Ζήσης: "Μπορεί να είναι η τελευταία μου σεζόν"

12:24 - 03/09/2020

Ο Νίκος Ζήσης δήλωσε τυχερός που επέστρεψε στην ΑΕΚ τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ παραδέχθηκε ότι ίσως η φετινή να είναι η τελευταία του χρονιά.

Διαβάστε Περισσότερα στο Sport24
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζήσης: «Τυχερός που γύρισα στην ΑΕΚ – Μπορεί να είναι η τελευταία μου σεζόν»

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, ήταν ξεκάθαρος ότι είναι τυχερός που γύρισε στην ΑΕΚ, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ότι μπορεί φέτος να είναι η τελευταία του σεζόν στην ενεργό δράση. Αναλυτικά όλο το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Νίκου Ζήση στο aekbc.gr: -Θυμάσαι πώς […] The post Ζήσης: «Τυχερός που γύρισα στην ΑΕΚ – Μπορεί να είναι η τελευταία μου σεζόν» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Ζήσης: Μπορεί να είναι και η τελευταία μου σεζόν

Ο Νίκος Ζήσης θυμάται τη μεταγραφή του από τη ΧΑΝΘ στην ΑΕΚ, αλλά και την μετακίνησή του εν συνεχεία στην Μπενετόν Τρεβίζο, στο β΄ μέρος της συνέντευξής του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης. Αυτά τα δεκαπέντε χρόνια, έφτασα αρκετές φορές κοντά σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, δήλωσε ο αρχηγός των κιτρινόμαυρων που έχει αρχίσει να συμβιβάζεται με την ιδέα πως μπορεί να είναι και η τελευταία μου σεζόν.  Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του αρχηγού της ΑΕΚ, Νίκου Ζήση, στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης:  -Θυμάσαι πώς έκλεισες στην ΑΕΚ όταν ήσουν στη ΧΑΝΘ;ΖΗΣΗΣ: Ήμουν ψαρωμένος τότε… Λογικό… Δεν θα ξεχάσω πόσες φορές είχε έλθει ο κύριος Γρανίτσας στη Θεσσαλονίκη για να γίνει η μεταγραφή. Δεν ήταν ε

Διαβάστε το στο spoilers

Ζήσης: «Μπορεί να είναι και η τελευταία μου σεζόν»

Ο Νίκος Ζήσης θυμάται τη μεταγραφή του από τη ΧΑΝΘ στην ΑΕΚ, αλλά και την μετακίνησή του εν συνεχεία στην Μπενετόν Τρεβίζο, στο β΄ μέρος της συνέντευξής του στην επίσημη…

Διαβάστε το στο politik.gr

Ζήσης: «Μπορεί να είναι και η τελευταία μου σεζόν»

Ο Νίκος Ζήσης θυμάται τη μεταγραφή του από τη ΧΑΝΘ στην ΑΕΚ, αλλά και την μετακίνησή του εν συνεχεία στην Μπενετόν Τρεβίζο, στο β΄ μέρος της συνέντευξής του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης.

Διαβάστε το στο analitis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Sport24

Manny Pacquaio: Άρχισε τις προπονήσεις για τον αγώνα με τον McGregor

Μίλαν: Πήρε Χάουγκε, θέλει δανεικό τον Νταλότ

Ο Κεντέρης οραματίστηκε τον τελικό εκατοντάδες φορές πριν τον τρέξει

Τρικλοποδιές στον εαυτό του

Tότεναμ: Θέλει τον Ρίντιγκερ

LIVE: Μεταγραφές (29/9)