Η αποκάλυψη του Γιώργου Παπαδάκη για το κρούσμα κορονοϊού στην εκπομπή του

18:33 - 07/09/2020

Μια αποκάλυψη έκανε στην σημερινή του πρεμιέρα ο Γιώργος Παπαδάκης! Ο παρουσιαστής μίλησε για το κρούσμα κορονοϊού που υπήρξε στην εκπομπή του την περίοδο του lockdown, που ήταν και ο λόγος για τον οποίο τον βλέπαμε καθημερινά να βγαίνει ζωντανά από το σπίτι του.

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έσπασε το «φράγμα» του μισού εκατ. κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ισπανία

ΚΟΣΜΟΣ  Η Ισπανία, μια από τις χώρες που έχουν πληγεί περισσότερο από την πανδημία της Covid-19, ξεπέρασε σήμερα το ψυχολογικό όριο των 500.000 διαγνωσμένων κρουσμάτων, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Υγείας. Από την έναρξη της πανδημίας, η χώρα των 47 εκατομμυρίων κατοίκων κατέγραψε 525.549 κρούσματα, δηλαδή σχεδόν διπλάσια από εκείνα της Γαλλίας ή της Ιταλίας, με βάση μια καταμέτρηση του Γαλλικού Πρακτορείου που βασίζεται σε επίσημες πηγές. Η Ισπανία είναι η πρώτη χώρα της δυτικής Ευρώπης που ξεπερνά αυτό το όριο. Τις δύο τελευταίες εβδομάδες οι νέες μολύνσεις φτάνουν τις 7-8.000 καθημερινά, κατά μέσο όρο. Το ένα τρίτο από αυτές εντοπίζονται στη Μαδρί

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει