Γιώργος Καπουτζίδης: Η ομοφυλοφιλία μου δεν με εμπόδισε ποτέ - ΒΙΝΤΕΟ
17:18 - 07/09/2020
Ιδιαίτερα εξομολογητικός ήταν ο Γιώργος Καπουτζίδης στην εκπομπή της ΕΡΤ «φλΕΡΤ» με τη Νάντια Κοντογιώργη, το μεσημέρι της Δευτέρας.
Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Καπουτζίδης: «Η ομοφυλοφιλία δεν με εμπόδισε να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα»
Ο σεναριογράφος και ηθοποιός θέλησε με συνέντευξή του να στηρίξει τα νέα παιδιά που αισθάνονται... διαφορετικά
Διαβάστε το στο Η εξομολόγηση του Γιώργου Καπουτζίδη: Η ομοφυλοφιλία μου δεν με εμπόδισε να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα (βίντεο)
Ένα μήνυμα για όσα παιδιά αισθάνονται διαφορετικά απηύθυνε ο ταλαντούχος καλλιτέχνης, στον αέρα της εκπομπής “φλΕΡΤ”.
Διαβάστε το στο Κατάθεση ψυχής από τον Γιώργο Καπουτζίδη! «Η ομοφυλοφιλία μου δεν με εμπόδισε να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα»
Ο Γιώργος Καπουτζίδης σε μια εξομολόγηση καρδιάς. Ένα μήνυμα για όσα παιδιά αισθάνονται διαφορετικά απηύθυνε ο Γιώργος Καπουτζίδης, στον αέρα της εκπομπής “φλΕΡΤ”. Ο ταλαντούχος ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Κατάθεση ψυχής από τον Γιώργο Καπουτζίδη! «Η ομοφυλοφιλία μου δεν με εμπόδισε να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Γιώργος Καπουτζίδης: «Η ομοφυλοφιλία δεν με εμπόδισε να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα»
Ένα μήνυμα θάρρους για όσα παιδιά αισθάνονται διαφορετικά απηύθυνε ο Γιώργος Καπουτζίδης μέσα από τον αέρα της εκπομπής “φλΕΡΤ”
Διαβάστε το στο Γιώργος Καπουτζίδης: «Η ομοφυλοφιλία μου δεν με εμπόδισε να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα»
Ένα μήνυμα για όσα παιδιά αισθάνονται διαφορετικά απηύθυνε ο Γιώργος Καπουτζίδης, στον αέρα της εκπομπής “φλΕΡΤ”. Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης άνοιξε […]
The post Γιώργος Καπουτζίδης: «Η ομοφυλοφιλία μου δεν με εμπόδισε να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΓιώργος Καπουτζίδης: «Η ομοφυλοφιλία μου δεν με εμπόδισε»
«Να μην ακούσετε τίποτα παιδιά, θέλω να ξέρετε ότι η δική μου ομοφυλοφιλία δεν με εμπόδισε ποτέ από το να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα.» δήλωσε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός, Γιώργος Καπουτζίδης.
Διαβάστε το στο vita.grΓιώργος Καπουτζίδης: «Η δικιά μου ομοφυλοφιλία δεν με εμπόδισε ποτέ από το να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα»
Ιδιαίτερα εξομολογητικός ήταν ο Γιώργος Καπουτζίδης στην εκπομπή της ΕΡΤ «φλΕΡΤ» με τη Νάντια Κοντογιώργη, το μεσημέρι της Δευτέρας.
Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης άνοιξε την καρδιά του στη Νάντια Κοντογεώργη και μίλησε για την ομοφυλοφιλία, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως δεν ήταν κάτι που τον εμπόδισε να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα.
«Όσο για την ομοφυλοφιλία, θέλω να πω στα παιδιά τα ομοφυλόφιλα που μας ακούν και στους εφήβους αυτή τη στιγμή, επειδή ζούμε σε περίεργες εποχές και καταστάσεις και γίνονται τρομακτικά πράγματα και στην τηλεόραση και στον δημόσιο λόγο… Επειδή θα ακούσουν πολλά πράγματα, για το αν είναι αφύσικα, μέχρι τι να είναι, τι να μην είναι κλπ…
Να μην ακούσετε τίποτα παιδιά,
Διαβάστε το στο pronews.grΓιώργος Καπουτζίδης: Η ομοφυλοφιλία μου δεν με εμπόδισε να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα
Ο Γιώργος Καπουτζίδης καλεσμένος στην εκπομπή «φλΕΡΤ» αναφέρθηκε στην ομοφυλοφιλία και αν του στάθηκε εμπόδιο στην πορεία του. «Όσο για την ομοφυλοφιλία, θέλω να πω στα παιδιά τα ομοφυλόφιλα που μας ακούν και στους εφήβους αυτή τη στιγμή, επειδή ζούμε σε περίεργες εποχές και καταστάσεις και γίνονται τρομακτικά πράγματα και στην τηλεόραση και στον δημόσιο λόγο. Επειδή θα ακούσουν πολλά πράγματα, για το αν είναι αφύσικα, μέχρι τι να είναι, τι να μην είναι κλπ… Να μην ακούσετε τίποτα παιδιά, θέλω να ξέρετε ότι η δική μου ομοφυλοφιλία δεν με εμπόδισε ποτέ από το να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα. Φυσικά και με οδήγησε στο να είμαι λίγο πιο κλειστός και...
> Διαβάστ
Διαβάστε το στο spoilersΓιώργος Καπουτζίδης: Η ομοφυλοφιλία μου δεν με εμπόδισε από το να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα
Με άκρως εξομολογητική διάθεση εμφανίστηκε ο ηθοποιός και σεναριογράφος, Γιώργος Καπουτζίδης, στην εκπομπή «φλΕΡΤ» όπου πήγε καλεσμένος το μεσημέρι της Δευτέρας. Ο δημιουργός του «Παρά Πέντε» μίλησε με την παρουσιάστρια και συνάδελφό του, Νάντια Κοντογεώργη, για τα μελλοντικά του σχέδιά και ο ίδιος, για πρώτη φορά, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και εξήγησε με ποιο […]
Διαβάστε το στο Γιώργος Καπουτζίδης: Η ομοφυλοφιλία δεν με εμπόδισε να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα
Ο αγαπημένος ηθοποιός και δημιουργός έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας στα παιδιά που νιώθουν διαφορετικά.Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν πάντα αφοπλιστικά ειλικρινής στις συνεντεύξεις του. Και η παρουσία του στο σημερινό φλΕΡΤ δεν θα μπορούσε να είναι κάτι διαφορετικό.
Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής μίλησε στη Νάντια Κοντογεώργη για τις δυσκολίες που πέρασε στην εφηβεία, την οποία έβγαλε κλεισμένος στους τοίχους του δωματίου του, την αμέριστη υποστήριξη των γονιών του αλλά και την ακράδαντη πίστη του ότι θα τα καταφέρει σε ό,τι βάλει στο νου του.
Είπε κι άλλα πολλά ο Γιώργος Καπουτζίδης. Για τα όνειρά μας που δεν πρέπει ποτέ να παύουμε να κυνηγάμε, για τους ανθρώπους που θα βρούμε στον δρόμο μας για να μας
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΓιώργος Καπουτζίδης: «Η ομοφυλοφιλία μου δεν με εμπόδισε να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα»
Γιώργος Καπουτζίδης: Μήνυμα σε όλα τα νεαρά παιδιά και εφήβους να μην διστάζουν για τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό έστειλε ο δημοφιλής ηθοποιός σε συνέντευξή του. Ο Γιώργος Καπουτζίδης χρησιμοποίησε την εμπειρία του για να ξεκαθαρίσει ότι η ομοφυλοφιλία του δεν τον εμπόδισε να πραγματοποιήσει τα όνειρά του.
Διαβάστε το στο pagenews.grΓιώργος Καπουτζίδης: «Η ομοφυλοφιλία δεν με εμπόδισε να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου» (video)
Τι δήλωσε στην εκπομπή “φλΕΡΤ”
Διαβάστε το στο patrasevents.grΓιώργος Καπουτζίδης: «Η ομοφυλοφιλία μου δεν με εμπόδισε να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα»
Γιώργος Καπουτζίδης: Μήνυμα σε όλα τα νεαρά παιδιά και εφήβους να μην διστάζουν για τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό έστειλε ο δημοφιλής ηθοποιός σε συνέντευξή του. Ο Γιώργος Καπουτζίδης χρησιμοποίησε την εμπειρία του για να ξεκαθαρίσει ότι η ομοφυλοφιλία του δεν τον εμπόδισε να πραγματοποιήσει τα όνειρά του.
Διαβάστε το στο