Νικ Καλάθης: «Υπήρξαν επαφές και με τον Ολυμπιακό»

00:10 - 29/08/2020

Αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία περιέχει η συνέντευξη του Νικ Καλάθη στην «Mundo Deportivo».Ο άσος της Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε στους λόγους που τον έκαναν να αποδεχθεί την πρόταση των «μπλαουγκράνα».  «Νομίζω ότι είχε έρθει η στιγμή. Ο ιδιοκτήτης είχε αποφασίσει να αποχωρήσει, οπότε και εγώ σκέφτηκα ότι ήρθε και η δική μου ώρα να φύγω. Η Μπαρτσελόνα μου είπε ότι με θέλει, οπότε ήταν μία εύκολη απόφαση για μένα. Πάντα θα έχει ξεχωριστεί θέση στην καρδιά μου ο Παναθηναϊκός, αλλά είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ», δήλωσε για την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό ο Νικ Καλάθης στη «Mundo Deportivo». Για το αν είχε άλλες προτάσεις εκτός από την Μπαρτσελόνα: «Είχα πολλές προτάσεις. Αλλά, για μένα η Μπαρτσελ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η αποστολή της ΑΕΚ για τον τελικό με τον Ολυμπιακό

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον τελικό του κυπέλλου ολοκληρώθηκε, με τον Μάσιμο Καρέρα να ανακοινώνει την αποστολή...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις