#δικαστής

Απαλλάχθηκε και δεύτερος ένορκος από τη δίκη σε βάρος του Τραμπ

Newsit
Ο δικαστής που προεδρεύει στην ποινική δίκη του Ντόναλντ Τραμπ στη Νέα Υόρκη απάλλαξε και δεύτερο ένορκο από τα καθήκοντά του, την ώρα που εισαγγελείς και συνήγοροι υπεράσπισης προσπαθούν να συγκροτήσουν ένα σώμα ενόρκων για μια από τις πιο πολύκροτες δίκες στην αμερικανική ιστορία. Νωρίτερα, οι εισαγγελείς ανέφεραν ότι ο ένορκος στη δίκη του Τραμπ ... Περισσότερα To άρθρο Απαλλάχθηκε και δεύτερος ένορκος από τη δίκη σε βάρος του Τραμπ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:00 18/04/2024

Ποιος είναι ο δικαστής που θα κρίνει την τύχη του Τραμπ

protagon.gr
Εχει προεδρεύσει σε πολλές δίκες υψηλού προφίλ, ωστόσο η τρέχουσα υπόθεση τον έκανε πραγματικά διάσημο. Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει πολλούς λόγους να πνέει μένεα εναντίον του 62χρονου Χουάν Μέρτσαν. Ενας από αυτούς, ότι η κόρη του φέρεται να ζήτησε μέσω social media τη φυλάκιση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ The post Ποιος είναι ο δικαστής που θα κρίνει την τύχη του Τραμπ appeared first on Protagon.gr.
11:09 18/04/2024

Δικηγόρος έκανε λάθος “κλικ” και “έδωσε” διαζύγιο σε άλλο ζευγάρι

logiastarata.gr
Ένα ζευγάρι χώρισε κατά λάθος αφού δικηγόροι σε κορυφαία δικηγορική εταιρεία έκαναν ένα λάθος κλικ στον υπολογιστή, αλλά ένας ανώτερος δικαστής είπε ότι δεν μπορεί να ανατραπεί. Το ζευγάρι, που αναφέρεται ως κύριος και κυρία Γουίλιαμς από το ανώτατο δικαστήριο, ήταν παντρεμένοι για 21 χρόνια έως ότου χώρισαν το 2023. Δικηγόροι της εταιρείας Βάρνταγκς του […] The post Δικηγόρος έκανε λάθος “κλικ” και “έδωσε” διαζύγιο σε άλλο ζευγάρι appeared first on Λόγια-Σταράτα.
10:01 18/04/2024

Ντόναλντ Τραμπ: Το Twitter ξεκαρδίζεται με εικόνα που τον δείχνει να κοιμάται στο δικαστήριο

lamianow.gr
Ενώ ο υπόλοιπος κόσμος δεν μπορεί να ξεκολλήσει τα μάτια του καθώς ξεκινάει η ιστορική ποινική δίκη του Ντόναλντ Τραμπ στο Μανχάταν , ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ φαίνεται να είναι πολύ λιγότερο ενθουσιασμένος από τη διαδικασία. Ο Ντόναλντ Τραμπ έφτασε στο δικαστήριο του Μανχάταν για την ιστορική ποινική δίκη του, όπου αντιμετωπίζει κατηγορίες περί παραποίησης εγγράφων, με σκοπό την απόκρυψη των χρημάτων που κατέβαλε για να εξαγοράσει τη σιωπή της πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, πριν από τις εκλογές του 2016. Σύμφωνα όμως με ορισμένους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στη δικαστική αίθουσα, ο Τραμπ φάνηκε να δυσκολεύεται να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά – και σε κάποιο σημείο μπορεί και να αποκοι
14:37 16/04/2024

Γιος πολιτικού δεν έχει λεφτά για δικηγόρο και κινδυνεύει με φυλάκιση – «Να αναλάβει τις ευθύνες του»

Newsbeast.gr
Ο γιος μιας γνωστής πολιτικού κινδυνεύει να μπει στη φυλακή, γιατί αντιμετωπίζει 14 κατηγορίες και αδυνατεί να προσλάβει δικηγόρο, καθώς δεν έχει λεφτά και η μητέρα του δεν επιθυμεί να καλύψει τα έξοδα, παρότι έχει την οικονομική δυνατότητα. Ο 18χρονος Tyler Boebert, γιος της Lauren Boebert που είναι μέλος του αμερικανικού Κογκρέσου, συνελήφθη από το αστυνομικό τμήμα του Ράιφλ τον Φεβρουάριο, για κλοπές οχημάτων, πορτοφολιών και παραποίησης εγγράφων. Αντιμετώπιζε 24 κατηγορίες και στη συνέχεια οι οκτώ αποσύρθηκαν, ενώ θύματα τον έχουν αναγνωρίσει και έκτοτε είναι προφυλακισμένος, ανέφερε το Business Insider. «Προσπαθώ να προσλάβω δικηγόρο, αλλά είναι δύσκολο, επειδή όλοι ζητάνε μεγάλα ποσ
03:00 13/04/2024

Sofia Vergara -Joe Manganiello: Οριστικοποιήθηκε το διαζύγιό τους -Διέρρευσαν οι όροι

instyle.gr
Ο γάμος της Sofía Vergara και του Joe Manganiello τελείωσε επίσημα την Πέμπτη 4 Απριλίου.Ο δικαστής ενέκρινε τη συμφωνία του διαζυγίου τους. Η απόφαση, την οποία είχε αποκλειστικά η ιστοσελίδα Page Six, περιγράφει λεπτομερώς τους όρους του διαζυγίου τους. Η ηθοποιός και ο πρωταγωνιστής του «Magic Mike» μοίρασαν τα περιουσιακά τους στοιχεία. Η συμφωνία τους […] The post Sofia Vergara -Joe Manganiello: Οριστικοποιήθηκε το διαζύγιό τους -Διέρρευσαν οι όροι appeared first on InStyle.
20:46 06/04/2024

Χρηματικά πρόστιμα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

pressaris.gr
Ο αθλητικός δικαστής της Stoiximan Super League επέβαλλε χρηματικές ποινές στις δύο αθηναϊκές ομάδες για τα ντέρμπι της περασμένης εβδομάδας με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό αντίστοιχα. The post Χρηματικά πρόστιμα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό appeared first on pressaris.gr.
19:09 05/04/2024

Ηράκλειο: Νεκρός άνδρας που έπεσε από ύψος πέντε μέτρων σε φρεάτιο ασανσέρ

empisteutiko.gr
Νεκρός ανασύρθηκε ένας άντρας, που έπεσε από ύψος περίπου 5 μέτρων μέσα σε φρεάτιο ασανσέρ νεοανεγειρόμενης οικοδομής στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με το ekriti.gr, ο άντρας είχε καταγωγή από το Πακιστάν. Στο σημείο βρέθηκε η 3η ΕΜΑΚ η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ ενώ στο σημείο μετέβη και ιατροδικαστής ο οποίος διαπίστωσε τον θάνατό του. Η σορός του άτυχου άνδρα παραδόθηκε σε γραφείο τελετών. Πηγή: protothema.gr The post Ηράκλειο: Νεκρός άνδρας που έπεσε από ύψος πέντε μέτρων σε φρεάτιο ασανσέρ appeared first on Empisteutiko.gr.
16:58 05/04/2024

Αντωνία Ηλία: Ποια η ανακρίτρια που εκδόθηκε στην Ελλάδα και ο Καλούσης «δικαστής με μεζούρα»

fimes.gr
Γιατί εκδόθηκε μετά από 19 χρόνια η πρώην ανακρίτρια Αντωνίας Ηλία; Συνοδευόμενη από δύο αστυνομικούς της Ιντερπόλ προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος αεροσκάφος από την Μεγάλη Βρετάνια στο οποίο ταξιδιώτης ήταν η πρωταγωνίστρια του παραδικαστικού κυκλώματος Αντωνία (Τόνια) Ηλία, η οποία φυγοδικεί από το 2005 στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αγγλία. Από το αεροδρόμιο μετήχθη […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Αντωνία Ηλία: Ποια η ανακρίτρια που εκδόθηκε στην Ελλάδα και ο Καλούσης «δικαστής με μεζούρα».
10:37 05/04/2024

Νέοι μπελάδες για τον Μπάιντεν – Σε δίκη ο γιος του, λίγο τις πριν προεδρικές εκλογές

eleftherostypos.gr
ΗΠΑ: Ομοσπονδιακός δικαστής στο Λος Άντζελες απέρριψε χθες Δευτέρα σειρά αιτημάτων που υπέβαλε ο Χάντερ Μπάιντεν, γιος του αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν, για να μπει στο αρχείο ποινική δίωξη σε βάρος του για φοροδιαφυγή, υποδεικνύουν δικόγραφα. Ανάμεσα στα επιχειρήματα που διατυπώνονται στις συνολικά οκτώ προσφυγές που απέρριψε ο δικαστής Μαρκ Σκάρσι ήταν ότι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς […] Το άρθρο Νέοι μπελάδες για τον Μπάιντεν – Σε δίκη ο γιος του, λίγο τις πριν προεδρικές εκλογές εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
09:00 02/04/2024

Ιατροδικαστής Λέων για Πισπιρίγκου: Η Ίριδα θα είναι το "κλειδί" στη δίκη για τα άλλα δύο παιδιά

thetoc.gr
"Η επιστημονική αλήθεια είναι σημαντικό να μην απειλείται ή να μην κάμπτεται από απειλές και συκοφαντίες" είπε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.
08:09 01/04/2024

Θρίλερ με το ακέφαλο πτώμα της 85χρονης στην Καρδίτσα – Τί εξετάζουν οι Αρχές [Βίντεο]

eleftherostypos.gr
Σήμερα, Παρασκευή (29/3), θα γίνει η νεκροψία-νεκροτομή στην ηλικιωμένη γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της στην Καρδίτσα. Κάτοικος της περιοχής Καταφύλλι πήγε στο σπίτι της γυναίκας, καθώς είχε μέρες να δώσει σημεία ζωής και εκεί εντόπισε το πτώμα της, το οποίο, μάλιστα, ήταν ακέφαλο. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και ιατροδικαστής από […] Το άρθρο Θρίλερ με το ακέφαλο πτώμα της 85χρονης στην Καρδίτσα – Τί εξετάζουν οι Αρχές [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
12:00 29/03/2024

Αθωώθηκε για τα στημένα ματς ο Ραούλ Μπράβο

pressaris.gr
Ο Ραούλ Μπράβο είχε μπλέξει με τον «Oikos» και το σκάνδαλο των στημένων αγώνων το 2019. Ο πρώην μπακ των Ρεάλ Μαδρίτης, Ολυμπιακού κι Άρη είχε κληθεί να καταθέσει μαζί με τον συνάδελφό του, Κάρλος Αράντα, για την υπόθεση κι ισπανικό δικαστήριο αποφάσισε ο παίκτης να προφυλακιστεί. Ο δικαστής κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι συνομιλίες […] The post Αθωώθηκε για τα στημένα ματς ο Ραούλ Μπράβο appeared first on pressaris.gr.
09:09 28/03/2024

Οριστικό: Χωρίς κόσμο το Άρης - Λαύριο

filathlos.gr
Οριστικό: Χωρίς κόσμο το Άρης - Λαύριο 22/03/2024 Για πρώτη φορά στη σεζόν, ο Άρης θα αγωνιστεί στο «Nick Gallis Hall» χωρίς την παρουσία του κόσμου του στο παιχνίδι με το Λαύριο. Ο λόγος είναι εξαιτίας ενός οπαδού τους που καθόταν στα court side seats του γηπέδου, έχοντας κακή συμπεριφορά προς τους διαιτητές στον αγώνα απέναντι στο Μαρούσι, με αποτέλεσμα ο αθλητικός δικαστής να τους τιμωρήσει. Η διοίκηση της ΚΑΕ προχώρησε σε έφεση για την μείωση της ποινής, αλλά η ΑΣΕΑΔ το απέρριψε σήμερα. Κάτι που σημαίνει πως η πρωτόδικη απόφαση παραμένει ως έχει.  Έτσι, η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη θα παίξει χωρίς την παρουσία των φιλάθλων της στο παιχνίδι του Σαββάτο
15:46 22/03/2024

Γονείς άφησαν την κόρη τους να «λιώσει» στον καναπέ του σπιτιού τους – Σοκαρίστηκε ο ιατροδικαστής

Newsit
Σε 20 χρόνια κάθειρξης καταδικάστηκαν οι γονείς της Λέισι Φλέτσερ, την οποία άφησε να ξεψυχήσει και να λιώσει αβοήθητη στον καναπέ του σπιτιού της στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ. Η υπόθεση είχε σοκάρει τους πάντες στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ με την Λέισι Φλέτσερ να βρίσκεται νεκρή μέσα σε έναν «κρατήρα» που είχε δημιουργήσει το κορμί της ... Περισσότερα To άρθρο Γονείς άφησαν την κόρη τους να «λιώσει» στον καναπέ του σπιτιού τους – Σοκαρίστηκε ο ιατροδικαστής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:00 21/03/2024

Ισόβια κάθειρξη σε 32χρονη – Είχε εγκαταλείψει το μωρό της για να πάει διακοπές και πέθανε από αφυδάτωση

tanea.gr
«Η μόνη διαφορά θα είναι ότι η φυλακή θα σε ταΐζει τουλάχιστον και θα σου δίνει υγρά που της αρνήθηκες» είπε μεταξύ άλλων ο δικαστής
15:00 19/03/2024

Κακοποιούσε τον σύζυγό της για 20 χρόνια και παρίστανε το θύμα – Την «ξεσκέπασε» και σώθηκε

lamianow.gr
Η ζωή τους έμοιαζε τέλεια. Τρία παιδιά, ένα σπίτι με επτά υπνοδωμάτια και μία Jaguar σταθμευμένη έξω, σε ένα καταπράσινο χωριό κοντά στο Γιορκ της Βρετανίας. Αλλά πίσω από τις κλειστές πόρτες, ο 47χρονος Richard υπέφερε κρυφά από αυτό που μια δικαστής θα περιέγραφε αργότερα ως «τη χειρότερη περίπτωση χειριστικής και καταναγκαστικής συμπεριφοράς» που είχε δει ποτέ. Για είκοσι ολόκληρα χρόνια η 46χρονη σύζυγός του Sheree τον κακοποιούσε σωματικά και λεκτικά και επιπλέον φρόντιζε να δείχνει η ίδια το θύμα, φωνάζοντας έπειτα από κάθε περιστατικό «βοήθεια». Ο εφιάλτης για τον Richard τελείωσε όταν ένας φίλος του είδε τα σοκαριστικά πλάνα με την κακοποίησή του από την κάμερα παρακολο
11:37 16/03/2024

ΗΠΑ: Αναβλήθηκε η δίκη του Τραμπ για υπόθεση κρυφών πληρωμών σε ηθοποιό πορνογραφικών ταινών

Cnn.gr
Στην αναβολή της δίκης του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, για υπόθεση που αφορά κρυφές πληρωμές για εξαγορά της σιωπής ηθοποιού πορνογραφικών ταινιών αποφάσισε δικαστής της Νέας Υόρκης.Περισσότερα...
07:37 16/03/2024

Απορρίφθηκαν κατηγορίες εις βάρος του Τραμπ

olympia.gr
Ο δικαστής της Κομητείας Φούλτον στην Τζόρτζια απέρριψε την Τετάρτη 6 κατηγορίες κατά του Ντόναλν Τραμπ και συνεργατών του για απόπειρα ανατροπής του εκλογικού αποτελέσματος στην Πολιτεία των Ηνωμένων Πολιτειών. Όπως ανέφερε, ο ισχυρισμός των εισαγγελέων ότι οι κατηγορούμενοι επιχείρησαν να εξαναγκάσουν αξιωματούχους να παραβούν τον όρκο τους δεν ήταν λεπτομερής. Ο δικαστής αναμένεται να […] Απορρίφθηκαν κατηγορίες εις βάρος του Τραμπ - olympia
22:28 13/03/2024

Τραμπ: Παραμένει η κατηγορία για εκβιασμό - Απορρίφθηκαν ορισμένες από τις κατηγορίες

lykavitos.gr
Ο δικαστής που επιβλέπει τη δίκη του Ντόναλντ Τραμπ, για την απόπειρα ανατροπής του εκλογικού αποτελέσματος στην Πολιτεία της Τζόρτζια απέρριψε σήμερα ορισμένες από τις κατηγορίες που είχαν απαγγελθεί στον ίδιο και σε ορισμένους από τους συγκατηγο
19:17 13/03/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load