Big Brother: Σάλος από το εμετικό σχόλιο του Αντώνη Αλεξανδρίδη - Αποχωρούν οι χορηγοί
10:17 - 07/09/2020
Αποχωρούν οι χορηγοί του Big Brother μετά από το απίστευτο σχόλιο Αλεξανδρίδη. Τι είπε ο παίκτης. Σφοδρές οι αντιδράσεις στα social media. Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης αποτελεί παρελθόν για το Big Brother, καθώς η παραγωγή του reality show αποφάσισε την αποχώρησή του, μετά από το χυδαίο σχόλιό του περί βιασμού.
Ο διαγωνιζόμενος είπε σε δυο συμπαίκτες του πως «με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο, αλλιώς έχει βιασμό» και μάλιστα δεν αντέδρασαν καθόλου.
Πρώτο trend στο Twitter ήταν επί ώρες το #cancelbigbrothergr, με τους χρήστες να ζητούν το τέλος Big Brother.
Αντώνης Αλεξανδρίδης από την Κρήτη:"Δε γουστάρω να μου τρίβονται οι γκέι,χοντρές γυναίκες δεν τις θεωρώ γυναίκ
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
BIG BROTHER: Ο Κακός χαμός με τα σχόλα του Αλεξανδρίδη – Αποχώρησαν τέσσερις χορηγοί
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο μέσα από το σπίτι του «Big Brother», στο οποίο ακούμε τον Αντώνη Αλεξανδρίδη να αναφέρει ότι εάν δεν συνευρεθεί καθημερινά με γυναίκα, προχωρά σε βιασμό.
«Πάω κάθε μέρα σε μια, να αδειάσω το πακέτο...αλλιώς έχει βιασμό» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, μιλώντας σε δύο από τους συμπαίκτες του.
Όπως ήταν αναμενόμενο οι αντιδράσεις δεν άργησαν να έρθουν, με το twitter να παίρνει φωτιά και το hashtag #cancelbigbrother, το οποίο ζητά να σταματήσει το ριάλιτι του ΣΚΑΙ, να γίνεται μέσα σε λίγες ώρες νούμερο ένα trend, ενώ υπήρξαν αντιδράσεις και από πολιτικό κόσμο.
Ήδη έχουν αποσυρθεί τέσσερις μεγάλοι χορηγοί από το παιχνίδι
Διαβάστε το στο Big Brother: Τι δήλωσε η μητέρα του Αντώνη Αλεξανδρίδη – «Ο γιος μου δεν είναι έτσι…»
Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης εκδιώχθηκε από το Βig Brother τα ξημερώματα, ο Αντώνης Αλεξανδριδης, μετά το απαράδεκτο σχόλιο που έκανε περί βιασμού, αναφερόμενος στις γυναίκες.
The post Big Brother: Τι δήλωσε η μητέρα του Αντώνη Αλεξανδρίδη – «Ο γιος μου δεν είναι έτσι…» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grBig Brother: Συγκλονισμένη η μητέρα του Αντώνη Αλεξανδρίδη: «O Αντώνης μου δεν είναι έτσι»
Παρελθόν για το Βig Brother αποτελεί από τα ξημερώματα, ο Αντώνης Αλεξανδριδης, ο οποίος εκδιώχθηκε από το ριάλιτι, μετά το χυδαίο και σεξιστικό σχόλιο που έκανε περί βιασμού, αναφερόμενος στις γυναίκες. Συγκεκριμένα ανέφερε σε δύο συμπαίκτες του:«Με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βίασμα». Το TLIFE επικοινώνησε με τη […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr