#Γιώργος Καπουτζίδης

Γιώργος Καπουτζίδης: Είχα πει στη μητέρα μου ότι κάποια μέρα θα καταφέρω να την κάνω περήφανη

Newside.gr
Ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφέρθηκε στους γονείς του και τη σχέση που έχουν, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Στιγμές» το βράδυ της Δευτέρας 22 Απριλίου. Αρχικά, ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε για την προσπάθειά του να κάνει τη μητέρα του περήφανη στην αρχή της πορείας του στον καλλιτεχνικό χώρο. Δείτε το βίντεο Αναλυτικά, δήλωσε: [...] Το άρθρο Γιώργος Καπουτζίδης: Είχα πει στη μητέρα μου ότι κάποια μέρα θα καταφέρω να την κάνω περήφανη εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
09:01 24/04/2024

Η αποκάλυψη του Γιώργου Καπουτζίδη για τη ζωή και την καριέρα του: «Έχω περάσει χρόνια να κρύβομαι, να στεναχωριέμαι και να φοβάμαι»

Newsit
Στην εκπομπή «Στιγμές» βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Καπουτζίδης παραχωρώντας συνέντευξη στον Μάνο Νιφλή αναφορικά με την καριέρα του ως ηθοποιός, τη σχέση του με τους γονείς του αλλά και το πως διαχειρίζεται τα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την πορεία της ζωής του αλλά και την ως τώρα πορείας του στην ... Περισσότερα To άρθρο Η αποκάλυψη του Γιώργου Καπουτζίδη για τη ζωή και την καριέρα του: «Έχω περάσει χρόνια να κρύβομαι, να στεναχωριέμαι και να φοβάμαι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:01 23/04/2024

Γιώργος Καπουτζίδης: Η συγκινητική εξομολόγηση – «Της είχα πει μία μέρα θα σε κάνω περήφανη»

instyle.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή “Στιγμές” βρέθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης το βράδυ της Δευτέρας σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Μάνο Νιφλή. Ο αγαπημένος ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους γονείς του και σε μία υπόσχεση που είχε δώσει στην μητέρα του. «Νομίζω με αγαπάνε πολύ και είναι χαρούμενοι κι είναι περήφανοι… Χαίρομαι […] The post Γιώργος Καπουτζίδης: Η συγκινητική εξομολόγηση – «Της είχα πει μία μέρα θα σε κάνω περήφανη» appeared first on InStyle.
10:49 23/04/2024

Καπουτζίδης: "Όταν χώρισα, είχα νεύρα και οδήγησα από τη Θεσσαλονίκη μέχρι το Ελσίνκι"

thetoc.gr
"Μια επιλογή έχεις, να είσαι ο εαυτός σου. Θέλω να είμαι ο εαυτός μου, λοιπόν", είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.
09:10 23/04/2024

«Θεοπούλα» για Κασσελάκη: «Μην αναφέρεις το όνομά του, για αχυρανθρώπους δεν θέλω να μιλάω»

agrinionews.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε η Έφη Παπαθεοδώρου, το πρωινό του Σαββάτου, στην κάμερα της εκπομπής «Δύο στις 10» και τον δημοσιογράφο Ιορδάνη Παπακυριακού στην ΕΡΤ. Μάλιστα, μέσα σε όλα, η αγαπημένη μας ηθοποιός μίλησε για τα παρασκήνια του θεατρικού χώρου αλλά και για την υποψηφιότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ σε παλαιότερες εκλογές. Παράλληλα, αντέδρασε πολύ έντονα προς το πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη! Πιο συγκεκριμένα, η Έφη Παπαθεοδώρου εξομολογήθηκε πως «δεν ήταν τόσο εύκολα τα πράγματα στον χώρο μας, άμα δεν ήσουν μες στα παρασκήνια. Το έζησα αυτό εγώ μέσα στο πετσί μου. Όχι ότι περιφρονώ τους συναδέλφους αλλά γίνονται ίντριγκες για το ποιος θα πάρει τον ρόλο, πως θα γίνει αυτ
13:46 07/04/2024

«Μαζί ενάντια στο ρατσισμό»: Την Τετάρτη ημερίδα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη - Συντονίζει ο Γιώργος Καπουτζίδης

ProtoThema.gr
Εκδήλωση ενόψει της της παγκόσμιας ημέρας κατά του ρατσισμού που έχει οριστεί από τον ΟΗΕ για τις 21 Μαρτίου 
21:00 19/03/2024

Μητσοτάκης στη συζήτηση με Καπουτζίδη: «Η ισότητα στο πολιτικό γάμο δεν οδηγεί αυτόματα σε έναν καλύτερο κόσμο»

Newsit
Πολλά θέματα θίχτηκαν στην συζήτηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον ηθοποιό – σεναριογράφο και σκηνοθέτη, Γιώργο Καπουτζίδη στο συνέδριο της πρωτοβουλίας «The Upfront Initiative» που διεξάγεται σήμερα στο Ωδείο Αθηνών. Ο Γιώργος Καπουτζίδης συνεχάρη τον πρωθυπουργό για το νέο νόμο του κράτους για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών, ωστόσο επεσήμανε ότι αυτή η χαρά επισκιάστηκε με ... Περισσότερα To άρθρο Μητσοτάκης στη συζήτηση με Καπουτζίδη: «Η ισότητα στο πολιτικό γάμο δεν οδηγεί αυτόματα σε έναν καλύτερο κόσμο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:00 14/03/2024

Γιώργος Καπουτζίδης: Αποκάλυψε τον λόγο που έκανε come out το 2020

govastileto.gr
Ο Γιώργος Καπουτζίδης έδωσε συνέντευξη το πρωί της Τετάρτης 28/2 στην εκπομπή του Star «Breakfast@Star» και μίλησε μεταξύ άλλων για το come out που έκανε το 2020, αλλά και την αφορμή που τον ώθησε να το πει δημόσια. Αρχικά, ο Γιώργος Καπουτζίδης είπε: «Το δημοσιοποίησα το 2020. Οι αφορμές ήταν πολλές. Καταρχάς, ένας λόγος που δεν […]
20:00 28/02/2024

Γιώργος Καπουτζίδης: «Ο Παντελής έφυγε ήσυχα, ήταν μοναδικός» – Η ανάρτηση για τη νέα απώλεια

tlife.gr
Με ανάρτηση στα social media ο Γιώργος Καπουτζίδης ενημέρωσε για μια νέα απώλεια από την καθημερινότητά To άρθρο Γιώργος Καπουτζίδης: «Ο Παντελής έφυγε ήσυχα, ήταν μοναδικός» – Η ανάρτηση για τη νέα απώλεια δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 21/02/2024

Αφροδίτη Μάνου: Η άγνωστη συγγένεια με τον Μικρούτσικο, η κόντρα με την Ακρίτα και το «στόλισμα» στον Καπουτζίδη

govastileto.gr
Η μουσικός Αφροδίτη Μάνου ξέσπασε κατά του Γιώργου Καπουτζίδη, με αφορμή τις δηλώσεις του σε συνέντευξή του στο Στούντιο 4 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε πει στην εκπομπή της ΕΡΤ πως «και το φάρμακο για τον καρκίνο να ανακαλύψεις, αν είσαι ομοφυλόφιλος, σε έχουν πιο κάτω από έναν […]
16:00 16/02/2024

Γιώργος Καπουτζίδης: Έκλαψε από συγκίνηση – «Η αγάπη βγαίνει από την καρδιά και η καρδιά δεν έχει γεννητικά όργανα»

empisteutiko.gr
Ο Γιώργος Καπουτζίδης εξέφρασε τα συναισθήματά του, μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Ο ηθοποιός περιέγραψε στο «Breakfast@Star» τις ώρες από τη στιγμή που πήγε στη Βουλή μέχρι το πρωί της επομένης και ξέσπασε σε κλάματα, όταν αναφέρθηκε στους γονείς του. Ο Γιώργος Καπουτζίδης είπε στην εκπομπή: «Όταν μου έστειλε η Μαίρη Αργυριάδου μήνυμα […] The post Γιώργος Καπουτζίδης: Έκλαψε από συγκίνηση – «Η αγάπη βγαίνει από την καρδιά και η καρδιά δεν έχει γεννητικά όργανα» appeared first on Empisteutiko.gr.
13:58 16/02/2024

Γιώργος Καπουτζίδης: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα – «Είπα στους γονείς μου ευχαριστώ»

zappit.gr
Τη συγκίνησή του για την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια εξέφρασε ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο γνωστός σεναριογράφος και […] The post Γιώργος Καπουτζίδης: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα – «Είπα στους γονείς μου ευχαριστώ» appeared first on Zappit.
10:00 16/02/2024

Γιώργος Καπουτζίδης – Φώτης Σεργουλόπουλος: Στα θεωρεία της Βουλής για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

zappit.gr
Το απόγευμα της Πέμπτης, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκαν στα θεωρεία της Βουλής και παρακολούθησαν την συζήτηση για […] The post Γιώργος Καπουτζίδης – Φώτης Σεργουλόπουλος: Στα θεωρεία της Βουλής για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια appeared first on Zappit.
20:00 15/02/2024

Καπουτζίδης – Σέρρες: «Αν το πάρει απόφαση ο ΑΝΤ1, θα γίνει…»

youfly.com
Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τη δεύτερη σεζόν της σειράς "Σέρρες" The post Καπουτζίδης – Σέρρες: «Αν το πάρει απόφαση ο ΑΝΤ1, θα γίνει…» appeared first on Youfly.
10:58 15/02/2024

Γιώργος Καπουτζίδης: Έχω κάνει τρέλες να πηγαινοέρχομαι με αεροπλάνα για έναν έρωτα

empisteutiko.gr
Ο Γιώργος Καπουτζίδης έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τον έρωτα, τον ρόλο που παίζει στη ζωή του, αλλά και για τον πρώην σύντροφό του. Ο ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» κι αρχικά, ανέφερε: «Έχω κάνει τρέλες να πηγαινοέρχομαι με αεροπλάνα. Πεθαίνω για αυτό το πράγμα, είναι το καλύτερό μου. Να ερωτευτώ τον άλλο και […] The post Γιώργος Καπουτζίδης: Έχω κάνει τρέλες να πηγαινοέρχομαι με αεροπλάνα για έναν έρωτα appeared first on Empisteutiko.gr.
22:58 14/02/2024

Γιώργος Καπουτζίδης: «Ο τελευταίος μου σύντροφος μού είπε ότι τελικά τα έφτιαξε με τον Χοσέ»

zappit.gr
Ο Γιώργος Καπουτζίδης κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 το απόγευμα της Τετάρτης και μίλησε για τον ρόλο του έρωτα […] The post Γιώργος Καπουτζίδης: «Ο τελευταίος μου σύντροφος μού είπε ότι τελικά τα έφτιαξε με τον Χοσέ» appeared first on Zappit.
17:00 14/02/2024

Καπουτζίδης: «Λένε ότι ο Θεός έπλασε γυναίκα από τον πλευρό του Αδάμ. Ήσουν πίσω από καμία φραουλιά και έβλεπες;»

empisteutiko.gr
Καπουτζίδης: «Λένε ότι ο Θεός έπλασε γυναίκα από τον πλευρό του Αδάμ και εγώ ρωτάω: ήσουν πίσω από καμία φραουλιά και έβλεπες;» Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν καλεσμένος στο Συνέδριο Upfront Initiative και μίλησε για την ομοφυλοφιλία και το coming out. «Οι στρέιτ μιλούν για το τι θα κάνουν στο κρεβάτι τους πολύ άνετα. Σου λένε […] The post Καπουτζίδης: «Λένε ότι ο Θεός έπλασε γυναίκα από τον πλευρό του Αδάμ. Ήσουν πίσω από καμία φραουλιά και έβλεπες;» appeared first on Empisteutiko.gr.
23:58 09/02/2024

Ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκλειστικά στο «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΓΑ»

Newsbeast.gr
Η εκπομπή των ανατρεπτικών συνεντεύξεων «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΓΑ» υποδέχεται απόψε τα μεσάνυχτα, τον Γιώργο Καπουτζίδη σε μια συνέντευξη που… δεν είναι συνέντευξη. Αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του ACTION 24. «Δεν μου επιτρεπόταν να έχω όνειρα στην προσωπική μου ζωή, τώρα όμως μπορώ να νιώθω ελεύθερος» λέει ο Γιώργος Καπουτζίδης, ενώ τοποθετείται για το νομοσχέδιο λέγοντας πως δεν θα αλλάξει καθόλου την καθημερινότητα κάποιων ανθρώπων, ορισμένων άλλων όμως θα την κάνει πολύ καλύτερη όπως πιστεύει. Ο Γιώργος Καπουτζίδης δηλώνει πως έχει θυμώσει αρκετές φορές παλαιότερα με δημοσιογράφο και συνεχίζει λέγοντας πως ο κύριος Νταλάρας, όπως και πολλοί άνθρωποι, θεωρούν ότι το επίπεδο της δημοσιογραφί
18:00 25/01/2024

Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν πάει κανένας να αλλάξει τη φύση, την ισονομία θέλουμε»

monopoli.gr
Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε για το νομοσχέδιο σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Τι είπε για όσα ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός.
19:53 11/01/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load