Εκτός Big Brother ο Kρητικός

10:12 - 07/09/2020

Με αρκετές ώρες καθυστέρηση από την ώρα που χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν τα όσα είπε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης στο Big Brother και προκάλεσαν αντιδράσεις, η παραγωγή κάλεσε τον παίκτης στο δωμάτιο επικοινωνίας και τον έδιωξε από το reality. Ο Big Brother τον ρώτησε αρχικά αν έχει ασκήσει ποτέ βία σε γυναίκα και ο Κρητικός απάντησε: “Ποτέ”. Και απολογήθηκε λέγοντας τα εξής:  «Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έφτασα σε αυτό το σημείο χωρίς να το θέλω. Δεν μπορώ να το χωνέψω, με τον εαυτό μου τα βάζω. Δεν έχω μεγαλώσει με τέτοιες αρχές. Έχω καλή οικογένεια, έχω παιδεία. Δεν έχω μεγαλώσει ούτε σε στάβλο, ούτε σε οικογένεια με βία, ούτε έχω προκαλέσει κάτι. Και αισθάνομαι ντροπή προς αυτό το θ

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το Big Brother και ο καθρέφτης

Τα reality show πολλές φορές απλώς καθρεφτίζουν την κατάσταση των κοινωνιών. Και αυτό πρέπει να μας ανησυχήσει ακόμη περισσότερο

Διαβάστε το στο

Τα reality show πολλές φορές απλώς καθρεφτίζουν την κατάσταση των κοινωνιών. Και αυτό πρέπει να μας ανησυχήσει ακόμη περισσότερο

Διαβάστε το στο tanea.gr

Διαβάστε το στο tovima

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη