Δείτε τι έκανε για πρώτη φορά σήμερα η Ελένη Μενεγάκη!

11:14 - 01/09/2020

Ο Αύγουστος μας αποχαιρέτησε χθες και σήμερα καλωσορίζουμε τον Σεπτέμβριο. Όι περισσότεροι έχουμε ήδη επιστρέψει από τις μικρές ή μεγάλες διακοπές μας και έχουμε μπει στην ρουτίνα της καθημερινότητας. Το ίδιο όμως δεν ισχύει για την Ελένη Μενεγάκη, η οποία φέτος μακριά από πλατό και επαγγελματικές υποχρεώσεις θα ζήσει μια διαφορετική χρονιά! Και αυτό ξεκίνησε ήδη μιας και την ώρα που όλα τα τηλεοπτικά πρόσωπα δουλεύουν πυρετώδως για τη νέα σεζόν η ίδια απολαμβάνει ξένοιαστη τον ήλιο και την θάλασσα στην αγαπημένη της Άνδρο! Η ωραία Ελένη ανέβασε στον...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει