Πακιστάν: Επέτρεψαν στον πιο «μοναχικό ελέφαντα του κόσμου» να φύγει από τον ζωολογικό κήπο
09:46 - 07/09/2020
ΚΟΣΜΟΣ
Ένας ελέφαντας που έχει γίνει πολλές φορές η αιτία για να ξεσηκωθούν ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων διεθνώς, κατάφερε επιτέλους να του επιτραπεί να αποχωρήσει από τον ζωολογικό κήπο στο Πακιστάν όπου βρισκόταν σε άθλιες συνθήκες και να μεταφερθεί σε ένα μέρος με καλύτερες συνθήκες.
Γνωστός ως ο πιο μοναχικός ελέφαντας του Πακιστάν, ο Κααβά, είναι ένας ασιατικός ελέφαντας 33 ετών από τη Σρι Λάνκα, ο οποιος ο καημένος ζούσε δυστυχισμένος σε ένα ζωολογικό κήπο. Τα τελευταία χρόνια η τραγουδίστρια Cher έκανε καμπάνια για να απελευθερωθεί ο Καβάαν από τον ζωολογικό κήπο όπου βρισκόταν, το Murghazar Zoo, που βρίσκεται στην πρωτεύουσα του Πακιστάν.
Οπως αναφέρει το news247, αφορμή για τη
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελεύθερος επιτέλους ο πιο “μοναχικός ελέφαντας του κόσμου” – Φεύγει από τον ζωολογικό κήπο μετά από 30 χρόνια
Ζωολογικός κήπος στο Πακιστάν επέτρεψε σε έναν ελέφαντα να μεταφερθεί σε μέρος με καλύτερες συνθήκες.
The post Ελεύθερος επιτέλους ο πιο “μοναχικός ελέφαντας του κόσμου” – Φεύγει από τον ζωολογικό κήπο μετά από 30 χρόνια appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.gr