Η γιαγιά Αθηνά από την Ζάκυνθο και το εστιατόριο στην Αλάσκα

14:37 - 12/10/2019

Mία τα ξημερώματα στην Αθήνα και χτυπάει το κινητό μου. Κοιμάμαι μακάρια, ξυπνάω και βλέπω το νούμερο. Πολλοί αριθμοί, άγνωστης προέλευσης. Δεν το σηκώνω και προσπαθώ να ξανακοιμηθώ. Έχω μόλις γυρίσει από Αλάσκα και δεν έχω ακόμα συνέλθει από την αλλαγή της ώρας και το μακρύ ταξίδι. Έχουμε 11 ώρες διαφορά με τη μεγαλύτερη σε έκταση πολιτεία της Αμερικής. Όταν πηγαίνουν εκεί για ύπνο, εμείς κοιμόμαστε και το αντίθετο. Την άλλη μέρα το μεσημέρι δέχομαι ξανά μια κλήση στο κινητό μου από το ίδιο άγνωστο νούμερο. Αυτή τη φορά το σηκώνω και ακούω μια τραχιά και βαθιά, γεμάτη τρυφερότητα φωνή: «Γλύκα μου, έφτασες καλά; Πώς ήταν το ταξίδι σου; Μου έδωσες μεγάλη χαρά που σε γνώρισα. Μου έφτιαξες τη μέρα»

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις