«Δεν πήγα για δοκιμαστικό στην εκπομπή της Ηλιάνας, είναι και γυναίκα του Snik, φοβάμαι»

17:21 - 12/09/2020

Στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και στην Μαίρη Αργυριάδου μίλησε ο Τάσος Ξιαρχό ο οποίος αναφέρθηκε σε συνεργασίες που έχει κάνει […] The post «Δεν πήγα για δοκιμαστικό στην εκπομπή της Ηλιάνας, είναι και γυναίκα του Snik, φοβάμαι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δεν πήγα στο δοκιμαστικό με την Ηλιάνα. Είναι και γυναίκα του SNIK, φοβάμαι

«Η πιο εύκολη συνεργασία μου είναι με την Τάμτα γιατί με αφήνει πολύ ελεύθερα να κάνω ό,τι θέλω. Η πιο δύσκολη είναι με τους τράπερς γιατί είναι μια καινούργια μόδα, έχουν παραπάνω έπαρση από εμένα. Με πάρα πολλούς έχω θέμα. Με τον SNIK δεν έχουμε μιλήσει μέσω εταιρείας έγινε αυτό. Έχουμε τσακωθεί με την Μαρίνα Σάττι γιατί δεν σεβάστηκε το project της Μάντισσας και οικονομικά. Ήμασταν φίλοι με την Μαρίνα όχι μόνο συνεργάτες. Δεν μιλάμε πια. Με ενδιαφέρει να κάνω τηλεόραση και μου ήρθαν κάποιες προτάσεις. Μου πρότειναν να κάνω δοκιμαστικό στον Alpha, αλλά δεν πήγα. Δε νομίζω ότι τα πάνελ με ενδιαφέρουν αυτή την στιγμή, θέλω να είναι κάτι που να ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μου. Η Ηλιάνα είναι η

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο