#Πακιστάν

Δεκάδες νεκροί από καταρρακτώδεις βροχές και κεραυνούς στο Πακιστάν

Newsit
Τουλάχιστον 39 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο Πακιστάν μετά από ημέρες ασυνήθιστα σφοδρών βροχοπτώσεων που έπληξαν το νοτιοδυτικό τμήμα της χώρας. Ορισμένοι από τους νεκρούς στο Πακιστάν από τις έντονες βροχοπτώσεις ήταν αγρότες που χτυπήθηκαν από κεραυνό κατά τη συγκομιδή σιταριού, δήλωσαν οι αρχές. Εικόνες στο διαδίκτυο δείχνουν εκτάσεις καλλιεργήσιμων εκτάσεων να έχουν κατακλυστεί ... Περισσότερα To άρθρο Δεκάδες νεκροί από καταρρακτώδεις βροχές και κεραυνούς στο Πακιστάν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:00 16/04/2024

Σοκ στην Τουρκία από το Ινδικό Ναυτικό – Ακύρωσε παραγγελία 2,3 δις δολαρίων λόγω Πακιστάν!

olympia.gr
Η σύμβαση για ναυπήγηση πολεμικών πλοίων συνολικής αξίας 2, 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων που υπεγράφη μεταξύ της τουρκικής εταιρείας TAIS και της Ινδίας πέρυσι, ακυρώθηκε. Οι ναυτιλιακές ειδήσεις της Τουρκίας (Deniz Haber) αναφέρουν ότι το ινδικό Υπουργείο Άμυνας ακύρωσε τη συμφωνία με την TAIS που ήταν για πέντε πλοία υποστήριξης στόλου (FSV). Ενώ έγινε γνωστό ότι […] Σοκ στην Τουρκία από το Ινδικό Ναυτικό – Ακύρωσε παραγγελία 2,3 δις δολαρίων λόγω Πακιστάν! - olympia
07:28 14/04/2024

Οι Πακιστανοί όταν είναι στο Πακιστάν κάθονται «προσοχή»! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

el.gr
Δείτε Το άρθρο Οι Πακιστανοί όταν είναι στο Πακιστάν κάθονται «προσοχή»! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
10:09 10/04/2024

Εργατικό δυστύχημα στο Ηράκλειο: Ένας εργάτης νεκρός – Συνελήφθη ο εργολάβος της οικοδομής

lykavitos.gr
Ένας 59χρονος εργάτης οικοδομής από το Πακιστάν βρέθηκε στο κενό απο μεγάλο ύψος και ενώ δούλευε σε υπό ανέγερση κτίριο στο Ηράκλειο. Άγνωστο πώς, ο άτυχος εργάτης έπεσε μέσα σε φρεάτιο ασανσέρ και έχασε ακαριαία τη ζωή του.
18:17 05/04/2024

Ηράκλειο: Νεκρός άνδρας που έπεσε από ύψος πέντε μέτρων σε φρεάτιο ασανσέρ

empisteutiko.gr
Νεκρός ανασύρθηκε ένας άντρας, που έπεσε από ύψος περίπου 5 μέτρων μέσα σε φρεάτιο ασανσέρ νεοανεγειρόμενης οικοδομής στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με το ekriti.gr, ο άντρας είχε καταγωγή από το Πακιστάν. Στο σημείο βρέθηκε η 3η ΕΜΑΚ η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ ενώ στο σημείο μετέβη και ιατροδικαστής ο οποίος διαπίστωσε τον θάνατό του. Η σορός του άτυχου άνδρα παραδόθηκε σε γραφείο τελετών. Πηγή: protothema.gr The post Ηράκλειο: Νεκρός άνδρας που έπεσε από ύψος πέντε μέτρων σε φρεάτιο ασανσέρ appeared first on Empisteutiko.gr.
16:58 05/04/2024

Ιράν: Τουλάχιστον τρεις νεκροί αστυνομικοί από επιθέσεις της τζιχαντιστικής οργάνωσης «Στρατός της Δικαιοσύνης»

onalert.gr
Η εθνική μειονότητα με κάπου 10 εκατομμύρια μέλη, κυρίως σουνίτες μουσουλμάνους, είναι παρούσα στο Ιράν, στο Πακιστάν και στο Αφγανιστάν. The post Ιράν: Τουλάχιστον τρεις νεκροί αστυνομικοί από επιθέσεις της τζιχαντιστικής οργάνωσης «Στρατός της Δικαιοσύνης» appeared first on OnAlert.
09:28 04/04/2024

Πέντε Κινέζοι και ένας Πακιστανός νεκροί σε επίθεση αυτοκτονίας

e-daily.gr
Η ασφάλεια των Κινέζων εργαζομένων σε διάφορα σχέδια υποδομών στο Πακιστάν προκαλεί εδώ και καιρό ανησυχίες στο Πεκίνο
22:09 26/03/2024

Σαν σήμερα: 26 Μαρτίου 1971 – Ξεκινά ο πόλεμος της ανεξαρτησίας του Μπαγκλαντές

myvolos.net
Σαν Σήμερα 26.03.2024 • 07:30 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Τον Μάρτιο του 1971 μία ακόμα σύγκρουση έρχεται να προστεθεί στο ψυχροπολεμικό τοπίο: ο Απελευθερωτικός Πόλεμος του Μπαγκλαντές. Η ανακήρυξη της ανεξαρτησίας του Μπαγκλαντές από το Πακιστάν στις 26 Μαρτίου, δεν ήταν, ωστόσο, κεραυνός εν αιθρία: στην πραγματικότητα, οι εντάσεις μεταξύ των χωρών χρονολογούνται αρκετά πριν. Οι […]
08:47 26/03/2024

Όλγα Κεφαλογιάννη> Έστειλε στις Τουριστικές Επιχειρήσεις Οδηγό Συμπεριφοράς για τους ΛΟΑΤΚΙ+ λες και η Μύκονος βρίσκεται στο Πακιστάν!

kourdistoportocali.com
Breaking News The post Όλγα Κεφαλογιάννη> Έστειλε στις Τουριστικές Επιχειρήσεις Οδηγό Συμπεριφοράς για τους ΛΟΑΤΚΙ+ λες και η Μύκονος βρίσκεται στο Πακιστάν! appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
20:37 22/03/2024

Πακιστάν: Έκρηξη σε ανθρακωρυχείο – Τουλάχιστον 2 νεκροί και 8 αγνοούμενοι

naftemporiki.gr
Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε ανθρακωρυχείο που κατέρρευσε στο νότιο Πακιστάν, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και διάσωση ακόμη 8 ανθρώπων. Το βράδυ της Τρίτης… Πακιστάν: Έκρηξη σε ανθρακωρυχείο – Τουλάχιστον 2 νεκροί και 8 αγνοούμενοι - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
06:00 20/03/2024

Η αλήθεια για την αιτία θανάτου του Μεγάλου Αλεξάνδρου – «Είχε ένα σπάνιο αυτοάνοσο που σιγά σιγά τον παρέλυσε και στο τέλος…»

eretikos.gr
Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για ιστορικά γεγονότα της ζωής και του ενταφιασμού, αργότερα, του Μεγάλου Αλεξάνδρου, με το θάνατό του να αποτελεί άλλο ένα μεγάλο μυστήριο για το μεγσλύτερο στρατηλάτη. Σε ηλικία μόλις 32 ετών είχε δημιουργήσει μια ολόκληρη αυτοκρατορία, από τα Βαλκάνια ως το σημερινό Πακιστάν και ήταν έτοιμος για μια ακόμα εισβολή όταν αρρώστησε και πέθανε μετά από […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
00:58 18/03/2024

Πακιστάν: Πέντε στρατιωτικοί νεκροί από βομβιστική επιθεση σε φυλάκιο

onalert.gr
Μαχητές επιτέθηκαν σε στρατιωτικό φυλάκιο στο Πακιστάν κοντά στο Αφγανιστάν, σήμερα το πρωί, χρησιμοποιώντας όχημα παγιδευμένο με εκρηκτικά. The post Πακιστάν: Πέντε στρατιωτικοί νεκροί από βομβιστική επιθεση σε φυλάκιο appeared first on OnAlert.
15:28 16/03/2024

Πέντε νεκροί από επίθεση σε φυλάκιο του πακιστανικού στρατού

NewsBomb
Η επίθεση στο βορειοδυτικό Πακιστάν έγινε από έξι δράστες,Περισσότερα...
13:00 16/03/2024

Ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Χούπης συναντήθηκε με τον πρέσβη του Πακιστάν στην Ελλάδα

onalert.gr
Ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Δημήτριος Χούπης συναντήθηκε στο γραφείο του με τον Πρέσβη του Πακιστάν στην Ελλάδα κ. Muhammad Aamar Aftab Qureshi. The post Ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Χούπης συναντήθηκε με τον πρέσβη του Πακιστάν στην Ελλάδα appeared first on OnAlert.
12:28 07/03/2024

Οι Ευρωπαίοι γραφειοκράτες αδιαφορούν για τους Χριστιανούς του κόσμου

tilegrafimanews.gr
ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ: Την ίδια ώρα που η Ευρωπαϊκή Ένωση συνεχίζει να υπογράφει κάθε είδους συμφωνίες με το Πακιστάν, ο χριστιανικός πληθυσμός της χώρας συνεχίζει να είναι «υπό διωγμό». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr Στην Ασιατική χώρα, οι χριστιανοί είναι μια μειονότητα που αγγίζει σχεδόν το 2% του συνολικού πληθυσμού, η οποία συχνά πυκνά βρίσκεται στο στόχαστρο κάθε είδους φανατικών ιμάμηδων και μουσουλμανικών όχλων που υποκινούνται από το ίδιο το πακιστανικό κράτος το οποίο τους αντιμετωπίζει ως εχθρούς. Το 2% αυτό των Χριστιανών ζει σε συνθήκες ακραίας φτώχειας και αντιμετωπίζει απειλές βίας, φυλάκισης, ακόμη και θανάτου για τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις. Σύμφωνα μ
12:46 04/03/2024

Βρετανός στον δήμαρχο Λονδίνου: Εδώ είναι Αγγλία, δεν είναι Πακιστάν – Χαμός με το ΒΙΝΤΕΟ

el.gr
Άγνωστο το πότε συνέβη: Το άρθρο Βρετανός στον δήμαρχο Λονδίνου: Εδώ είναι Αγγλία, δεν είναι Πακιστάν – Χαμός με το ΒΙΝΤΕΟ εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
19:09 29/02/2024

Πακιστάν: Οργισμένο πλήθος απειλούσε να αποκεφαλίσει γυναίκα σε εστιατόριο για μία αραβική λέξη στο φόρεμά της

lykavitos.gr
Μια νεαρή γυναίκα στη Λαχόρη του Πακιστάν κατηγορήθηκε για βλασφημία επειδή τόλμησε να φορέσει φόρεμα με τυπωμένη μία αραβική λέξη. Το οργισμένο πλήθος απειλεί να αποκεφαλίσει αυτή τη γυναίκα για το φόρεμα που φοράει.
03:17 27/02/2024

Τυνησία: Εννέα μετανάστες πέθαναν όταν το πλοιάριό στο οποίο επέβαιναν έμεινε ακυβέρνητο

NewsBomb
Οι μετανάστες ήταν όλοι τους άνδρες και προέρχονταν από την Αίγυπτο, τη Συρία, το Πακιστάν και το Μπανγκλαντές.Περισσότερα...
20:00 15/02/2024

Προφυλακίστηκε 42χρονος για ασέλγεια σε βάρος 13χρονου στο Ζεφύρι

Newsbeast.gr
Το δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του 42χρονος, με καταγωγή από το Πακιστάν, ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά ένα 13χρονο αγόρι που ανήκει στο φάσμα του αυτισμού, στο Ζεφύρι. Ο 42χρονος, για κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 12 έτη, στην απολογία του φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες όπως του αποδίδονται. Ωστόσο, ανακριτής και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου και ομόφωνα αποφάσισαν την προφυλάκιση του. Η υπόθεση έφτασε στη δικαιοσύνη μετά από καταγγελία της μητέρας του παιδιού. Ο 42χρονος συνελήφθη έξω από το σπίτι του στο Ζεφύρι όπου φέρεται να οδήγησε το πα
15:00 12/02/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load