#Κωνσταντίνος Μπογδάνος

«Αν ο κ.Μητσοτάκης προκηρύξει εκλογές πριν από τον Ερντογάν θα είναι έγκλημα»-Κ.Μπογδάνος

militaire.gr
«Αν ο κ.Μητσοτάκης προκηρύξει εκλογές πριν από τον κ.Ερντογάν θα είναι έγκλημα», υποστηρίζει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος επικεφαλής του νέου κόμματος «ΠΑΤΡΙΔΑ» (Πατριωτική Δύναμη Αλλαγής). Εξηγεί το γιατί έχει αυτή την άποψη. Χαρακτηρίζει ως κεντροαριστερό κόμμα τη ΝΔ και μιλά για τον πολιτικό χώρο στα «δεξιά» της ,όπου υπάρχει πολύ μεγάλη κινητικότητα αλλά και κατακερματισμός. Μιλά […] The post «Αν ο κ.Μητσοτάκης προκηρύξει εκλογές πριν από τον Ερντογάν θα είναι έγκλημα»-Κ.Μπογδάνος appeared first on Militaire.gr.
21:00 19/01/2023

Μπογδάνος: Ο τέως βασιλιάς έπρεπε να ταφεί με τιμές αρχηγού κράτους - Έντονη διαμάχη με Τατσόπουλο

NewsBomb
Ο πρόεδρος του κόμματος «ΠΑΤΡΙΔΑ», Κωνσταντίνος Μπογδάνος, είχε έντονη διαφωνία με τον ιστορικό και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Πέτρο Τατσόπουλο,…Περισσότερα...
18:56 17/01/2023

«Πόλεμος» Κρανιδιώτη και Μπογδάνου στο Twitter – «Για να εκλεγείς, θα προσκυνούσες και την κεφάλα του Λένιν»

Newsbeast.gr
Έντονη αντιπαράθεση ξέσπασε στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο Twitter, μεταξύ του Φαήλου Κρανιδιώτη και του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, όπου αντάλλαξαν βαριές εκφράσεις, ειδικά όταν έγινε αναφορά πως συνυπήρξαν για ένα διάστημα στο ίδιο κόμμα. Όλα ξεκίνησαν με αφορμή την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, όπου ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος απάντησε σε ένα χρήστη, αναφέροντας ότι «μας μπερδεύεις με τους συνομιλητές/απολογητές/κολαούζους του Κυριάκου, τους ψευτοδεξιούς Φαηλοτζήμερους, που έχουν δηλώσει πως ό,τι μαζέψουν στις πρώτες εκλογές θα του το επιστρέψουν στις δεύτερες. Εμείς δεν συζητάμε καν συνεργασία, ούτε στήριξη της ΝΔ, πριν και μετά τις εκλογές». Τότε, ο Φαήλος Κρανιδιώτης ανέφερε ότ
22:06 16/01/2023

Μπογδάνος: Ο Κωνσταντίνος ΙΙ έπρεπε να κηδευτεί με τιμές αρχηγού κράτους

lamianow.gr
«Αυτό το οποίο βλέπουμε εδώ διαλύει οποιεσδήποτε αμφιβολίες υπήρχαν για το εάν οι Έλληνες ήθελαν να αποχαιρετίσουν τον Κωνσταντίνο ΙΙ», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος4 Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο λαϊκό προσκύνημα της σορού του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών. Ανάμεσα στους πολιτικούς που πήγαν στο παρεκκλήσι του Αγιου Ελευθερίου ήταν ο Αντώνης Σαμαράς και ο Κωνσταντίνος […]
14:12 16/01/2023

Τι είπε πηγαίνοντας στη Μητρόπολη ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

paraskhnio.gr
Όπως είχε προαναγγείλει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος πήγε στο λαϊκό προσκύνημα στη σορό του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου. Ο ανεξάρτητος βουλευτής επανέλαβε πως «είναι απρέπεια της κυβέρνησης το ότι ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος κηδεύεται σαν ιδιώτης, καθώς ήταν αρχηγός κράτους και έπρεπε να του αποδοθούν οι ανάλογες τιμές». Το άρθρο Τι είπε πηγαίνοντας στη Μητρόπολη ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
10:58 16/01/2023

Παρών και ο Μπογδάνος στο λαϊκό προσκύνημα για τον τέως Βασιλιά - «Απρέπεια της κυβέρνησης»

Newsit
Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος πήγε στο λαϊκό προσκύνημα στη σορό του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος επανέλαβε πως είναι απρέπεια της κυβέρνησης το ότι ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος κηδεύεται σαν ιδιώτης, καθώς ήταν αρχηγός κράτους και έπρεπε να του αποδοθούν οι ανάλογες τιμές. Στην κηδεία βρίσκεται και ο Αντώνης Σαμαράς, ο Γιώργος ... Περισσότερα To άρθρο Παρών και ο Μπογδάνος στο λαϊκό προσκύνημα για τον τέως Βασιλιά - «Απρέπεια της κυβέρνησης» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:40 16/01/2023

Κωνσταντίνος Μπογδάνος για τέως βασιλιά Κωνσταντίνο: Η απόφαση ήταν πολιτική – Υπήρχαν τρόποι να κηδευτεί με ευπρέπεια

Newsbeast.gr
Για την απόφαση της κυβέρνησης να κηδευτεί ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος ως ιδιώτης και όχι με τιμές αρχηγού κράτους, μιλά ο πρόεδρος του «ΠΑΤΡΙΔΑ» και ανεξάρτητος βουλευτής Α’ Αθηνών, Κωνσταντίνος Μπογδάνος. «Κανείς δεν εγείρει το ζήτημα εάν έχουμε ή δεν έχουμε βασιλεία. Απλά η ασέβεια και η παράβαση των κανόνων δεν ήταν ανάγκη να σημειωθούν σε μία τόσο υψηλή περίσταση. Πρώην αρχηγός κράτους, ο οποίος είναι συνταγματικός, σύννομος και νόμιμος αρχηγός κράτους κηδεύεται με τιμές αρχηγού κράτους, αυτό λέει το πρωτόκολλο» είπε ο κ. Μπογδάνος μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» εξηγώντας τη χθεσινή του τοποθέτηση ότι ο τέως βασιλιά Κωνσταντίνος θα έπρεπε να ταφεί με τιμές αρχηγού κ
10:30 13/01/2023

Μπογδάνος: Ο Κωνσταντίνος Β’ πέρασε στην ιστορία – Να ταφεί με τιμές αρχηγού κράτους

NewsBomb
Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρθηκε στον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.Περισσότερα...
00:12 11/01/2023

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Ταΐζει τη νεογέννητη κόρη του και στέλνει τις ευχές του για το νέο έτος – Φωτογραφία

tlife.gr
Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος διανύει την πιο όμορφη περίοδο της προσωπικής τους ζωής, από την ημέρα που To άρθρο Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Ταΐζει τη νεογέννητη κόρη του και στέλνει τις ευχές του για το νέο έτος – Φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:14 01/01/2023

Κωνσταντίνος Μπογδάνος – Ελένη Καρβέλα: Η πρώτη οικογενειακή έξοδος με την κόρη τους – Φωτογραφία

tlife.gr
Την πιο όμορφη περίοδο της προσωπικής του ζωής διανύει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Η σύζυγός του, Ελένη To άρθρο Κωνσταντίνος Μπογδάνος – Ελένη Καρβέλα: Η πρώτη οικογενειακή έξοδος με την κόρη τους – Φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:50 18/12/2022

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Βόλτα με την σύζυγο και την 2 μηνών κορούλα τους

thecaller.gr
Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η σύζυγός του, Ελένη Καρβέλα, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας από τον περασμένο Οκτώβριο που απέκτησαν το πρώτο τους παιδί.Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η σύζυγός του, Ελένη Καρβέλα, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας από τον περασμένο Οκτώβριο που απέκτησαν το πρώτο τους παιδί.«Συγκλονιστική εμπειρία. Κάναμε φυσιολογικό τοκετό. Δεν περίμενα ότι ο τοκετός είναι τόσο συγκλονιστικός. Όταν την αντικρίσαμε, τα συναισθήματα ήταν πάρα πολλά» είχε δηλώσει η Ελένη Καρβέλα στο OPEN ενώ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είχε […]
16:06 17/12/2022

ΥΕΘΑ: Επεκτείνεται το δικαίωμα αναγνώρισης 5 ετών ως χρόνος πραγματικής συντάξιμης υπηρεσίας

onalert.gr
Ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος απάντησε, στο πλαίσιο κοινοβουλευτικού ελέγχου, σε ερώτηση που κατέθεσε ο Βουλευτής κ. Κωνσταντίνος Μπογδάνος. The post ΥΕΘΑ: Επεκτείνεται το δικαίωμα αναγνώρισης 5 ετών ως χρόνος πραγματικής συντάξιμης υπηρεσίας appeared first on OnAlert.
11:58 16/12/2022

Μπογδάνος από σούπερ μάρκετ: Μίλησε για το καλάθι του νοικοκυριού

NewsBomb
Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε: «Ούτε τρεις η ώρα και το "καλάθι του νοικοκυριού" απλά…Περισσότερα...
14:36 12/12/2022

Μπογδάνος: «Δεν υπάρχουν χρήματα για την ελληνική οικογένεια»

NewsBomb
Ο Πρόεδρος της Πατριωτικής Δύναμης Αλλαγής – ΠΑΤΡΙΔΑ και ανεξάρτητος βουλευτής Α’ Αθηνών, Κωνσταντίνος Μπογδάνος τοποθετήθηκε σχετικά με τη χρηματοδότηση…Περισσότερα...
16:14 29/11/2022

Στους Ταξιάρχες του Πεδίου του Άρεως έψαλε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

ekklisiaonline.gr
Συγκίνησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Α ΑΘΗΝΩΝ Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Το άρθρο Στους Ταξιάρχες του Πεδίου του Άρεως έψαλε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
20:02 08/11/2022

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Η νέα καθημερινότητα με την κόρη του και τα δύο ονόματα που θα της δώσουν

tlife.gr
Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, το βράδυ της Δευτέρας 7/11. Ο πολιτικός, ο To άρθρο Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Η νέα καθημερινότητα με την κόρη του και τα δύο ονόματα που θα της δώσουν δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:56 08/11/2022

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Αυτό το όνομα θα δώσει στην κόρη του

okmag.gr
Στην κάμερα του Ηappy Day μίλησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Ο πολιτικός έγινε πατέρας πριν από λίγες μέρες, οπότε λογικό είναι οι ερωτήσεις να περιστρέφονται γύρω από αυτό το χαρμόσυνο γεγονός. «Είναι μοναδικό το συναίσθημα της πατρότητας. Το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί να σου δώσει ο Θεός. Εγώ κοιμάμαι τα βράδια, αλλά δεν κοιμάται η Ελένη. […] The post Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Αυτό το όνομα θα δώσει στην κόρη του appeared first on OK.
08:56 08/11/2022

Κωνσταντίνος Μπογδάνος – Ελένη Καρβελά: «Το μωρό μας ήρθε μετά από πολλές προσευχές, δυσκολευτήκαμε αρκετά»

tlife.gr
Εξιτήριο από το μαιευτήριο πήραν το μεσημέρι της Παρασκευής 28/10, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η σύζυγός To άρθρο Κωνσταντίνος Μπογδάνος – Ελένη Καρβελά: «Το μωρό μας ήρθε μετά από πολλές προσευχές, δυσκολευτήκαμε αρκετά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:28 29/10/2022

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Εξιτήριο για την Ελένη Καρβελά από το μαιευτήριο με τη νεογέννητη κόρη τους – Φωτογραφίες TLIFE

tlife.gr
Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η Ελένη Καρβελά έγιναν για πρώτη φορά γονείς την περασμένη Δευτέρα, με To άρθρο Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Εξιτήριο για την Ελένη Καρβελά από το μαιευτήριο με τη νεογέννητη κόρη τους – Φωτογραφίες TLIFE δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:04 28/10/2022

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Ποζάρει με το νεογέννητο παιδί του για πρώτη φορά

thecaller.gr
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η σύζυγό τους Ελένη Καρβέλα αφού πριν λίγες ημέρες απέκτησαν το πρώτο τους παιδί.Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η σύζυγό τους Ελένη Καρβέλα αφού πριν λίγες ημέρες απέκτησαν το πρώτο τους παιδί.Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δημοσίευσε σήμερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τον νεογέννητο παιδί του. «Διπλή γιορτή!» γράφει στην λεζάντα της ανάρτησης. Δείτε παρακάτω την τρυφερή φωτογραφία:
14:44 28/10/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load