#Γιώργος Παπαδάκης

Γιώργος Παπαδάκης: Ετοιμάζεται γαμοβάφτιση που θα συζητηθεί – Γνωστός δημοσιογράφος θα γίνει κουμπάρος με τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1

eleftherostypos.gr
Μια πολύ ευχάριστη είδηση επιβεβαιώθηκε μέσα από την Real Life την Κυριακή 17/3 με ρεπορτάζ της δημοσιογράφου, Κορύνας Μανταγάρη αναφορικά με τον Γιώργο Παπαδάκη και την κουμπαριά, που ετοιμάζεται να κάνει… Διαβάστε περισσότερα στο Youweekly.gr   Το άρθρο Γιώργος Παπαδάκης: Ετοιμάζεται γαμοβάφτιση που θα συζητηθεί – Γνωστός δημοσιογράφος θα γίνει κουμπάρος με τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
11:00 17/03/2024

Γιώργος Παπαδάκης σε Μαρία Αναστασοπούλου: «Ήρθε η Ηρώ Ράντου που θέλει να γίνει κεντρικιά και τα εξαφάνισε»

zappit.gr
Απουσίαζε σήμερα από τη μισή εκπομπή η Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία βρέθηκε για ρεπορτάζ στο Σύνταγμα για να καταγράψει στιγμιότυπα […] The post Γιώργος Παπαδάκης σε Μαρία Αναστασοπούλου: «Ήρθε η Ηρώ Ράντου που θέλει να γίνει κεντρικιά και τα εξαφάνισε» appeared first on Zappit.
09:00 21/02/2024

Γιώργος Παπαδάκης – Επικός διάλογος με τη Μαρία Αναστασοπούλου: «Μη μου μιλάς έτσι, θα πάω στη Σταματίνα να τα πω όλα»

zappit.gr
Τον επικό διάλογο που είχαν σήμερα το πρωί ο Γιώργος Παπαδάκης με τη Μαρία Αναστασοπούλου έπαιξαν στο Happy Day. Όλα […] The post Γιώργος Παπαδάκης – Επικός διάλογος με τη Μαρία Αναστασοπούλου: «Μη μου μιλάς έτσι, θα πάω στη Σταματίνα να τα πω όλα» appeared first on Zappit.
09:00 07/02/2024

Γιώργος Παπαδάκης: Κάναμε έξι εκπομπές και τους είπα “δεν μπορώ να το κάνω αυτό”

Newsit
«Πήγα και παρακάλεσα, λοιπόν, να σταματήσει η εκπομπή» εξηγεί ο Γιώργος Παπαδάκης. Τους λόγους για οποίους δεν αισθάνθηκε πως μπορούσε να ανταπεξέλθει στο παρελθόν στην βραδινή ζώνη εξήγησε ο Γιώργος Παπαδάκης όταν συνάντησε την Μπέττυ Μαγγίρα στην τελευταία εκπομπή για το 2023 στο «I love Σου Κου» στον ΑΝΤ1. «Είχα κάνει ένα πρόγραμμα στη βραδινή ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Παπαδάκης: Κάναμε έξι εκπομπές και τους είπα “δεν μπορώ να το κάνω αυτό” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:00 30/12/2023

Γιώργος Παπαδάκης: «Λύγισε» για την αδελφή του που έπασχε από σύνδρομο Down – «Το μυαλουδάκι λειτουργούσε ως 6-7 χρονών»

tlife.gr
Ο Γιώργος Παπαδάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εορταστική εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στον ANT1, το πρωί του To άρθρο Γιώργος Παπαδάκης: «Λύγισε» για την αδελφή του που έπασχε από σύνδρομο Down – «Το μυαλουδάκι λειτουργούσε ως 6-7 χρονών» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 30/12/2023

«Λύγισε» ο Γιώργος Παπαδάκης: «Όταν με ρώτησε που είναι ο Μάρκος, της είπα πρόχειρα ότι είναι στην Αμερική»

zappit.gr
Ο Γιώργος Παπαδάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα το πρωί του Σαββάτου. Ο παρουσιαστής του Καλημέρα Ελλάδα δεν […] The post «Λύγισε» ο Γιώργος Παπαδάκης: «Όταν με ρώτησε που είναι ο Μάρκος, της είπα πρόχειρα ότι είναι στην Αμερική» appeared first on Zappit.
14:01 30/12/2023

Γιώργος Παπαδάκης και Μαρία Αναστασοπούλου σε άβολη στιγμή στον αέρα: «Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο»

zappit.gr
Μία αμήχανη στιγμή είχαν ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου το πρωί της Παρασκευής στο Καλημέρα Ελλάδα. Συγκεκριμένα, τη […] The post Γιώργος Παπαδάκης και Μαρία Αναστασοπούλου σε άβολη στιγμή στον αέρα: «Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο» appeared first on Zappit.
13:00 15/12/2023

Η στιγμή του σεισμού στο «Καλημέρα Ελλάδα»: Πάγωσε ο Παπαδάκης (vid)

Gazzetta
Ο Γιώργος Παπαδάκης ενώ μιλούσε η δημοσιογράφος είχε σταματήσει να μιλάει και κοίταζε «παγωμένος»
10:00 03/11/2023

Δώρα Αυγέρη: Δεν επέτρεψε ερωτήσεις σε δημοσιογράφους - Κατήγγειλε ο Γιώργος Παπαδάκης

Παραπολιτικά
Ο Γιώργος Παπαδάκης εξήγησε ότι η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε να δεχθεί ερωτήσεις από άλλους δημοσιογράφους πλην του παρουσιαστή της εκπομπής
12:00 26/10/2023

Γιώργος Παπαδάκης: Η ερώτηση της Μαρίας Αναστασοπούλου έφερε την έντονη αντίδρασή του – «Ε, μωρέ και εσύ… Αϊ παράτα μας από εκεί»

Newsique.gr
Μία ερώτηση της Μαρίας Αναστασοπούλου για τον Στέφανο Κασσελάκη έφερε την έντονη αντίδραση του Γιώργου Παπαδάκη κατά τη διάρκεια του «Καλημέρα Ελλάδα». Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Παπαδάκης ρώτησε τον προσκεκλημένο της εκπομπής, Κώστα Πουλακίδα της εφημερίδας «Αυγή», αν ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έπρεπε να ταξιδέψει στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών […] Το άρθρο Γιώργος Παπαδάκης: Η ερώτηση της Μαρίας Αναστασοπούλου έφερε την έντονη αντίδρασή του – «Ε, μωρέ και εσύ… Αϊ παράτα μας από εκεί» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
10:58 17/10/2023

Γιώργος Παπαδάκης: «Θα το πουν οι επόμενοι μετά αυτό, εγώ μένω στο πολιτικό καθαρά»

thecaller.gr
Με αφορμή σήμερα (17/10) τη συζήτηση στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα για τους λόγους που ο Στέφανος Κασσελάκης ταξίδεψε στην Αμερική ενώ στην Ελλάδα είχαμε εκλογές, ο Γιώργος Παπαδάκης άφησε στον αέρα ορισμένες μικρές... σπόντες, σχετικά με τις εκπομπές που ασχολούνται με το πιο ελαφρύ μέρος των δραστηριοτήτων του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ.Με αφορμή σήμερα (17/10) τη συζήτηση στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα για τους λόγους που ο Στέφανος Κασσελάκης ταξίδεψε στην Αμερική ενώ στην Ελλάδα είχαμε εκλογές, ο Γιώργος Παπαδάκης άφησε στον αέρα ορισμένες μικρές... σπόντες, σχετικά με τις εκπομπές που ασχολούνται με το πιο ελαφρύ μέρος των δραστηριοτήτων του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ.Σε πρώτο χρόνο ο Γιώργος […]
10:00 17/10/2023

«Καλημέρα Ελλάδα»: Εκτός εκπομπής ο Γιώργος Παπαδάκης – Τι συνέβη

empisteutiko.gr
Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν έδωσε το «παρών» στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» το πρωί της Τετάρτης (20/9). Χωρίς τον Γιώργο Παπαδάκη προβλήθηκε η σημερινή (20/9) εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», στον ΑΝΤ1. Στις 5:47 το πρωί ξεκίνησε η ζωντανή ενημερωτική εκπομπή, με τη Μαρία Αναστασοπούλου να καλημερίζει το κοινό έχοντας στο πλευρό της τον Γιώργο Γρηγοριάδη αντί για τον έμπειρο παρουσιαστή και δημοσιογράφο. «Ο Γιώργος μας ήταν, όπως […] The post «Καλημέρα Ελλάδα»: Εκτός εκπομπής ο Γιώργος Παπαδάκης – Τι συνέβη appeared first on Empisteutiko.gr.
10:58 20/09/2023

Αποχώρησε νωρίτερα ο Γιώργος Παπαδάκης από το «Καλημέρα Ελλάδα» λόγω αδιαθεσίας

govastileto.gr
Ο Γιώργος Παπαδάκης, την Τρίτη 19/9 αποχώρησε νωρίτερα από την εκπομπή του στον ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα» καθώς όπως αποκάλυψε πως τον ταλαιπωρεί μία γρίπη και η τελευταία μέτρηση έγραφε πως έχει  38,3 πυρετό. «Μαράκι λέω να την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια. Έχω ένα θερμόμετρο εδώ και τελευταία μέτρηση ήταν 38,3. Έχω κάνει 5 τεστ, δεν […]
11:00 19/09/2023

Γιώργος Παπαδάκης: Αποχώρησε με 38,5 πυρετό από το πλατό πριν τελειώσει το «Καλημέρα Ελλάδα»

NewsBomb
Πριν από την ολοκλήρωση της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», ο Γιώργος Παπαδάκης αποχώρησε από το πλατό λόγω υψηλού πυρετού και αδιαθεσίας.Περισσότερα...
11:00 19/09/2023

Γιώργος Παπαδάκης – Αποχώρησε νωρίτερα από την εκπομπή – «Την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια, έχω μία γρίπη»

zappit.gr
Νωρίτερα αποδεσμεύτηκε από τα καθήκοντά του στο Καλημέρα Ελλάδα ο Γιώργος Παπαδάκης. Ο δημοσιογράφος από τη φωνή του φαινόταν ότι […] The post Γιώργος Παπαδάκης – Αποχώρησε νωρίτερα από την εκπομπή – «Την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια, έχω μία γρίπη» appeared first on Zappit.
10:00 19/09/2023

Αποκαλυπτικός Γιώργος Παπαδάκης για Κασιδιάρη: «Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή, δεν περίμενα ότι θα έχει αυτή την εξέλιξη»

thecaller.gr
Ο Γιώργος Παπαδάκης και ο Φοίβος Παπαδάκης βρέθηκαν καλεσμένοι στο Καλύτερα δε Γίνεται, μιλώντας για τη μεταξύ τους σχέση, πατέρα – γιου αλλά και την πορεία του πετυχημένου δημοσιογράφου στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του ANT1.Ο Γιώργος Παπαδάκης και ο Φοίβος Παπαδάκης βρέθηκαν καλεσμένοι στο Καλύτερα δε Γίνεται, μιλώντας για τη μεταξύ τους σχέση, πατέρα – γιου αλλά και την πορεία του πετυχημένου δημοσιογράφου στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του ANT1.Σε ερώτηση της Ναταλίας Γερμανού στον Γιώργο Παπαδάκη για την πιο δύσκολη στιγμή της τηλεοπτικής του πορείας, ο δημοσιογράφος παραδέχτηκε πως […]
21:00 09/07/2023

Ο αποχαιρετισμός του Γιώργου Παπαδάκη στους τηλεθεατές: «Συνεχίζουμε, εγώ όχι για πολύ»

NewsBomb
«Το πιο σημαντικό γεγονός γι’ αυτή την εκπομπή έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται Μαρία Αναστασοπούλου», ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης, στην αποφώνηση…Περισσότερα...
12:00 07/07/2023

Καλημέρα Ελλάδα: Ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές

govastileto.gr
Το πρωί της Παρασκευής ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό του «Καλημέρα Ελλάδα» για τη φετινή σεζόν. Ο Γιώργος Παπαδάκης εκθείασε για ακόμα μία φορά τη Μαρία Αναστασοπούλου, τονίζοντας ότι έχει πολύ μέλλον στην τηλεόραση. «Το πιο σημαντικό γεγονός γι’ αυτή την εκπομπή έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται Μαρία Αναστασοπούλου. Η […]
11:00 07/07/2023

Ο Κώστας Ζαχαριάδης παρομοίασε τον Αλέξη Τσίπρα με πασίγνωστο προπονητή που έχει… καιρό να πάρει πρωτάθλημα

logiastarata.gr
Ο Κώστας Ζαχαριάδης, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος την Πέμπτη στις εκλογές και στην ήττα του στις προηγούμενες εκλογές του Μαΐου, μίλησε με ποδοσφαιρικούς όρους, παρομοιάζοντας τον Αλέξη Τσίπρα με έναν πολύ γνωστό Γάλλο προπονητή, τον Βενγκέρ της Αρσεναλ. Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της κουβέντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο παρουσιαστής Γιώργος Παπαδάκης είπε ότι, […] The post Ο Κώστας Ζαχαριάδης παρομοίασε τον Αλέξη Τσίπρα με πασίγνωστο προπονητή που έχει… καιρό να πάρει πρωτάθλημα appeared first on Λόγια-Σταράτα.
18:00 22/06/2023

Γιώργος Παπαδάκης: «Ο προβληματισμός ανάμεσα στα MAD VMA και το… debate»

lamianow.gr
Η κάμερα του «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε στα παρασκήνια των Mad Video Music Awards. Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε για τη συνεργασία της με την Ελένη Φουρέιρα, με την οποία έχουν καλή σχέση. Το outfit της τη λαμπερή βραδιά των βραβείων παρέπεμπε στην εμφάνιση που είχε κάνει στην Eurovision, ενώ αποκάλυψε πως ο σύντροφός της έχει απόλυτη […] The post Γιώργος Παπαδάκης: «Ο προβληματισμός ανάμεσα στα MAD VMA και το… debate» appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
13:37 20/06/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load