Τραμπ: Δεν έχουμε δει ακόμα αποδείξεις για τη δηλητηρίαση του Ναβάλνι

03:18 - 05/09/2020

Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε χθες Παρασκευή ότι δεν έχει δει ακόμη αποδείξεις για τη δηλητηρίαση του Ρώσου αντιπολιτευόμενου Αλεξέι Ναβάλνι...

Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τραμπ για Ναβάλνι: Δεν έχω δει ακόμα αποδείξεις ότι τον δηλητηρίασε η Ρωσία

Πρόκειται για «τραγική» και «φρικτή» υπόθεση, σχολίασε o Αμερικανός πρόεδρος

Διαβάστε το στο

Τραμπ: Δεν έχω αποδείξεις ότι ο Ναβάλνι δηλητηριάστηκε

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε χθες, Παρασκευή, ότι δεν έχει δει ακόμη αποδείξεις για τη δηλητηρίαση του Ρώσου αντιπολιτευόμενου, Αλεξέι Ναβάλνι, προσθέτοντας πάντως ότι δεν έχει ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Τραμπ: Δεν έχω αποδείξεις ότι ο Ναβάλνι δηλητηριάστηκε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

ΗΠΑ: Ο Τραμπ δεν έχει αποδείξεις πως ο Αλεξέι Ναβάλνι δηλητηριάστηκε

Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε την Παρασκευή (4/9) ότι δεν έχει δει ακόμη αποδείξεις για τη δηλητηρίαση…

Διαβάστε το στο NewsBomb

Τραμπ: Δεν έχω αποδείξεις πως ο Ναβάλνι δηλητηριάστηκε, αλλά θα το κοιτάξουμε

Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε χθες Παρασκευή ότι δεν έχει δει ακόμη αποδείξεις για τη δηλητηρίαση του ρώσου...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Τραμπ: Δεν έχουμε αποδείξεις για τη δηλητηρίαση του Ναβάλνι, αλλά θα το κοιτάξουμε

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι δεν έχει δει ακόμη αποδείξεις για τη δηλητηρίαση του Αλεξέι Ναβάλνι, προσθέτοντας πάντως ότι δεν έχει κανέναν λόγο να αμφισβητήσει το Βερολίνο.

Διαβάστε το στο kathimerini.gr

Ο Τραμπ λέει πως δεν έχει δει αποδείξεις πως ο Α. Ναβάλνι δηλητηριάστηκε

Ο Ρεπουμπλικάνος Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε την Παρασκευή 4/9 ότι δεν έχει δει ακόμη αποδείξεις για τη δηλητηρίαση του Ρώσου αντιπολιτευόμενου Αλεξέι Ναβάλνι, προσθέτοντας πάντως ότι δεν έχει κανέναν λόγο να αμφισβητήσει το Βερολίνο, που διαβεβαιώνει ότι διαθέτει "στοιχεία που δεν αφήνουν καμία αμφιβολία" για αυτό.  "Δεν έχουμε ακόμα δει αποδείξεις" για την προέλευση της δηλητηρίασης του Ναβάλνι, "αλλά θα το κοιτάξουμε", είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχωρούσε ο Αμερικανός πρόεδρος, υποσχόμενος ότι οι ΗΠΑ θα εξετάσουν "πολύ σοβαρά" την υπόθεση αυτή. Πρόκειται για "τραγική" και "φρικτή" υπόθεση, σχολίασε ο Τραμπ, ενώ συμπλήρωσε ότι εάν αποδεικνυόταν ότι η κυβέρνηση τη

Διαβάστε το στο

Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι δεν έχει δει ακόμη αποδείξεις για τη δηλητηρίαση του Ρώσου αντιπολιτευόμενου Αλεξέι Ναβάλνι. The post Τραμπ για Ναβάλνι: Δεν έχω δει ακόμα αποδείξεις ότι τον δηλητηρίασε η Ρωσία appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ο Τραμπ αμφιβάλλει για τη δηλητηρίαση του Ναβάλνι, αλλά «θα το κοιτάξει»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν έχει λόγους, όπως είπε, για τα πορίσματα του Βερολίνου, που με τη σειρά του ασκεί πίεση στη Μόσχα για την περίπτωση του αντιπολιτευόμενου πολιτικού The post Ο Τραμπ αμφιβάλλει για τη δηλητηρίαση του Ναβάλνι, αλλά «θα το κοιτάξει» appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Ο Τραμπ λέει πως δεν έχει δει αποδείξεις πως ο Αλεξέι Ναβάλνι δηλητηριάστηκε, χωρίς να το αποκλείει

Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε χθες Παρασκευή ότι δεν έχει δει ακόμη αποδείξεις για τη δηλητηρίαση του ρώσου αντιπολιτευόμενου Αλεξέι Ναβάλνι Το άρθρο Ο Τραμπ λέει πως δεν έχει δει αποδείξεις πως ο Αλεξέι Ναβάλνι δηλητηριάστηκε, χωρίς να το αποκλείει εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Τραμπ: Δεν έχω δει αποδείξεις για τη δηλητηρίαση Ναβάλνι

Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε χθες Παρασκευή ότι δεν έχει δει ακόμη αποδείξεις για τη δηλητηρίαση του ρώσου αντιπολιτευόμενου Αλεξέι Ναβάλνι, προσθέτοντας πάντως ότι δεν έχει κανέναν…

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Τραμπ: «Δεν έχουμε ακόμα αποδείξεις ότι ο Ναβάλνι δηλητηριάστηκε»

Ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε χθες ότι δεν υπάρχουν ακόμα αποδείξεις για τη δηλητηρίαση του επικριτή του Βλαντιμίρ Πούτιν, Αλεξέι Ναβάλνι, προσθέτοντας ότι δεν έχει κανένα λόγο να αμφισβητήσει…

Διαβάστε το στο politik.gr

Τραμπ για Ναβάλνι: Την υπόθεση με τον Ρώσο αντιπολιτευόμενο στον Πούτιν σχολίασε ο Αμερικανός πρόεδρος, λέγοντας πως δεν έχει δει ακόμα αποδείξεις ότι αυτός δηλητηριάστηκε, ωστόσο δεν έχει λόγο να μην πιστέψει το Βερολίνο που δημοσιοποίησε το θέμα.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

ΗΠΑ: Ο Τραμπ δεν έχει αποδείξεις πως ο Αλεξέι Ναβάλνι δηλητηριάστηκε

Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε την Παρασκευή (4/9) ότι δεν έχει δει ακόμη αποδείξεις για τη δηλητηρίαση του Ρώσου αντιπολιτευόμενου Αλεξέι Ναβάλνι, προσθέτοντας πάντως ότι δεν έχει κανέναν λόγο να αμφισβητήσει το Βερολίνο, που διαβεβαιώνει ότι διαθέτει «στοιχεία που δεν αφήνουν καμία αμφιβολία» για αυτό. «Δεν έχουμε ακόμα δει αποδείξεις» για την […] The post ΗΠΑ: Ο Τραμπ δεν έχει αποδείξεις πως ο Αλεξέι Ναβάλνι δηλητηριάστηκε appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Τραμπ για Ναβάλνι: "Δεν έχουμε βρει αποδείξεις για το πως δηλητηριάστηκε"

"Είναι φρικτό"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Ο Τραμπ λέει πως δεν έχει δει αποδείξεις πως ο Ναβάλνι δηλητηριάστηκε

Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε χθες Παρασκευή ότι δεν έχει δει ακόμη αποδείξεις για τη δηλητηρίαση του... The post Ο Τραμπ λέει πως δεν έχει δει αποδείξεις πως ο Ναβάλνι δηλητηριάστηκε appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Τραμπ για Ναβάλνι: Την υπόθεση με τον Ρώσο αντιπολιτευόμενο στον Πούτιν σχολίασε ο Αμερικανός πρόεδρος, λέγοντας πως δεν έχει δει ακόμα αποδείξεις ότι αυτός δηλητηριάστηκε, ωστόσο δεν έχει λόγο να μην πιστέψει το Βερολίνο που δημοσιοποίησε το θέμα.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Zougla

Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου

Θεσσαλονίκη: Άνδρας έσπασε για άγνωστο λόγο τζάμι λεωφορείου ΚΤΕΛ

Τα χάσκι αρνείται να φάει την κροκέτα 

Στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ κατηγορεί τη Ρωσία για εκβιασμό

Επέστρεψε στα κέρδη το Χρηματιστήριο

Η Ρωσία θα μειώσει τις εξαγωγές πετρελαίου κατά 300.000 βαρέλια ημερησίως τον Σεπτέμβριο