«Δένει» Λιβάγια-Ολιβέιρα και πάει για εξτρέμ η ΑΕΚ
09:20 - 31/08/2020
«Δένει» Λιβάγια-Ολιβέιρα και πάει για εξτρέμ η ΑΕΚ
Ο τελικός Κυπέλλου δεν έγινε, λόγω του θετικού κρούσματος κορονοϊού που βρέθηκε στον Ολυμπιακό, αλλά η ΑΕΚ καλείται να κοιτάξει την επόμενη μέρα.
Η εβδομάδα που άρχισε είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για την Ένωση, καθώς αρχικά θα καθίσει στο τραπέζι με τους Μάρκο Λιβάγια και Νέλσον Ολιβέιρα για την επέκταση των συμβολαίων τους που λήγουν το καλοκαίρι του 2021.
Ήδη ο ατζέντης του Κροάτη επιθετικού, Βιντσέντζο Καβαλιέρε, είναι στην Αθήνα και ίσως και σήμερα να γίνει η πρώτη κουβέντα, με το κλίμα να είναι πολύ καλό για να υπογράψει ο 27χρονος άσος ως το 2023 ή το 2024.
31/08/2020
Διαβάστε περισσότερα για το «
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
ΑΕΚ: «Δένει» Λιβάγια-Ολιβέιρα και πάει για εξτρέμ
Η ΑΕΚ «τρέχει» ανανεώσεις και μια ακόμη προσθήκη μετά την αναβολή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας
Διαβάστε το στο «Δένει» Λιβάγια-Ολιβέιρα και πάει για εξτρέμ η ΑΕΚ
Ο τελικός Κυπέλλου δεν έγινε, λόγω του θετικού κρούσματος κορωνοϊού που βρέθηκε στον Ολυμπιακό, αλλά η ΑΕΚ καλείται να κοιτάξει την επόμενη μέρα.
Διαβάστε το στο real.gr