Δυστύχημα με ταχύπλοο στην Κέρκυρα: Το πόρισμα του ιατροδικαστή - Οι τελευταίες στιγμές της Βρετανίδας
11:20 - 03/09/2020
Νέα στοιχεία από το φρικτό δυστύχημα που έγινε τη Δευτέρα σε θαλάσσια περιοχή στο Αυλάκι της Κέρκυρας, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες των Αρχών στην Κέρκυρα, για την υπόθεση της 60χρονη Βρετανίδας που διαμελίστηκε και σκοτώθηκε από ταχύπλοο σκάφος.
Φως στο φρικτό δυστύχημα ρίχνει το ιατροδικαστικό πόρισμα που αναφέρει πως ο θάνατος της άτυχη γυναίκας δεν οφείλεται σε πνιγμό, παρά σ’ εσωτερική κι εξωτερική αιμορραγία, η οποία προκλήθηκε από κακώσεις που υπέστη μετά από χτύπημα προπέλας θαλασσίου σκάφους.
Το Λιμενικό Σώμα του νησιού ερευνά δύο σκάφη που βρίσκονταν κοντά στο σημείο όπου συνέβη το μοιραίο, ενώ έρευνα διεξάγεται και στη ξηρά.
Αυτόπτες μάρτυρες ανέφε
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr