Εξηγήσεις Σαλμά: Επικοινώνησα με τον δικαστικό με την ιδιότητα του διαδίκου
14:30 - 09/11/2019
Πολιτική
Εξηγήσεις για την τηλεφωνική του επικοινωνία με τον εισαγγελέα Χαράλαμπο Σεβαστίδη έδωσε ο Μάριος Σαλμάς, κάνοντας λόγο για ακατανόητη παρεξήγηση από την πλευρά των μελών της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων.
Σε ανακοίνωσή του, ο βουλευτής της ΝΔ παραδέχεται ότι επικοινώνησε με τον δικαστικό αλλά αναφέρει πως το έκανε με την ιδιότητα του διαδίκου και όχι αυτή του πολιτικού για να πληρφορηθεί -όπως ισχυρίζεται- για την πορεία της μήνυσης που έχει καταθέσει κατά του κ. Νικόλαου Μανιαδάκη.
Ολόκληρη η ανακοίνωση
"Με μεγάλη μου έκπληξη και αγανάκτηση διάβασα την ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων για παρέμβασή μου σε εκκρεμή δικαστική υπόθεση. Πρόκειται για ακατανόητη παρεξήγησ
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μ. Σαλμάς: Η επικοινωνία μου με τον κ. Σεβαστίδη αφορούσε την μήνυση μου κατά του κ. Μανιαδάκη
Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την ανακοίνωση της Ένωσης Εισαγγελέων, η οποία ανέφερε πως επικοινώνησε με τον εισαγγελέα Χαράλαμπο Σεβαστίδη, ο βουλευτής της Ν.Δ, εξέδωσε τη δική του ανακοίνωση για το συμβάν.
Ο Μάριος Σαλμάς αναφερόμενος στην ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων κάνει λόγο για ακατανόητη παρεξήγηση, ενώ δηλώνει ότι ουδέποτε διανοήθηκε να παρέμβει στο έργο της δικαιοσύνης.
Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του κ. Σαλμά:
«Με μεγάλη μου έκπληξη και αγανάκτηση διάβασα την ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων για παρέμβασή μου σε εκκρεμή δικαστική υπόθεση. Πρόκειται για ακατανόητη παρεξήγηση.
Η τηλεφωνική μου επικοινωνία με τον κ. Σεβαστίδη αφορούσε στην ενημέρ
Διαβάστε το στο thestival.grΕξηγήσεις Σαλμά: Επικοινώνησα με τον δικαστικό με την ιδιότητα του διαδίκου
Εξηγήσεις για την τηλεφωνική του επικοινωνία με τον εισαγγελέα Χαράλαμπο Σεβαστίδη έδωσε ο Μάριος Σαλμάς, κάνοντας λόγο για ακατανόητη παρεξήγηση από την πλευρά των μελών της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων. Σε ανακοίνωσή του, ο βουλευτής της ΝΔ παραδέχεται ότι επικοινώνησε με τον δικαστικό αλλά αναφέρει πως το έκανε με την ιδιότητα του διαδίκου και όχι αυτή του πολιτικού για […]
The post Εξηγήσεις Σαλμά: Επικοινώνησα με τον δικαστικό με την ιδιότητα του διαδίκου appeared first on Newsone.gr.
Διαβάστε το στο newsone.gr