Πιερρακάκης: «Στόχος η αναβάθμιση των ΚΕΠ»
14:53 - 09/11/2019
Στόχος της κυβέρνησης είναι η αναβάθμιση των ΚΕΠ.Η αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχουν τα ΚΕΠ αποτελεί στόχο της κυβέρνησης, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά»
«Στόχος μας είναι όχι μόνο να μην τα καταργήσουμε (σ.σ. τα ΚΕΠ), αλλά αντίθετα, να τα καταστήσουμε το μοναδικό σημείο που θα χρειάζεται να προσέλθουν για μια συναλλαγή τους με το κράτος οι πολίτες, ιδίως εκείνοι που δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία», τόνισε.
Αναφερόμενος στο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της διαλειτουργικότητας όλων των υπηρεσιών και των μητρώων του Δημοσίου είπε ότι «είναι ένα έργο το οποίο χρονικά καλύπτει το σύνολο του
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr