Ρούντι Γκαρσιά: «Θα πάω εγώ ο ίδιος τον Ντεπάι στην Μπαρτσελόνα»!
16:40 - 06/09/2020
Η ποιότητα του Μέμφις Ντεπάι ως ποδοσφαιριστή στη Λιόν είναι αδιαμφισβήτητα σημαντική για τον Ρούντι Γκαρσιά που θεωρεί πως είναι έτοιμος για ομάδα που διεκδικεί και κερδίζει τίτλους στο Champions League όπως η Μπαρτσελόνα. Τα σενάρια για την επικείμενη μεταγραφή του Ολλανδού φορ στους «μπλαουγκράνα» διαδέχονται το ένα το άλλο, και ο προπονητής του στη […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γκαρσιά: «Θα πάω εγώ τον Ντεπάι με το αμάξι μου στην Βαρκελώνη»!
Απίθανη ατάκα του προπονητή της Λυών, Ρούντι Γκαρσιά, για να δείξει πόσο θέλει, για το καλό της καριέρας του Μέμφις Ντεπάι, να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ολλανδού επιθετικού στην Μπαρτσελόνα.
Διαβάστε το στο Η απίστευτη ατάκα του Ρούντι Γκαρσία για τη μεταγραφή του Ντεπάι στην Μπαρτσελόνα!
Η απίστευτη ατάκα του Ρούντι Γκαρσία για τη μεταγραφή του Ντεπάι στην Μπαρτσελόνα!
Για συμφωνία Μπαρτσελόνα – Λιόν για τον Μέμφις Ντεπάι κάνει λόγο η ολλανδική εφημερίδα «Algemeen Dagblad», με τον Ολλανδό επιθετικό να ετοιμάζει σιγά σιγά τις βαλίτσες του για την Βαρκελώνη, με τις... ευλογίες του Ρουντί Γκαρσία.
Ο προπονητής της γαλλικής ομάδας, βεβαίως, δεν θέλει να αποχωριστεί τον καλύτερό του επιθετικό τα τελευταία χρόνια, ο οποίος μετράει 57 γκολ και 43 ασίστ σε 139 συμμετοχές με την φανέλα της Λιόν.
06/09/2020
Διαβάστε περισσότερα για το Η απίστευτη ατάκα του Ρούντι Γκαρσία για τη μεταγραφή του Ντεπάι στην Μπαρτσελόνα!
Διαβάστε το στο filathlos.grΓκαρσιά : «Θα πάω εγώ τον Ντεπάι στη Βαρκελώνη»
Ο προπονητής της Λιόν, Ρούντι Γκαρσιά, δήλωσε ότι η μεταγραφή του Μέμφις Ντεπάι στην Μπαρτσελόνα πρέπει να ολοκληρωθεί.
Διαβάστε το στο to10.gr