Τζένη Μπαλατσινού για την εγκυμοσύνη της : «Δεν έχει αλλάξει σε τίποτα την καθημερινότητά μου»

11:03 - 12/09/2020

Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας και η σύζυγός του Τζένη Μπαλατσινού, διανύουν μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους στη ζωή τους, αφού όπως ανακοίνωσαν...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζένη Μπαλατσινού για την εγκυμοσύνη της: «Δεν έχει αλλάξει σε τίποτα την καθημερινότητά μου»

Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας και η σύζυγός του Τζένη Μπαλατσινού, διανύουν μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους στη ζωή τους...

Διαβάστε το στο Zougla

Τζένη Μπαλατσινού: Η πρώτη δήλωσή της για την εγκυμοσύνη! «Δεν έχει αλλάξει σε τίποτα η καθημερινότητά μου»

Βασίλης Κικίλιας και Τζένη Μπαλατσινού διανύουν μια από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής τους, αφού υπουργός Υγείας, και η σύζυγός του έναν χρόνο μετά τον γάμο τους περιμένουν το πρώτο τους παιδί, το οποίο μάλιστα είναι και αγοράκι και θα γεννηθεί κοντά στα Χριστούγεννα. The post Τζένη Μπαλατσινού: Η πρώτη δήλωσή της για την εγκυμοσύνη! «Δεν έχει αλλάξει σε τίποτα η καθημερινότητά μου» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τζένη Μπαλατσινού: «Η εγκυμοσύνη μου δεν έχει αλλάξει η καθημερινότητά μου»

Διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της κοινής τους ζωής, αφού ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, και η σύζυγός του, Τζένη […] The post Τζένη Μπαλατσινού: «Η εγκυμοσύνη μου δεν έχει αλλάξει η καθημερινότητά μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Τζένη Μπαλατσινού: "Η εγκυμοσύνη δεν έχει αλλάξει την καθημερινότητά μου"

Bρίσκεται ήδη στον 6ο μήνα

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»