Μπέος : “Στα… φρύδια μου, αν δεν θέλει ο Ολυμπιακός τον Κλάτενμπεργκ”!
16:34 - 02/09/2020
Για τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο μίλησε ο δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος της ομάδας, Αχιλλέας Μπέος. Αναλυτικά ο πρόεδρος του ΝΠΣ Βόλος μιλώντας στον FOCUS FM 103,6 είπε: «Τι να ομορφύνει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα; Μια κωμωδία και μισή είναι! Να έρθει να πάρει κάποιος την ομάδα στον Βόλο και να ρίξω μια μαύρη […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπέος: «Στα… φρύδια μου αν δεν θέλει ο Ολυμπιακός τον Κλάτενμπεργκ!»
Ο Δήμαρχος και πρόεδρος του Βόλου, άφησε «αιχμές» κατά των «ερυθρολεύκων» και όχι μόνο
Διαβάστε το στο Μπέος: Στα… φρύδια μου αν δε θέλει ο Ολυμπιακός τον Κλάτενμπεργκ
Για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο μίλησε ο Αχιλλέας Μπέος, αφήνοντας και αιχμές για τον Ολυμπιακό...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑτάκα-βόμβα από Μπέο: «Στα… φρύδια μου αν δε θέλει ο Ολυμπιακός τον Κλάτενμπεργκ»
Ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Διαβάστε το στο onsports.grΜπέος: «Στα… φρύδια μου αν δεν θέλει ο Ολυμπιακός τον Κλάτενμπεργκ»
Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε για τα δρώμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και εξέφρασε εκ νέου την αντίθεσή του στις θέσεις του Ολυμπιακού. Στις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο αναφέρθηκε ο Αχιλλέας Μπέος. Ο Δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος του ΝΠΣ βρέθηκε εκ νέου απέναντι στον Ολυμπιακό, τονίζοντας: «Στα φρύδια μου αν δεν θέλει τον Κλάτενμπεργκ», ενώ μίλησε και […]
The post Μπέος: «Στα… φρύδια μου αν δεν θέλει ο Ολυμπιακός τον Κλάτενμπεργκ» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΜπέος: “Στα αρχ…. μου για Ολυμπιακό”!
Για τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο μίλησε ο δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος της ομάδας, Αχιλλέας Μπέος σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε. Αναλυτικά όσα είπε: «Τι να ομορφύνει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα; Μια κωμωδία και μισή είναι! Να έρθει να πάρει κάποιος την ομάδα στον Βόλο και να ρίξω μια μαύρη πέτρα και να […]
Διαβάστε το στο sportstonoto.gr