Βορίδης και Αχτσιόγλου «αδειάζουν» το Big Brother στον αέρα του ΣΚΑΪ

11:09 - 07/09/2020

Ο Μάκης Βορίδης και η Έφη Αχτσιόγλου τοποθετήθηκαν στον αέρα της εκπομπής Σήμερα, για τον σάλο που ξέσπασε μετά τις […] The post Βορίδης και Αχτσιόγλου «αδειάζουν» το Big Brother στον αέρα του ΣΚΑΪ appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βορίδης και Αχτσιόγλου «καταδικάζουν» τη δήλωση του Αντώνη στο Big Brother στον αέρα του ΣΚΑΪ

Ο Μάκης Βορίδης και η Έφη Αχτσιόγλου ήταν σήμερα καλεσμένοι στην εκπομπή Σήμερα του ΣΚΑΙ και καταδίκασαν τις χυδαίες δηλώσεις του Αντώνη Αλεξανδρίδη στο Big Brother. The post Βορίδης και Αχτσιόγλου «καταδικάζουν» τη δήλωση του Αντώνη στο Big Brother στον αέρα του ΣΚΑΪ appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τοποθέτηση Μ.Βορίδη και Ε.Αχτσιόγλου για το «Big Brother» (βίντεο)

Ο Μάκης Βορίδης και η Έφη Αχτσιόγλου, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής τους συνέντευξης σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή, τοποθετήθηκαν σχετικά με τον σάλο που ξέσπασε μετά τις δηλώσεις του Αντώνη Αλεξανδρίδη στο Big Brother. «Χθες έγινε ένα εξαιρετικά καταδικαστέο περιστατικό στην εκπομπή Big Brother που προβάλλεται από τον συγκεκριμένο σταθμό. Ένα περιστατικό αναπαραγωγής κουλτούρας βιασμού και πρόκλησης εγκληματικής ενέργειας, απολύτως καταδικαστέο. ​Νομίζω ότι θα έπρεπε ήδη ο σταθμός να έχει αποφασίσει τη διακοπή της εκπομπής αυτής, νομίζω ότι το ΕΣΡ θα έπρεπε να έχει ήδη παρέμβει. Δεν πρέπει να γίνονται ανεκτές τέτοιες συμπεριφορές. Νομίζω υπάρχει μια ευθύνη συνολική και από τον δικό σας σταθμό,

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο