Ο Π.Πολάκης φέρνει... «γκρίνια» στη ΝΔ: Ψάχνουν που να ρίξουν ευθύνες για την μη άρση ασυλίας του
07:19 - 11/09/2020
«Αναστάτωση» επικρατεί στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας το αποτέλεσμα της ονομαστικής ψηφοφορίας για το αίτημα άρσης της βουλευτικής ασυλίας του Παύλου Πολάκη.
Σύμφωνα με την καταμέτρηση των ψήφων υπέρ της άρσης ψήφισαν 80 βουλευτές από τις ΚΟ ΝΔ, ΚΙΝΑΛ και Ελληνικής Λύσης ενώ κατά δήλωσαν 84 με αποτέλεσμα ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας να διατηρήσει την ασυλία του, γεγονός που οφείλεται αποκλειστικά στην απουσία 88 βουλευτών της κυβερνητικής παράταξης.
Πλέον, το ερώτημα που κυριαρχεί είναι αν η αποχή των βουλευτών οφείλεται σε συντονισμένη κίνηση ή απλά προκλήθηκε από κακό προγραμματισμό και από την χαλαρή διάθεση κάποιων βουλευτών ως προς την εκτέλεση των κοινοβουλευτικών τους καθηκόντω
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr