Ο Τάκης Ζαχαράτος εξομολογείται – «Η λεύκη στο δέρμα μου είναι σαν τατουάζ από τον Θεό»
11:03 - 09/09/2020
Καλεσμένος της Σταματίνας Τσιμτσιλή βρέθηκε, το πρωί της Τετάρτης, ο Τάκης Ζαχαράτος στο Happy Day με αφορμή τη συνέχιση των […]
The post Ο Τάκης Ζαχαράτος εξομολογείται – «Η λεύκη στο δέρμα μου είναι σαν τατουάζ από τον Θεό» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τάκης Ζαχαράτος: Η λεύκη στο δέρμα μου είναι σαν τατουάζ από το Θεό (βίντεο)
«Παιδιά, είμαστε μοναδικοί όλοι! Άλλος είναι εμπριμέ εσωτερικά, εγώ είμαι εσωτερικά. Βγαίνω και σε ζέμπρα», είπε ο γνωστός περφόρμερ
Διαβάστε το στο Τάκης Ζαχαράτος: «Η λεύκη στο δέρμα μου είναι σαν τατουάζ από τον Θεό» (Video)
ΕΛΛAΔΑ
Καλεσμένος της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην εκπομπή “Happy Day” ήταν το πρωί της Τετάρτης ο Τάκης Ζαχαράτος ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την λεύκη επί χρόνια.
«Δεν έκρυβα ακριβώς τα σημάδια της τύχης, αλλά δεν είχε τύχει να το συζητήσω. Το έχω κληρονομικό από τον μπαμπά μου και το έχω συνηθίσει. Αν σου πω ότι έκανα κάποια στιγμή ένα σπρέι που το κάλυψα και δεν μου άρεσε. Δηλαδή μου αρέσει τόσο πολύ που λέω ότι βγαίνω και εμπριμέ το καλοκαίρι» ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας:
«Bullying δεν μπορώ να πω ότι δέχθηκα. Εγώ βέβαια είμαι και τόσο χαζοβιόλης που δεν καταλαβαίνω. Μπορεί να μου κάνει bullying κάποιος και γω να μιλάω κανονικά. Αλήθεια το λέω.
Διαβάστε το στο topontiki.grΤάκης Ζαχαράτος: Η λεύκη στο δέρμα μου είναι ευλογία, σαν τατουάζ από το Θεό
"Βγαίνω και σε ζέμπρα. Δεν μασάμε παιδιά. Είναι ένα μοναδικό σημάδι της φύσης, δηλαδή μου κάνει τατουάζ ο Θεός" είπε ο Τάκης Ζαχαράτος.
Διαβάστε το στο thetoc.grΤ.Ζαχαράτος: «Είμαστε μοναδικοί όλοι - Η λεύκη στο δέρμα μου είναι σαν τατουάζ από τον Θεό» (βίντεο)
Ο Τάκης Ζαχαράτος, βρέθηκε καλεσμένος στο «Happy Day» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την λεύκη επί χρόνια.
«Δεν έκρυβα ακριβώς τα σημάδια της τύχης, αλλά δεν είχε τύχει να το συζητήσω. Το έχω κληρονομικό από τον μπαμπά μου και το έχω συνηθίσει.
Αν σου πω ότι έκανα κάποια στιγμή ένα σπρέι που το κάλυψα και δεν μου άρεσε. Δηλαδή μου αρέσει τόσο πολύ που λέω ότι βγαίνω και εμπριμέ το καλοκαίρι» ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας:
«Bullying δεν μπορώ να πω ότι δέχθηκα. Εγώ βέβαια είμαι και τόσο χαζοβιόλης που δεν καταλαβαίνω. Μπορεί να μου κάνει bullying κάποιος και εγώ να μιλάω κανονικά. Αλήθεια το λέω. Συντονίζομαι στο θετικό» πρόσθεσε, επίσης, ο αγαπημένος καλλι
Διαβάστε το στο pronews.grΤάκης Ζαχαράτος: «Η λεύκη στο δέρμα μου είναι σαν τατουάζ από τον Θεό»
Ο Τάκης Ζαχαράτος βρέθηκε καλεσμένος
στην εκπομπή Happy Day και μίλησε για την που
αντιμετωπίζει επί χρόνια με την...
Διαβάστε το στο ekriti.grΤάκης Ζαχαράτος: "Η λεύκη στο δέρμα μου είναι σαν τατουάζ από τον θεό" (video)
"Οι άνθρωποι που με αγαπάνε ποτέ δεν μου είπαν κάτι, δεν την είδαν καν"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr