#Παναθηναϊκός

6,5 + 3 εκατ. η συμφωνία για Βαγιαννίδη – Πουλάει τον MVP του ο ΠΑΟΚ!

Newsbeast.gr
Οι… υπερήφανες αγορές και τα χρυσά συμβόλαια που κάνουν αυτό το καλοκαίρι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ κάποια στιγμή, από το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας ή τον Αύγουστο, θα… συνδυαστούν και με υπερήφανες πωλήσεις! Συγκεκριμένα, σε πρώτη φάση, μια για κάθε μια από τις τρεις Bigφοράτες ομάδες μας. Ποια είναι τα ποσά για τη μεγάλη μεταγραφή του Γιώργου Βαγιαννίδη στη Βραζιλία, ποιος κορυφαίος παίκτης του ΠΑΟΚ θα φύγει μετά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και γιατί οι Μεξικανοί είναι σίγουροι πως θα αγοράσουν τον Ορμπελίν Πινέδα με την τελική πρόταση που θα καταθέσουν στην ΑΕΚ. Διαβάστε στο sportdog.gr
22:02 26/07/2024

Γιαννακόπουλος για Αγγελόπουλους: «Έχει χαθεί κάθε όριο, να παρέμβουν πολιτική ηγεσία και θεσμοί»!

Newsit
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε στις αναφορές των Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον Σάσα Βεζένκοφ. Με μία εκτενή δήλωση, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος,  απάντησε στα λεγόμενα των αδερφών Αγγελόπουλων, καλώντας την πολιτική ηγεσία και τους θεσμούς να παρέμβουν στα περί παρανομίας της ... Περισσότερα To άρθρο Γιαννακόπουλος για Αγγελόπουλους: «Έχει χαθεί κάθε όριο, να παρέμβουν πολιτική ηγεσία και θεσμοί»! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:09 26/07/2024

Γιαννακόπουλος: «Στη ζωή, τουλάχιστον στη δική μου, δεν υπάρχει μόνο αθλητισμός»

Gazzetta
Ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με νέα ανάρτηση του στο instagram τόνισε πως «στη ζωή υπάρχουν πάρα πολλά άλλα πράγματα και όχι μόνο αθλητισμός.
15:47 26/07/2024

Απάντηση Γιαννακόπουλου για Βεζένκοφ – 5άρι από το NBA ο Παναθηναϊκός

Newsbeast.gr
Στο NBA έχει στραφεί την προσοχή του ο Παναθηναϊκός για να βρει τον ψηλό που έχει ζητήσει ο Εργκίν Αταμάν ώστε να ολοκληρωθεί το πράσινο ρόστερ. Ο Τούρκος θέλει έναν παίκτη που θα προσαρμοστεί άμεσα και θα προσφέρει στο Τριφύλλι όσα λείπουν από την φροντ-λαιν. Στη λίστα του υπάρχει ένα όνομα πολύ καλό, που δεν έχει αποφασίσει όμως ακόμα αν θα επιστρέψει στην Ευρώπη, ενώ ξεχωρίζουν και οι περιπτώσεις των Μαριάνοβιτς και Μπιγιόμπο. Διαβάστε στο sportdog.gr
13:11 26/07/2024

Βαθμολογία UEFA: Στη 15η θέση η Ελλάδα – Μείωσε κι άλλο την διαφορά από τη Σκωτία

in.gr
ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έκαναν το καθήκον τους στα πρώτα τους ευρωπαϊκά παιχνίδια, με την Ελλάδα να παραμένει στη 15η θέση της βαθμολογίας της UEFA και να βρίσκεται μια… ανάσα από τη Σκωτία
08:37 26/07/2024

Βαθμολογία UEFA: Ο Παναθηναϊκός έφερε το 3/3 και η Ελλάδα παρέμεινε στην 15η θέση

Newsit
Χωρίς να πάρουν τα σκορ που ήθελαν, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έφτιαξαν ένα ελληνικό… 3/3 στα πρώτα φετινά ευρωπαϊκά ματς των ομάδων μας, βοηθώντας την Ελλάδα να ισχυροποιήσει τη θέση της στη βαθμολογία της UEFA. Έστω και δύσκολα, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-1 την Μπότεφ, “ακολούθησε” τη νικηφόρα πορεία των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και έδωσε ... Περισσότερα To άρθρο Βαθμολογία UEFA: Ο Παναθηναϊκός έφερε το 3/3 και η Ελλάδα παρέμεινε στην 15η θέση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
00:09 26/07/2024

Europa League: Προβάδισμα του Άγιαξ και στο βάθος... Παναθηναϊκός!

Παραπολιτικά
Ο Άγιαξ νίκησε 1-0 την Βοϊβοντίνα για τον δεύτερο προκριματικό του Europa League κι έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό αν ξεπεράσει την Μπότεφ Πλόβντιβ
00:09 26/07/2024

Σένκεφελντ: «Το αν είσαι φαβορί δε λέει κάτι αν δεν είσαι συγκεντρωμένος»

Gazzetta
Ο Μπαρτ Σένκεφελντ στάθηκε στο προβάδισμα που πήρε ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Μπότεφ Πλόβντιβ με 2-1 αλλά και στη συγκέντρωση που χρειάζεται ενόψει της ρεβάνς.
23:46 25/07/2024

Άγιαξ – Βοϊβοντίνα 1-0: Νίκη στο φινάλε και προβάδισμα πρόκρισης για τον υποψήφιο αντίπαλο του Παναθηναϊκού

Newsit
Σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός προκριθεί κόντρα στην Μπότεφ, θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ ή η Βοϊβοντίνα στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Νίκη για τον “Αίαντα” στο πρώτο ματς με 1-0, με γκολ πριν τη λήξη. Με γκολ του Μπράνκο φαν ντεν Μπόομεν στο 86΄, ο Άγιαξ νίκησε 1-0 τη Βοϊβοντίνα στη “Γιόχαν Κρόιφ ... Περισσότερα To άρθρο Άγιαξ – Βοϊβοντίνα 1-0: Νίκη στο φινάλε και προβάδισμα πρόκρισης για τον υποψήφιο αντίπαλο του Παναθηναϊκού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:39 25/07/2024

Αγχώθηκε, αλλά έκανε το πρώτο βήμα ο Παναθηναϊκός

tanea.gr
Ο Παναθηναϊκός αγχώθηκε στο φινάλε, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη και να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.
23:29 25/07/2024

Τα highlights από το Παναθηναϊκός-Μπότεφ 2-1, στο επίσημο ντεμπούτο του Αλόνσο (vid)

Gazzetta
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-1 της Μπότεφ χάρις σε γκολ των Γερεμέγεφ, Μπακασέτα, στο πρώτο ματς του ζευγαριού για τον 2ο προκριματικό του Europa League.
23:28 25/07/2024

Παναθηναϊκός: Με άγχος ο Άγιαξ, 1-0 τη Βοϊβοντίνα

Gazzetta
Ο Αγιαξ επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Βοϊβοντίνα κι έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης στον 3ο προκριματικό του Europa League, εκεί όπου θα βρει τον νικητή του Μπότεφ- Παναθηναϊκός.
23:28 25/07/2024

Παναθηναϊκός - Μπότεφ 2-1: Τα highlights, οι αποδοκιμασίες στον Βιλένα και το πέναλτι που πήρε πίσω ο διαιτητής

Newsit
Δείτε τις καλύτερες στιγμές της νίκης του Παναθηναϊκού επί της Μπότεφ (2-1) για το 2ο γύρο του Europa League. Η φάση του πέναλτι των φιλοξενούμενων -στο τελευταίο δεκάλεπτο- που τελικά ακυρώθηκε και οι αποδοκιμασίες στον Βιλένα. Έχοντας καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο και με σκόρερ τους Γερεμέγεφ και Μπακασέτα (πεν.), ο Παναθηναϊκός νίκησε με άγχος ... Περισσότερα To άρθρο Παναθηναϊκός - Μπότεφ 2-1: Τα highlights, οι αποδοκιμασίες στον Βιλένα και το πέναλτι που πήρε πίσω ο διαιτητής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:27 25/07/2024

Δεν το «καθάρισε» ο Παναθηναϊκός, 2-1 την Μπότεφ και πάει για ρεβάνς… φωτιά στο Πλόβντιβ

Newsbeast.gr
Για 70 λεπτά ο Παναθηναϊκός φαινόταν να ελέγχει απόλυτα το πρώτο παιχνίδι του με την Μπότεφ για τον Β’ προκριματικό του Europa League, είχε πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων με τα γκολ των Γερεμέγεφ (8’) και Μπακασέτα (44’ πέναλτι), όμως ένα λάθος του Βιλένα και το γκολ του Κόροβετς, δεν επέτρεψαν στους «πράσινους» να πάρουν «καθαρό» σκορ ενόψει της ρεβάνς. Το «τριφύλλι» νίκησε με 2-1 στο ΟΑΚΑ, περνώντας αρκετά «δύσκολα» στο τελευταίο τέταρτο λόγω ατομικών λαθών στον άξονά του και πλέον θα πάει σε μία εβδομάδα (1/8) στο Πλόβντιβ με το μικρότερο δυνατό προβάδισμα, για να πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο γήπεδο με διάθεση να πάρει τα ηνία του ματς από νωρίς και βρή
23:21 25/07/2024

Παναθηναϊκός – Μπότεφ 2-1: Έπαιξε με τη «φωτιά» στο ΟΑΚΑ αλλά πήρε προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στη Βουλγαρία

Newsit
Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε της Μπότεφ 2-0 μέσα στο ΟΑΚΑ, αλλά όταν έχασε την “σοβαρότητά” του κινδύνεψε να χάσει και τη νίκη. Οι “πράσινοι” νίκησαν τελικά με 2-1, με τον διαιτητή να ακυρώνει πέναλτι υπέρ τους στο 83′ με onfield review. Στη ρεβάνς της Βουλγαρίας θα κριθεί η πρόκριση στον 3ο γύρο του Europa League, με ... Περισσότερα To άρθρο Παναθηναϊκός – Μπότεφ 2-1: Έπαιξε με τη «φωτιά» στο ΟΑΚΑ αλλά πήρε προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στη Βουλγαρία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:00 25/07/2024

Παναθηναϊκός - Μπότεφ 2-1 LIVE: Ο διαιτητής ακύρωσε πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων με onfield review

Newsit
Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στη «μάχη» της Ευρώπης, αντιμετωπίζοντας στο ΟΑΚΑ την Μπότεφ Πλόβντιβ, στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπότεφ στο ΟΑΚΑ το πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League, αναζητώντας ένα σκορ που θα του δώσει ισχυρό ... Περισσότερα To άρθρο Παναθηναϊκός - Μπότεφ 2-1 LIVE: Ο διαιτητής ακύρωσε πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων με onfield review δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:55 25/07/2024

Παναθηναϊκός - Μπότεφ 2-0 LIVE: Εντυπωσιάζει ο Βαγιαννίδης

Newsit
Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στη «μάχη» της Ευρώπης, αντιμετωπίζοντας στο ΟΑΚΑ την Μπότεφ Πλόβντιβ, στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπότεφ στο ΟΑΚΑ το πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League, αναζητώντας ένα σκορ που θα του δώσει ισχυρό ... Περισσότερα To άρθρο Παναθηναϊκός - Μπότεφ 2-0 LIVE: Εντυπωσιάζει ο Βαγιαννίδης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:19 25/07/2024

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 2-0 με πέναλτι του Μπακασέτα (vids)

in.gr
Ο Τζούρισιτς κέρδισε πέναλτι και ο Μπακασέτας εκτέλεσε εύστοχα για το 2-0 του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπότεφ.
22:10 25/07/2024

Παναθηναϊκός - Μπότεφ 2-0 LIVE: Πέναλτι και γκολ ο Μπακασέτας στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου

Newsit
Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στη «μάχη» της Ευρώπης, αντιμετωπίζοντας στο ΟΑΚΑ την Μπότεφ Πλόβντιβ, στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπότεφ στο ΟΑΚΑ το πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League, αναζητώντας ένα σκορ που θα του δώσει ισχυρό ... Περισσότερα To άρθρο Παναθηναϊκός - Μπότεφ 2-0 LIVE: Πέναλτι και γκολ ο Μπακασέτας στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:55 25/07/2024

Πλασέ του Γερεμέγεφ για το 1-0 του Παναθηναϊκού (vid)

in.gr
Μόλις στο 8′ ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ κόντρα στην Μπότεφ με γκολ του Γερεμέγεφ από γέμισμα του Μλαντένοβιτς.
21:28 25/07/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load