Καπουτζίδης: Η ομοφυλοφιλία μου δεν με εμπόδισε ποτέ από το να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα

05:54 - 08/09/2020

Καλεσμένος της Νάντιας Κοντογεώργη στην εκπομπή «φλΕΡΤ» βρέθηκε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιώργος Καπουτζίδης το...

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καπουτζίδης: Η ομοφυλοφιλία μου δεν με εμπόδισε να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα

«Φυσικά και με οδήγησε στο να είμαι λίγο πιο κλειστός και λίγο πιο φοβισμένος στην εφηβεία μου, αλλά δεν με εμπόδισε ποτέ»

Διαβάστε το στο news.gr

Καπουτζίδης: «Η ομοφυλοφιλία δεν με εμπόδισε από τα όνειρά μου – Συγγνώμη για ένα επεισόδιο του Παρά 5»

Ανοικτά για την ομοφυλοφιλία του, τη σχέση με τους γονείς... Το άρθρο Καπουτζίδης: «Η ομοφυλοφιλία δεν με εμπόδισε από τα όνειρά μου – Συγγνώμη για ένα επεισόδιο του Παρά 5» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Καπουτζίδης: «Η ομοφυλοφιλία μου δεν με εμπόδισε να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα»

Για πρώτη φορά

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Καπουτζίδης: «Η ομοφυλοφιλία δεν με εμπόδισε να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα»

Καπουτζίδης: «Η ομοφυλοφιλία δεν με εμπόδισε να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα» Ένα μήνυμα θάρρους για όσα παιδιά αισθάνονται διαφορετικά απηύθυνε ο Γιώργος Καπουτζίδης μέσα από τον αέρα της εκπομπής “φλΕΡΤ” «Η δική μου ομοφυλοφιλία δεν με εμπόδισε ποτέ από το να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα» «Όσο για την ομοφυλοφιλία, θέλω να πω στα […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας