#Τζένη Μπαλατσινού

Βασίλης Κικίλιας – Τζένη Μπαλατσινού: Η τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία ανήμερα της 25ης Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας

Παραπολιτικά
Η φωτογραφία του Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσινού με την Αλεξάνδρα και τον Παναγιώτη – Αντώνιο
00:00 26/03/2024

Τζένη Μπαλατσινού: Φωτογραφίζει τον 3χρονο γιο της και μας δείχνει πόσο μεγάλωσε

tlife.gr
Μια κυριακάτικη βόλτα στην εξοχή απόλαυσε σήμερα η Τζένη Μπαλατσινού. Φυσικά μαζί της είχε και τον To άρθρο Τζένη Μπαλατσινού: Φωτογραφίζει τον 3χρονο γιο της και μας δείχνει πόσο μεγάλωσε δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 25/02/2024

Βασίλης Κικίλιας – Τζένη Μπαλατσινού: Πρωτοχρονιά με τον γιο τους Παναγιώτη Αντώνιο

Newsit
«Χρόνια Πολλά» με μία φωτογραφία με τον 3χρονο γιο τους, εύχονται για το νέο έτος, ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού. Η φωτογραφία του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας με τη σύζυγό του και τον μικρό Παναγιώτη – Αντώνιο. Ο Βασίλης Κικίλιας υποδέχτηκε το 2024 μαζί με την Τζένη Μπαλατσινού και τον γιο ... Περισσότερα To άρθρο Βασίλης Κικίλιας – Τζένη Μπαλατσινού: Πρωτοχρονιά με τον γιο τους Παναγιώτη Αντώνιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:00 01/01/2024

Τζένη Μπαλατσινού: Για πικνικ με τον γιο της, Παναγιώτη Αντώνιο στην Οιτή – Φωτογραφίες

tlife.gr
Εκτός Αθηνών και συγκεκριμένα στη Φθιώτιδα φαίνεται πως θα περάσουν τη φετινή πρωτοχρονιά η Τζένη Μπαλατσινού To άρθρο Τζένη Μπαλατσινού: Για πικνικ με τον γιο της, Παναγιώτη Αντώνιο στην Οιτή – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 30/12/2023

Ρουμελιώτη, Λιανός, Μπαλατσινού, & Νάργες: Οι τρυφερές χριστουγεννιάτικες στιγμές με τα παιδιά τους

queen.gr
Αυτές οι μέρες είναι οικογενειακές και γνωστοί μας ηθοποιοί και παρουσιαστές έχουν μπει ήδη σε εορταστικό κλίμα με τα παιδιά τους. Δες τα στιγμιότυπα που δημοσίευσαν, ο Γιώργος Λιανός, η Τζένη Μπαλατσινού, η Ευδοκία Ρουμελιώτη και η Λάουρα Νάργες. Περισσότερα...
20:09 23/12/2023

Τζένη Μπαλατσινού: Η κομψή εμφάνιση σε εκδήλωση στο πλευρό του Βασίλη Κικίλια

instyle.gr
Η Τζένη Μπαλατσινού συνόδευσε σε εκδήλωση τον σύζυγό της Βασίλη Κικίλια και ξεχώρισε με την κομψή της εμφάνιση. Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού βρέθηκε σε εκδήλωση του Humanity Greece στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά. Στην ανάρτηση που έκανε ο ίδιος δημοσίευσε και μία φωτογραφία με την σύζυγό […] The post Τζένη Μπαλατσινού: Η κομψή εμφάνιση σε εκδήλωση στο πλευρό του Βασίλη Κικίλια appeared first on InStyle.
08:47 12/12/2023

Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Σπάνια εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας με τον 16χρονο γιο της, Μάξιμο

tlife.gr
Η Τζένη Μπαλατσινού ανυπομονεί να έρθουν τα φετινά Χριστούγεννα για να περάσει όμορφες οικογενειακές στιγμές με To άρθρο Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Σπάνια εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας με τον 16χρονο γιο της, Μάξιμο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:09 07/12/2023

Τζένη Μπαλατσινού: Οι ευχές του Βασιλή Κικίλια για τα γενέθλια της και η φωτογραφία με τον γιο τους

govastileto.gr
Η Τζένη Μπαλατσινού έχει σήμερα 2/11 τα γενέθλιά της και από το πρωί δέχεται ευχές και δώρα από τα αγαπημένα της πρόσωπα. Με αφορμή αυτή τη τόσο ξεχωριστή ημέρα για την ίδια, ο σύζυγός της Βασίλης Κικίλιας θέλησε να ευχηθεί και δημόσια στη γυναίκα της ζωής του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. […]
21:00 02/11/2023

Τζένη Μπαλατσινού: Ο γιος της Παναγιώτης - Αντώνιος ντύθηκε πυροσβέστης για το Halloween

thetoc.gr
Η σπάνια φωτογραφία του μικρού Παναγιώτη - Αντώνιου Κικίλια ο οποίος ντύθηκε πυροσβέστης για το Halloween - Η φωτο που δημοσίευσε η Τζένη Μπαλατσινού.
10:09 02/11/2023

Τζένη Μπαλατσινού: Η σπάνια κοινή φωτογραφία με τον 3χρονο γιο της – Η ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια για τα γενέθλιά της

tlife.gr
Η Τζένη Μπαλατσινού έχει σήμερα 2/11 τα γενέθλιά της και δεν σταματάει να δέχεται ευχές και To άρθρο Τζένη Μπαλατσινού: Η σπάνια κοινή φωτογραφία με τον 3χρονο γιο της – Η ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια για τα γενέθλιά της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 02/11/2023

Η Τζένη Μπαλατσινού μας δείχνει το κόσμημα που δέχτηκε: "Σε ευχαριστώ"

thetoc.gr
Η Τζένη Μπαλατσινού δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα αξεσουάρ που επιλέγει ενώ τα κοσμήματα της είναι ιδιαίτερα chic και διακριτικά.
16:09 01/11/2023

Βασίλης Κικίλιας και Τζένη Μπαλατσινού ανέβηκαν στον Όλυμπο

NewsBomb
Ο Παναγιώτης- Αντώνιος Κικίλιας σε νέες περιπέτειες ανήμερα της εθνικής εορτής της 28ης Οκτωβρίου.Περισσότερα...
23:00 28/10/2023

Τζένη Μπαλατσινού: Οι φωτογραφίες από τον Όλυμπο

okmag.gr
Μια διαφορετική απόδραση έκανε για την 28η Οκτωβρίου η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία άφησε την Πάτμο και πήγε στον Όλυμπο. Η σύζυγος του Βασίλη Κικίλια ξεκίνησε να ανεβάζει stories στο Instagram account της από την Παρασκευή (27/10), απαθανατίζοντας την ελληνική σημαία και διάφορα τοπία. Ύστερα από αρκετή ορειβασία έφτασε στην κορυφή, με αποτέλεσμα να βλέπουμε […] The post Τζένη Μπαλατσινού: Οι φωτογραφίες από τον Όλυμπο appeared first on OK! Magazine.
21:58 28/10/2023

Η Τζένη Μπαλατσινού στον Όλυμπο

thetoc.gr
Διανυκτέρευσε σε καταφύγιο του βουνού και συνεχίζει τη διαδρομή της
15:09 27/10/2023

Αποκάλυψη Γραμμέλη για Μπαλατσινού: «Αυτό το δημοσίευμα υπάρχει 4 μήνες, βασανίζεται ψυχολογικά όλη η οικογένεια»

thecaller.gr
Οργισμένη ήταν η αντίδραση της Τζένης Μπαλατσινού για τα ψευδή δημοσιεύματα που αφορούν την κόρη της, Αμαλία που ανέφεραν ότι είναι έγκυος.Οργισμένη ήταν η αντίδραση της Τζένης Μπαλατσινού για τα ψευδή δημοσιεύματα που αφορούν την κόρη της, Αμαλία που ανέφεραν ότι είναι έγκυος.Η Αφροδίτη Γραμμέλη μίλησε με την Τζένη Μπαλατσινού στο Mega Καλημέρα αποκαλύπτοντας όσα της είπε: «Μίλησα μαζί της χθες και ήθελα να την ρωτήσω αν θέλει να αναλύσουμε την ανάρτησή της λίγο παραπάνω. Μου […]
14:00 05/10/2023

Τζένη Μπαλατσινού: «Η μυθοπλασία έχει και τα όριά της»

govastileto.gr
Η Τζένη Μπαλατσινού σπάνια απαντάει σε φήμες ή άρθρα που αφορούν την προσωπική και οικογενειακή της ζωή. Όμως αυτή τη φορά έκανε την εξαίρεση ύστερα από αρκετά δημοσιεύματα τους τελευταίους μήνες που θέλουν την 26χρονη κόρη της, Αμαλία Κωστοπούλου να περιμένει το πρώτο της παιδί. Η Τζένη Μπαλατσινού έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της […]
20:00 04/10/2023

Τζένη Μπαλατσινού: Η οργισμένη απάντηση σε δημοσίευμα περί εγκυμοσύνης της κόρης της – “Η μυθοπλασία έχει τα όρια της”

instyle.gr
Η Τζένη Μπαλατσινού με ανάρτησή της στα social media εξέφρασε την έντονη ενόχλησή της για δημοσιεύματα που θέλουν την κόρη της, Αμαλία Κωστοπούλου, να είναι έγκυος και να παντρεύεται. Η ίδια μάλιστα, παρέθεσε και το σχετικό δημοσίευμα περιοδικού. “Τους τελευταίους τρεις μήνες διαβάζω κάθε τόσο ότι η οικογένειά μας περιμένει εγγονάκι. Δημοσιεύματα, που κυκλοφορούν γνωρίζουν […] The post Τζένη Μπαλατσινού: Η οργισμένη απάντηση σε δημοσίευμα περί εγκυμοσύνης της κόρης της – “Η μυθοπλασία έχει τα όρια της” appeared first on InStyle.
15:46 04/10/2023

Η σημειολογία πίσω από τον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου: Από την Καραβάτου στην Τζένη Μπαλατσινού

queen.gr
Ο Ντάνος παντρεύεται σήμερα στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, έναν ιερό χώρο πολύ ιδιαίτερο στις ζωές και άλλων καλλιτεχνών και επωνύμων. Περισσότερα...
14:17 23/09/2023

Πέτρος Κωστόπουλος: Η αντίδραση σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα για την Τζένη Μπαλατσίνου

govastileto.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» ήταν την Τρίτη ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος σε μια σπάνια συνέντευξη μίλησε για όλα στον Γιώργο Λιάγκα. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους, ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στην Τζένη Μπαλατσινού. «Η πρώην γυναίκα σου παντρεύτηκε», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και ο Πέτρος Κωστόπουλος αντέδρασε άμεσα: «Ε μη με αρχίζεις τώρα […]
14:00 19/09/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load