύφος κατά τη διάρκεια του Καρδίτσα – Ολυμπιακός, αλλά το θέμα λύθηκε άμεσα και υπάρχει και σχετική selfie που το επιβεβαιώνει. Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Μόουζες Ράιτ είχαν μία έντονη διαφωνία λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Καρδίτσα για την τρίτη αγωνιστική της ... Περισσότερα To άρθρο Ολυμπιακός: Η λογομαχία Λαρεντζάκη – Μπράουν την ώρα του αγώνα, η άμεση αλλαγή τους και η selfie συμφιλίωσης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:37 21/10/2024

«Τσίριζα, έκλαιγα και αυτός με χτυπούσε», λέει η 13χρονη για τον βιασμό της στη Μυτιλήνη

Newsit
Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινότητα της Μυτιλήνης αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα με την τραγική ιστορία της 13χρονης που κατήγγειλε για βιασμό δύο νεαρούς άνδρες. Η 13χρονη που παραμένει σε τραγική ψυχολογική κατάσταση, περιέγραψε αναλυτικά στους αστυνομικούς, τα όσα έζησε στα χέρια των δύο νεαρών, με την συμπληρωματική κατάθεσή της να είναι γροθιά στο στομάχι. ... Περισσότερα To άρθρο «Τσίριζα, έκλαιγα και αυτός με χτυπούσε», λέει η 13χρονη για τον βιασμό της στη Μυτιλήνη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:09 21/10/2024

Ο Λορέντζο Μπράουν MVP του Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, όλα όσα έκανε ο Αμερικανός γκαρντ στο ΟΑΚΑ

Newsit
Με πρώτο σκόρερ τον Λορέντζο Μπράουν, ο Παναθηναϊκός έκανε… υγιεινό περίπατο κόντρα στην ΑΕΚ, μέσα στο ΟΑΚΑ (94-74) για την Greek Basketball League. Ο Παναθηναϊκός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του αθηναϊκού ντέρμπι στο ΟΑΚΑ. Με κορυφαίο τον Λορέντζο Μπράουν, έφτασε σε επιβλητική νίκη (94-74) επί της ΑΕΚ. Ο Λορέντζο Μπράουν ξεχώρισε -σε ένα ματς που ... Περισσότερα To άρθρο Ο Λορέντζο Μπράουν MVP του Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, όλα όσα έκανε ο Αμερικανός γκαρντ στο ΟΑΚΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:54 21/10/2024

Grand Hotel: Ένα μυστικό αποκαλύπτεται και εμπλέξει τον Ρήγα στην εξαφάνιση της Βασιλικής

Newsit
Στο πολυτελές ξενοδοχείο Grand Hotel θύματα και θύτες μπερδεύονται σε έναν κυκεώνα μυστικών, ψεμάτων και τραυματικών γεγονότων του παρελθόντος. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς που θα προβληθούν την Τρίτη 22 και την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου στις 21:00 στον ΑΝΤ1. Ο Ιορδάνης βρίσκεται εγκλωβισμένος σε μια μονομαχία και προσπαθεί να βρει τρόπο να ... Περισσότερα To άρθρο Grand Hotel: Ένα μυστικό αποκαλύπτεται και εμπλέξει τον Ρήγα στην εξαφάνιση της Βασιλικής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:37 21/10/2024

Ο Κρις Μίντλετον χάνει την πρεμιέρα των Μιλγουόκι Μπακς στο ΝΒΑ

Newsit
Χωρίς ένα σημαντικό στήριγμα θα αγωνιστεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, στη φετινή πρεμιέρα των Μιλγουόκι Μπακς στο ΝΒΑ. Στα “πιτς” θα μείνει ο Κρις Μίντλετον. Ο Κρις Μίντλετον θα απουσιάσει από την πρεμιέρα των Μιλγουόκι Μπακς στο φετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ, την Τετάρτη (23.10.2024), στην έδρα των Φιλαδέλφεια 76ερς, καθώς συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης από τραυματισμούς ... Περισσότερα To άρθρο Ο Κρις Μίντλετον χάνει την πρεμιέρα των Μιλγουόκι Μπακς στο ΝΒΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:27 21/10/2024

Οι ευχές του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Μπενιαμίν Νετανιάχου για τα 75α γενέθλιά του

Newsit
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε σήμερα (21.10.2024) με τον Μπενιαμίν Νετανιάχου για να του ευχηθεί για τα γενέθλιά του. Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, σήμερα κλείνει τα 75α του χρόνια, κάτι που έκανε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τον πάρει τηλέφωνο για τα «χρόνια πολλά». Ευχές μέσω τηλεφώνου έδωσε επίσης ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν και ο ... Περισσότερα To άρθρο Οι ευχές του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Μπενιαμίν Νετανιάχου για τα 75α γενέθλιά του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:27 21/10/2024

Η Χαμάς θα διοικείται προσωρινά από πενταμελή επιτροπή που εδρεύει στο Κατάρ μετά το θάνατο του Γιαχία Σινουάρ

Newsit
Η Χαμάς, ο ηγέτης της οποίας Γιαχία Σινουάρ σκοτώθηκε από τον στρατό του Ισραήλ, θα διοικείται προσωρινά από μια επιτροπή που θα εδρεύει στο Κατάρ, μέχρι να εκλεγεί κάποιος διάδοχος, ανέφεραν σήμερα (21/10/24) δύο πηγές προσκείμενες στην παλαιστινιακή οργάνωση. «Η προσέγγιση της διοίκησης της Χαμάς είναι να μην ορίσει διάδοχο του αποθανόντος ηγέτη, του μάρτυρα ... Περισσότερα To άρθρο Η Χαμάς θα διοικείται προσωρινά από πενταμελή επιτροπή που εδρεύει στο Κατάρ μετά το θάνατο του Γιαχία Σινουάρ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:19 21/10/2024

Πέθανε ένας από τους τελευταίους Ινδιάνους Ναβάχο: Είχε φτιάξει κώδικα για τον Β’ ΠΠ που δεν «έσπασε» ποτέ

Newsit
Σε ηλικία 107 χρόνων, έφυγε από τη ζωή ο Τζον Κίνσελ, ένας από τους τελευταίους Ινδιάνους Ναβάχο. Ο Ινδιάνος Κίνσελ ήταν δημιουργός και ομιλητής του «κώδικα Ναβάχο», ένας κώδικας που χρησιμοποιήθηκε από τους Συμμάχους στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και οι δυνάμεις του Άξονα δεν μπόρεσαν ποτέ να αποκωδικοποιήσουν. Αυτή η μυστική γλώσσα που μετατράπηκε σε ... Περισσότερα To άρθρο Πέθανε ένας από τους τελευταίους Ινδιάνους Ναβάχο: Είχε φτιάξει κώδικα για τον Β’ ΠΠ που δεν «έσπασε» ποτέ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:09 21/10/2024

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 94-74: «Πάρτι» με Λορέντζο Μπράουν κόντρα στην Ένωση πριν πάει στη Φενέρμπαχτσε

Newsit
Ο Παναθηναϊκός έβγαλε αντίδραση μετά τις δύο ήττες που υπέστη από Παρί και Ρεάλ Μαδρίτης, η ΑΕΚ έκανε -ίσως- το χειρότερό της φετινό ματς κι έτσι το “τριφύλλι” επικράτησε μέσα στο ΟΑΚΑ με 94-74 για την Greek Basketball League. Το καλύτερό του ματς στους “πράσινους” έκανε ο Λορέντζο Μπράουν – Πέντε οι “διψήφιοι” των γηπεδούχων. ... Περισσότερα To άρθρο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 94-74: «Πάρτι» με Λορέντζο Μπράουν κόντρα στην Ένωση πριν πάει στη Φενέρμπαχτσε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:09 21/10/2024

IDF: Έρχεται χτύπημα στη Βηρυτό σε στόχους που σχετίζονται με τη Χεζμπολάχ - Η κρυψώνα με 500 εκατομμύρια δολάρια

Newsit
Ο Ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας (21/10/24) ότι τις επόμενες ώρες το Ισραήλ θα χτυπήσει στόχους που σχετίζονται με τη Χεζμπολάχ, στη Νότια Βηρυτό που θεωρείται προπύργιο της οργάνωσης. Σύμφωνα με τους Τimes of Ιsrael, τα χτυπήματα του στρατού του Ισραήλ, θα γίνουν σε αποθήκες με χρήματα της Χεζμπολάχ. The Israel Defense Force ... Περισσότερα To άρθρο IDF: Έρχεται χτύπημα στη Βηρυτό σε στόχους που σχετίζονται με τη Χεζμπολάχ - Η κρυψώνα με 500 εκατομμύρια δολάρια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:01 21/10/2024

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Εννέα συλλήψεις πριν το ντέρμπι στην OPAP Arena

Newsit
Παράλληλα, έγινε μια ακόμα σύλληψη οπαδού, για “ντου” στον αγωνιστικό χώρο -πλησιάζοντας μάλιστα προς τη φυσούνα του γηπέδου- μετά τη λήξη του ΑΕΚ – ΠΑΟΚ. Σε 9 συλλήψεις προχώρησαν χθες (20.10.2024) το βράδυ αστυνομικοί κατά την διάρκεια ελέγχων πριν την έναρξη του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σε βάρος ... Περισσότερα To άρθρο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Εννέα συλλήψεις πριν το ντέρμπι στην OPAP Arena δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:01 21/10/2024

Εξαφανίστηκε 55χρονος από το Ηράκλειο Κρήτης: Μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό του

Newsit
Συναγερμός σήμανε στην Χερσόνησο Ηρακλείου στην Κρήτη για την εξαφάνιση του 55χρονου Βασίλ Κολέβ με καταγωγή από την Βουλγαρία. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» έβγαλε ανακοίνωση. Στις 14/10/2024, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Χερσονήσου του Ηρακλείου Κρήτης ο Βασίλ Κολέβ, βουλγάρικης καταγωγής, 55 ετών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του σήμερα, στις 21/10/2024 ... Περισσότερα To άρθρο Εξαφανίστηκε 55χρονος από το Ηράκλειο Κρήτης: Μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:01 21/10/2024

Έβγαλαν μαχαίρι και χτύπησαν ανήλικους που έπαιζαν κρυφτό στη Χαλκίδα

Newsit
Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε αργά χθες το βράδυ (20.10.2024) στη Χαλκίδα, όταν δύο 13χρονα παιδιά που έπαιζαν ανέμελα κρυφτό, δέχθηκαν επίθεση από 3 άτομα. Η επίθεση έγινε στην πλατεία Αθανάτων στη Χαλκίδα, όταν οι 3 δράστες ξεκίνησαν να πετούν πέτρες στα δύο παιδιά που βρισκόντουσαν σε χώρο στάθμευσης, με αποτέλεσμα ο ένας ανήλικος να τραυματιστεί ... Περισσότερα To άρθρο Έβγαλαν μαχαίρι και χτύπησαν ανήλικους που έπαιζαν κρυφτό στη Χαλκίδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:46 21/10/2024

Η Κιμ Καρντάσιαν έγινε 44: Το «χρόνια πολλά» της μητέρας της, Κρις Τζένερ

Newsit
Τα γενέθλιά της έχει σήμερα (21.10.2024) η Κιμ Καρντάσιαν, η οποία έκλεισε τα 44! Η μητέρα της, Κρις Τζένερ, της ευχήθηκε με μία τρυφερή ανάρτηση στα social media. Η μητέρα της διάσημης τηλεπερσόνας δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό για τα γενέθλια της κόρης της. Σε μερικές από αυτές ποζάρουν μαζί, κάποιες ... Περισσότερα To άρθρο Η Κιμ Καρντάσιαν έγινε 44: Το «χρόνια πολλά» της μητέρας της, Κρις Τζένερ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:37 21/10/2024

Φέτα: Αυξημένη η τιμή της λόγω της μείωσης του το ζωικού κεφαλαίου

Newsit
Η αισθητά μεγάλη μείωση του ζωικού κεφαλαίου λόγω ζωονόσων, αλλά και η εγκατάλειψη κοπαδιών λόγω αδυναμίας κτηνοτρόφων να επιβιώσουν αξιοπρεπώς, ευθύνονται μεταξύ άλλων για τις υψηλές τιμές στη φέτα, σύμφωνα με δημοσίευμα στο ertnews. Ταυτόχρονα, είναι σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις αιγοπροβατοτρόφων με τους βιομηχάνους για τη νέα γαλακτοκομική περίοδο και την παραγωγή φέτας. Το κόστος ... Περισσότερα To άρθρο Φέτα: Αυξημένη η τιμή της λόγω της μείωσης του το ζωικού κεφαλαίου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:10 21/10/2024

Cenergy: Στο 71,46% μειώθηκε το ποσοστό της Viohalco μετά την ΑΜΚ

Newsit
Στο 71,46% μειώθηκε το ποσοστό της Viohalco, στην Cenergy, από 79,78%, μετά την Αύξηση Μετοχιού Κεφαλαίου (ΑΜΚ). Σύμφωνα την ανακοίνωση της Cenergy Holdings SA στις 18 Οκτωβρίου 2024 η εταιρεία έλαβε γνωστοποίηση σημαντικών συμμετοχών από τη Viohalco SA. Ως αποτέλεσμα της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της Cenergy Holdings, η ολοκλήρωση της οποίας ανακοινώθηκε στις 15 Οκτωβρίου ... Περισσότερα To άρθρο Cenergy: Στο 71,46% μειώθηκε το ποσοστό της Viohalco μετά την ΑΜΚ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:55 21/10/2024

Βρέθηκε σορός άντρα σε πλήρη αποσύνθεση μέσα σε οικοδομή στη Θεσσαλονίκη

Newsit
Με ένα αποτρόπαιο θέαμα ήρθε αντιμέτωπος ο ιδιοκτήτης ενός ακινήτου στη Θεσσαλονίκη σήμερα το πρωί (21.10.2024), όταν είδε μπροστά του μία σορό σε πλήρη αποσύνθεση. Ο άνδρας αμέσως κάλεσε την αστυνομία που έσπευσε στο ακίνητο στην περιοχή του Τριλόφου στην Θεσσαλονίκη και ανακάλυψε πως η σορός ανήκει σε άνδρα. Μέχρι στιγμής το άψυχο σώμα είναι ... Περισσότερα To άρθρο Βρέθηκε σορός άντρα σε πλήρη αποσύνθεση μέσα σε οικοδομή στη Θεσσαλονίκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:55 21/10/2024

Φάνης Μουρατίδης: «Ο πρώτος άνθρωπος που είπα για το Money Drop ήταν η Άννα Μαρία»

Newsit
«Κάθε επιλογή μου έχει να κάνει με την οικογένειά μου. Οπότε είναι αδύνατον να μην το συζητήσω με τη γυναίκα μου» είπε ο Φάνης Μουρατίδης για την σύζυγό του Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Δηλώσεις στην κάμερα της Super Κατερίνα και στην Ελισάβετ Οικονόμου παραχώρησε ο Φάνης Μουρατίδης λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του Money Drop στον ... Περισσότερα To άρθρο Φάνης Μουρατίδης: «Ο πρώτος άνθρωπος που είπα για το Money Drop ήταν η Άννα Μαρία» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:45 21/10/2024

Η GLS αποκτά το 20% της ACS έναντι 74 εκατ. ευρώ

Newsit
Ποσοστό 20% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας ταχυδρομικών υπηρεσιών, ACS, αποκτά η General Logistics Systems (GLS). Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, η Quest Συμμετοχών Α.Ε. (εφεξής η Εταιρεία) ανακοινώνει ότι στις 21 Οκτωβρίου 2024 υπεγράφη συμφωνία μεταξύ της Εταιρείας και της GENERAL LOGISTICS SYSTEMS B.V. (εφεξής «GLS»), για συμμετοχή της στο μετοχικό κεφάλαιο της ACS ... Περισσότερα To άρθρο Η GLS αποκτά το 20% της ACS έναντι 74 εκατ. ευρώ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:37 21/10/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load