51χρονη από την Κρήτη: Πέρασε 2η στη Νομική Κομοτηνής!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δείτε τον 48χρονο πιλότο από την Κρήτη που πέρασε 2ος στο Μαθηματικό Καστοριάς
Η μόρφωση και η εξέλιξη του ανθρώπου δεν έχει όρια είναι το μήνυμά του
Διαβάστε το στο Ο 48χρονος κυβερνήτης αεροσκαφών από την Κρήτη που πέρασε 2ος στο Μαθηματικό Καστοριάς
Ο 48χρονος κυβερνήτης Πολιτικής Αεροπορίας Μάνος Παπαδογιάννης με καταγωγή από την Άνω Βιάννου πέρασε 2ος στο Μαθηματικό Καστοριάς από το Λύκειο Γαζίου!
Ο ίδιος μιλώντας στο ektiti.gr δήλωσε ...
"Επιστήμες όπως τα Μαθηματικά η Μετεωρολογία και η Αστρονομία έχουν άμεση σχέση με τη διακυβέρνηση ενός αεροσκάφους που είναι η μεγάλη μου αγάπη. Θέλω να περάσω το μήνυμα προς τους νεότερους ότι η μόρφωση και η εξέλιξη του ανθρώπου δεν έχει όρια, όπως ο ορίζοντας σε μια πτήση. Καλές σπουδές στα Ελληνοπούλα και συγχαρητήρια!".
Διαβάστε το στο pronews.grΔείτε τον 48χρονο πιλότο από την Κρήτη που πέρασε 2ος στο Μαθηματικό Καστοριάς
Lamianow.gr
Η μόρφωση και η εξέλιξη του ανθρώπου δεν έχει όρια είναι το μήνυμά του Ο 48χρονος κυβερνήτης Πολιτικής Αεροπορίας Μάνος Παπαδογιάννης με καταγωγή από την Άνω Βιάννου πέρασε 2ος στο Μαθηματικό Καστοριάς από το Λύκειο Γαζίου! Ο ίδιος μιλώντας στο ektiti.gr δήλωσε … “Επιστήμες όπως τα Μαθηματικά η Μετεωρολογία και η Αστρονομία έχουν άμεση σχέση με τη διακυβέρνηση ενός αεροσκάφους που είναι η μεγάλη μου αγάπη. […]
LamiaNow News
Διαβάστε το στο lamianow.gr48χρονος πιλότος πέρασε 2ος στο Μαθηματικό Καστοριάς
Η μόρφωση και η εξέλιξη του ανθρώπου δεν έχει όρια είναι το μήνυμά του Ο 48χρονος κυβερνήτης Πολιτικής Αεροπορίας Μάνος Παπαδογιάννης με καταγωγή από την Άνω Βιάννου πέρασε 2ος στο Μαθηματικό Καστοριάς, από το Λύκειο Γαζίου Ηρακλείου Κρήτης! Ο ίδιος δήλωσε στο ekriti: “Επιστήμες όπως τα Μαθηματικά η Μετεωρολογία και η Αστρονομία έχουν άμεση σχέση με τη διακυβέρνηση ενός αεροσκάφους που είναι η μεγάλη μου […]
Διαβάστε το στο Άννα Γιαννουλάκη, φοιτήτρια ετών 51: Πέρασε 2η στη Νομική Κομοτηνής
«Το αδύνατο μπορεί να γίνει δυνατό. Οι μάχιμοι άνθρωποι, οποιαδήποτε ηλικίας, δεν είναι χαμένοι. Οι αγωνιστές είναι πάντα κερδισμένοι», λέει η ίδια.
The post Άννα Γιαννουλάκη, φοιτήτρια ετών 51: Πέρασε 2η στη Νομική Κομοτηνής appeared first on IN KOMOTINI NEWS - Ειδησεογραφική ιστοσελίδα της Κομοτηνής/Ροδόπης/Θράκης.
Διαβάστε το στο inkomotini.news