Συνεχίζονται οι ηλεκτρονικές εγγραφές στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Αγρινίου

10:21 - 05/09/2020

AgrinioPress Συνεχίζονται οι ηλεκτρονικές εγγραφές στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Αγρινίου Οι εγγραφές για το Σχ. Έτος 2020-21 στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Αγρινίου θα συνεχισθούν κατ’ εξαίρεση και συμπληρωματικά από το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020 μέχρι και την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020 (23.59’) ηλεκτρονικά με κωδικούς taxisnet μέσω της εφαρμογής “e-εγγραφές” στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://e-eggrafes.minedu.gov.gr Τα δικαιολογητικά για την ολοκλήρωση της εγγραφής που πρέπει να προσκομιστούν στο … Συνεχίζονται οι ηλεκτρονικές εγγραφές στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Αγρινίου AgrinioPress

Διαβάστε Περισσότερα στο agriniopress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο Πατρών

Από τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων υπενθυμίζεται με σχετική ανακοίνωση, ότι οι εγγραφές στα τμήματα του Δημοτικού Ωδείου Πατρών, για το νέο σχολικό έτος 2020 – 2021 συνεχίζονται.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Συνεχίζονται οι ηλεκτρονικές εγγραφές στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Αγρινίου

Ηλεκτρονικές εγγραφές για την Δ’ φάση από 5 έως και 9 Σεπτεμβρίου Οι εγγραφές για το Σχολικό Έτος 2020-21 στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Αγρινίου θα συνεχισθούν κατ’ εξαίρεση και συμπληρωματικά από το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020 μέχρι και την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020 (23.59’) ηλεκτρονικά με κωδικούς taxisnet μέσω της εφαρμογής “e-εγγραφές” στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://e-eggrafes.minedu.gov.gr ... The post Συνεχίζονται οι ηλεκτρονικές εγγραφές στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Αγρινίου appeared first on AgrinioNews.

Διαβάστε το στο agrinionews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agriniopress.gr

Παναιτώλιο: Έριξαν μπάζα στις αρδευτικές διώρυγες Δ7 και Δ11

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση της 17ης Απριλίου

Ευρωεκλογές 2024: Αυτοί είναι οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Παναιτωλικός: Χωρίς τρεις η αποστολή για Αστέρα

Συνέχισε την κόντρα με Μικρούτσικο ο Light: «Τον γκούγκλαρα αλλά διαπίστωσα ότι ήταν ο Θάνος, ο Ανδρέας δεν έχει επίπεδο» (video)

Μητροπολίτης Δαμασκηνός: «Έχουμε χρέος να αντιστεκόμαστε στην κάθε είδους αδικία»