Έξαλλος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το Happy Day – «Πότε θα σταματήσετε να ασχολείστε με ηλιθιότητες»
12:45 - 09/09/2020
Τα κιλά του Γρηγόρη Αρναούτογλου, σε σχέση με την πραγματικότητα και τη νέα αφίσα για το πρόγραμμα του Sfera, σχολίασε […]
The post Έξαλλος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το Happy Day – «Πότε θα σταματήσετε να ασχολείστε με ηλιθιότητες» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Πότε θα σταματήσετε να ασχολείστε με ηλιθιότητες;»
Έξαλλος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το Happy Day και την Σταματίνα Τσιμτσιλή
Διαβάστε το στο Αρναούτογλου κατά Τσιμτσιλή: «Δεν έχω κρύψει ποτέ τα κιλά μου! Πότε θα σταματήσετε να ασχολείστε με ηλιθιότητες»
Τα κιλά του Γρηγόρη Αρναούτογλου, σχολίασαν χθες στο Happy Day το πρωί της Τρίτης και ο γνωστός παρουσιαστής έγινε έξαλλος.
The post Αρναούτογλου κατά Τσιμτσιλή: «Δεν έχω κρύψει ποτέ τα κιλά μου! Πότε θα σταματήσετε να ασχολείστε με ηλιθιότητες» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΈξαλλος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το Happy Day – Έγινε χαμός (ΒΙΝΤΕΟ)
“Σταματίνα μου, μην το ξανακάνετε σε παρακαλώ πάρα πολύ” τόνισε σε έντονο ύφος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην ραδιοφωνική του εκπομπή.
Το άρθρο Έξαλλος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το Happy Day – Έγινε χαμός (ΒΙΝΤΕΟ) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΓ.Αρναούτογλου εναντίον Happy Day: «Πότε θα σταματήσετε να ασχολείστε με αυτές τις ηλιθιότητες;»
Έξαλλος εμφανίστηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μετά τα σχόλια που ακούστηκαν στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day, όσων αφορά τα κιλά του και την αφίσα του σε ραδιοφωνικό σταθμό.
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σχολίασε το θέμα μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή. Όπως ακούγεται να λέει στο ηχητικό, η εκπομπή με παρουσιάστρια τη Σταματίνα Τσιμτσιλή ασχολήθηκε με την αφίσα του παρουσιαστή για το ραδιόφωνο.
Η πρωινή εκπομπή του Alpha σχολίασε πόσο πιο αδύνατος φαίνεται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην αφίσα, αντιπαραθέτοντας δεξιά και αριστερά εικόνες από τις διακοπές του στη Μύκονο πριν από λίγες ημέρες. Στο «super» της εκπομπής έγραφε: «Αγνώριστος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στη φωτογράφηση! Άλλος στο
Διαβάστε το στο pronews.grΓρηγόρης Αρναούτογλου: «Επιτέλους πότε θα σταματήσετε να ασχολείστε με ηλιθιότητες;»
Έξαλλος ο παρουσιαστής με το Happy Day και την Σταματίνα Τσιμτσιλή
Διαβάστε το στο patrasevents.gr