Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου: «Είμαι ένα βαρύ πακέτο για κάθε άνδρα. Θα ήθελα ένα παιδάκι με τον Ανδρέα…»
12:27 - 13/09/2020
Στην κάμερα της εκπομπής «Έλα, Χαμογέλα» παραχώρησε συνέντευξη η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου και όπως είναι φυσικό
To άρθρο Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου: «Είμαι ένα βαρύ πακέτο για κάθε άνδρα. Θα ήθελα ένα παιδάκι με τον Ανδρέα…» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: Ήθελα ένα παιδάκι με τον Ανδρέα
Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου μίλησε για τη μοναξιά, για το παιδί που δεν έκανε αλλά και το ότι κοινώνησε μέσα στον κοροναϊό
Διαβάστε το στο in.grΔήμητρα Λιάνη: Θα ήθελα να κάνω ένα παιδάκι με τον Ανδρέα
Για όσα έζησε δίπλα στον Ανδρέα Παπανδρέου μίλησε η Δήμητρα Λιάνη...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΔήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: Θα ήθελα να είχα κάνει ένα παιδάκι με τον Ανδρέα
Στην κάμερα της εκπομπής «Έλα, Χαμογέλα» παραχώρησε συνέντευξη η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου και όπως είναι φυσικό η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τον Ανδρέα Παπανδρέου.
Διαβάστε το στο thebest.grΔήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Θα ήθελα να είχα κάνει ένα παιδί με τον Ανδρέα»
ΕΛΛAΔΑ
Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για τον Ανδρέα Παπανδρέου προχώρησε, στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα», η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.
Μίλησε για το παιδί που θα ήθελε να είχε, τη μοναξιά και την απόφαση της να κοινωνήσει εν μέσω κορωνοϊού.
«Κοινώνησα γιατί δεν πιστεύω πως από το νερό και το κρασί μπορεί να κολλήσει ο ιός» σημείωσε η ίδια και συνέχισε: «Είμαι σε δύσκολη φάση, όπως όλος ο Ελληνικός λαός. Δυστυχώς, υπέστη μεγάλο κυνηγητό από την οικογένεια Παπανδρέου. Μου έχουν πάρει τη μισή σύνταξη. Μου έχουν δημιουργήσει νομικά και οικονομικά θέματα. Επομένως, όλα αυτά αποτελούν μία δύσκολη ζωή», εξήγησε.
Αναφερόμενη για τον Ανδρέα Παπανδρέου, είπε: «Τον ρώτησα κάποια στιγμή, πώς θα έβλεπε την εμπλ
Διαβάστε το στο topontiki.grΔήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: Θα ήθελα να είχα κάνει ένα παιδάκι με τον Ανδρέα
Στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» μίλησε η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου, η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε τι της απάντησε ο Ανδρέας Παπανδρέου όταν η ίδια του αποκάλυψε την επιθυμία της να ασχοληθεί με την πολιτική: «Ο Ανδρέας μου είπε ‘’Εδώ επιβουλεύονται εμένα… Το ΠΑΣΟΚ δεν θα σε δεχτεί”. Θα ήθελα να κάνω πράγματα για την κοινωνία, […]
Διαβάστε το στο irafina.grΔήμητρα Λιάνη: «Θα ήθελα να έχω κάνει ένα παιδάκι με τον Ανδρέα» (vid)
Με κοντοκουρεμένο λουκ και εξομολογητικό ύφος παρουσιάστηκε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» η Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου. Μεταξύ άλλων, ανέφερε τι της είχε πει ο Ανδρέας Παπανδρέου όταν του…
Διαβάστε το στο politik.grΔήμητρα Λιάνη Παπανδρέου στο «Έλα Χαμογέλα»: Θα ήθελα να είχα κάνει ένα παιδάκι με τον Ανδρέα
Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου στο "Έλα Χαμογέλα": "Ο Ανδρέας αποτελεί το 90% των ονείρων μου".
Διαβάστε το στο pagenews.grΔήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: Ήθελα ένα παιδάκι με τον Ανδρέα
Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου σε συνέντευξη που παραχώρησε και όπως είναι ήταν αναμενόμενο η συζήτηση περιστράφηκε γύρω και από τον Ανδρέα Παπανδρέου. «Ο Ανδρέας μου είπε ότι “το ΠΑΣΟΚ δεν θα σε δεχτεί”. Θα ήθελα να κάνω πράγματα για την κοινωνία αλλά δεν μου δόθηκε η ευκαιρία. Ο Ανδρέας αποτελεί το 90% των ονείρων μου, φαντάσου πόσο έχει σφραγίσει τη ζωή μου» είπε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου. «Είμαι ένα βαρύ πακέτο για κάθε άνδρα. Το καταλαβαίνουν αυτό και δεν είμαι σε φάση που προσελκύω άνδρες. Θα ήθελα να έχω κάνει ένα παιδάκι με […]
Διαβάστε το στο dete.grΔήμητρα Λιάνη Παπανδρέου στο «Έλα Χαμογέλα»: Θα ήθελα να είχα κάνει ένα παιδάκι με τον Ανδρέα
Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου στο "Έλα Χαμογέλα": "Ο Ανδρέας αποτελεί το 90% των ονείρων μου".
Διαβάστε το στο