Αιτωλίας: 'Δεν αφήνει ο Θεός, άνθρωπέ μου, μέσα στο Ναό να μολυνθείς'

09:37 - 09/09/2020

Με εκκλησιαστική λαμπρότητα, ολοκληρώθηκε η Ιερά Πανήγυρη της Ιεράς Μονής Παναγίας Κατερινούς Μακρυνείας, της Ι. Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, που τιμάται την 8η Σεπτεμβρίου στο Γενέθλιο της Θεοτόκου. Στην ακολουθία του Όρθρου και στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς, ο οποίος κήρυξε και το θείο λόγο. Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Κοσμάς, αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη τιμή που αποδίδει η αγία μας Εκκλησία στην Παναγία Μητέρα του Θεού, που σήμερα «δια του Αγίου Ιωάννου Δαμασκηνού, παρακαλεί και καλεί όλους τους χριστιανούς να χαρούν, να πανηγυρίσουν, γιατί γεννήθηκε η σώτηρα του κόσμου, γιατί ήρθε στον κ

Διαβάστε Περισσότερα στο .romfea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας: «Δεν αφήνει ο Θεός, μέσα στο Ναό να μολυνθείς»

Οι πρόγονοί μας γονάτισαν, προσευχήθηκαν θερμά και απομάκρυναν και λοιμώδεις νόσους είπε στο κήρυγμά του

Διαβάστε το στο

Ο κορωνοϊός αλωνίζει αλλά ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας λέει: Δεν αφήνει ο Θεός, άνθρωπέ μου, μέσα στο Ναό να μολυνθείς

Την στιγμή που ο κορωνοϊός αλωνίζει αναφορές στο θέμα της χρήσης μάσκας μέσα στους ναούς έκανε ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι «μέσα στους Ιερούς Ναούς, ο Θεός δεν αφήνει τους πιστούς να μολυνθούν»! Ο Μητροπολίτης στο κήρυγμά του στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία της Ιεράς... The post Ο κορωνοϊός αλωνίζει αλλά ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας λέει: Δεν αφήνει ο Θεός, άνθρωπέ μου, μέσα στο Ναό να μολυνθείς appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Αιτωλίας Κοσμάς για κορωνοϊό: Δεν αφήνει ο Θεός, άνθρωπέ μου, μέσα στο Ναό να μολυνθείς

I.M. AΙΤΩΛΙΑΣ: Με εκκλησιαστική λαμπρότητα, ολοκληρώθηκε η Ιερά Πανήγυρη της Ιεράς Μονής Παναγίας Κατερινούς Μακρυνείας, της Ι. Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, που τιμάται την 8η Σεπτεμβρίου στο Γενέθλιο της Θεοτόκου. Στην ακολουθία του Όρθρου και στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς, ο οποίος κήρυξε και το […]

Διαβάστε το στο vimaorthodoxias.gr

Μητροπολίτης Αιτωλοακαρνανίας: «Δεν αφήνει ο Θεός μέσα στο Ναό να μολυνθείς»

Κατά τη διάρκεια του κηρύγματός του και αναφερόμενος στο θέμα της χρήσης μάσκας μέσα στους ναούς,  ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, κ. Κοσμάς, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «μέσα στους Ιερούς Ναούς, ο Θεός δεν αφήνει τους πιστούς να μολυνθούν!». Ο Μητροπολίτης στο κήρυγμά του στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία της Ιεράς Μονής Παναγίας Κατερινούς Μακρυνείας ανέφερε […]

Διαβάστε το στο

Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς για μάσκες στις εκκλησίες: Δεν αφήνει ο Θεός, άνθρωπέ μου, μέσα στο Ναό να μολυνθείς

Έντονη δυσαρέσκεια για τις μάσκες στις Εκκλησίες και τον τρόπο τέλεσης του φετινού Αγιασμού στα Σχολεία διαφάινεται απο κήρυγμα του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.Κοσμά.  Με εκκλησιαστική λαμπρότητα, ολοκληρώθηκε η Ιερά Πανήγυρη της Ιεράς Μονής Παναγίας Κατερινούς Μακρυνείας, της Ι. Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, που τιμάται την 8η Σεπτεμβρίου στο Γενέθλιο της Θεοτόκου. Στην ακολουθία ... The post Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς για μάσκες στις εκκλησίες: Δεν αφήνει ο Θεός, άνθρωπέ μου, μέσα στο Ναό να μολυνθείς appeared first on AgrinioNews.

Διαβάστε το στο agrinionews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ .romfea.gr

Ο Μητροπολίτης Κορωνείας στην πανηγυρίζουσα Ι.Μ. Αγίας Κυριακής Κερκύρας

Συνάντηση του Κοσμήτορος της Θεολογικής Σχολής Αθηνών με τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Ο Μητροπολίτης Ταμασού στα πυρόπληκτα χωριά της Ορεινής (ΦΩΤΟ)

Άγιος Παλλάδιος, πρώτος Επίσκοπος Σκωτίας και Ιρλανδίας

Εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 200 ετών από την Επανάσταση στην Ιθάκη

Ο Σταγών Θεόκλητος στην Ιερά Μονή Διονυσίου (ΦΩΤΟ)