#Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου

Δήμητρα Λιάνη για Ανδρέα Παπανδρέου: «Αισθανόταν αδύναμος και δεν ήθελε αυτή η εικόνα του να βγει προς τα έξω»

tlife.gr
Στην εκπομπή «Δύο στις 10» βρέθηκε καλεσμένη η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου την Κυριακή 22/10. Η Δήμητρα To άρθρο Δήμητρα Λιάνη για Ανδρέα Παπανδρέου: «Αισθανόταν αδύναμος και δεν ήθελε αυτή η εικόνα του να βγει προς τα έξω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 22/10/2023

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου για τις τελευταίες στιγμές του Ανδρέα: «Υπήρχε ένα σ’ αγαπώ και δεν θα σε απαρνιόμουν ποτέ»

zappit.gr
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Δύο στις 10» ήταν σήμερα η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, και […] The post Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου για τις τελευταίες στιγμές του Ανδρέα: «Υπήρχε ένα σ’ αγαπώ και δεν θα σε απαρνιόμουν ποτέ» appeared first on Zappit.
12:00 22/10/2023

Σάλος με την εξομολογηση της Δημητρας Λιανη για την εποχή του Ανδρέα Παπανδρέου

olympia.gr
Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου σε μία αποκαλυπτική εξομολόγηση μίλησε για τον Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά και τους εχθρούς όπως είπε που ευεργέτησε όπως και για τα λάθη της ζωής της. «Ήταν σταθμός στη ζωή μου ο Ανδρέας και με έκανε καλύτερο άνθρωπο. Σκιά του δεν ήμουν ποτέ. Στην καθημερινότητα ήταν ισότιμη η σχέση μας. Όσο παράδοξο […] Σάλος με την εξομολογηση της Δημητρας Λιανη για την εποχή του Ανδρέα Παπανδρέου - olympia
13:28 16/10/2023

Δήμητρα Παπανδρέου: «Δεν έχουμε επικοινωνήσει ποτέ με τον Νίκο Ανδρουλάκη γιατί δεν είμαι αποδεκτή ως σύζυγος του Ανδρέα»

tlife.gr
Στην εκπομπή «Πρωινό» μίλησε με ζωντανή σύνδεση μέσω Skype η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου την Τετάρτη 24/5. To άρθρο Δήμητρα Παπανδρέου: «Δεν έχουμε επικοινωνήσει ποτέ με τον Νίκο Ανδρουλάκη γιατί δεν είμαι αποδεκτή ως σύζυγος του Ανδρέα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:04 24/05/2023

Δήμητρα Παπανδρέου: «Νιώθω πολιτικά ορφανή. Δεν υπάρχει πολιτικός χώρος που να με εκφράζει»

okmag.gr
Στην κάμερα της «Super Κατερίνα» μίλησε αποκλειστικά η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου για τις εκλογές, το πολιτικό σκηνικό, αλλά και τον σύζυγό της Ανδρέα Παπανδρέου. Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου υπήρξε παντρεμένη με τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ από το 1989 έως και το 1996, όταν εκείνος έφυγε από τη ζωή. Ο δημοσιογράφος τη ρώτησε να ήταν έτοιμη […] The post Δήμητρα Παπανδρέου: «Νιώθω πολιτικά ορφανή. Δεν υπάρχει πολιτικός χώρος που να με εκφράζει» appeared first on OK! Magazine.
12:52 22/05/2023

Δήμητρα Λιάνη: «Ο Ανδρέας δεν θα άφηνε τον σημερινό αρχηγό του ΠΑΣΟΚ να δέσει ούτε τα κορδόνια των παπουτσιών του»

zappit.gr
Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για τη σημερινή πολιτική κατάσταση, ενώ είπε μια αρκετά σκληρή φράση […] The post Δήμητρα Λιάνη: «Ο Ανδρέας δεν θα άφηνε τον σημερινό αρχηγό του ΠΑΣΟΚ να δέσει ούτε τα κορδόνια των παπουτσιών του» appeared first on Zappit.
10:34 22/05/2023

Το πρώτο debate στην Ελλάδα: Το αστείο του Ανδρέα Παπανδρέου στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

thebest.gr
Το πρώτο debate που έγινε στην Ελλάδα ήταν το 1990 με τον Ανδρέα Παπανδρέου, τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και τον Χαρίλαο Φλωράκη στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Παρόντες ήταν η Μελίνα Μερκούρη, ο Γιώργος Γεννηματάς, αρκετοί βουλευτές, πολιτικοί, αλλά και οι σύζυγοι του Ανδρέα Παπανδρέου και Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου και Μαρίκα Μητσοτάκη αντίστοιχα.
19:36 10/05/2023

«Πυρά» από τη Δήμητρα Λιάνη στον καυγά Τσίπρα - Ανδρουλάκη για τον Παπανδρέου

Cnn.gr
Στον καβγά Αλέξη Τσίπρα και Νίκου Ανδρουλάκη για τον Ανδρέα Παπανδρέου παρενέβη η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, με ανάρτησή της στα social media.Περισσότερα...
14:46 07/05/2023

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου «ξεσπάει» για την πολιτική κληρονομιά του Ανδρέα!

thecaller.gr
Στον Ανδρέα Παπανδρέου και την πολιτική του κληρονομιά, που αποτέλεσε θέμα αντιπαράθεσης μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται και η τελευταία του σύζυγος, Δήμητρα Λιάνη.Στον Ανδρέα Παπανδρέου και την πολιτική του κληρονομιά, που αποτέλεσε θέμα αντιπαράθεσης μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται και η τελευταία του σύζυγος, Δήμητρα Λιάνη.Ύστερα, λοιπόν, από όσα λέχθηκαν μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Νίκου Ανδρουλάκη για το ποιος εκπροσωπεί καλύτερα την ιστορία και τον Ανδρέα Παπανδρέου, η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου σε ανάρτησή της επιτίθεται και στους […]
13:14 07/05/2023

“Βόμβα” από την Δήμητρα Λιάνη: Τα γυαλιά του Ανδρέα Παπανδρέου στη δημοπρασία δεν είναι τα εμβληματικά!

irafina.gr
Στα… ύψη έφτασε η δημοπρασία, που πραγματοποιήθηκε για τα γυαλιά του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργού, Ανδρέα Παπανδρέου, τα οποία και βγήκαν σε πλειστηριασμό για καλό σκοπό αφού πουλήθηκαν για 25.000 ευρώ. Ομως η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου προχώρησε σε αποκαλύψεις, υποστηρίζοντας πως τα γυαλιά που δημοπρατήθηκαν δεν ήταν τα βασικά του Ανδρέα, αλλά ένα […]
13:02 11/04/2023

Οικονομική κατάρρευση για Δήμητρα Λιάνη: Γιατί βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση

fimes.gr
Ξέσπασμα από την χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου, Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου. Σε έξαλλη κατάσταση βρίσκεται η Δήμητρα Λιάνη, η οποία δε δίστασε να τοποθετηθεί δημόσια και να επιτεθεί αυτή την φορά στον Γιώργο Παπανδρέου. Το σχόλιο της έγινε με αφορμή την πρωτοβουλία που έχει αναλάβει ο τελευταίος στο πλαίσιο των εσωκομματικών διεργασιών στο Κίνημα Αλλαγής. Η […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Οικονομική κατάρρευση για Δήμητρα Λιάνη: Γιατί βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση.
23:02 26/02/2023

Στον πολιτικό στίβο η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου – Σήμερα η ανακοίνωση

eleftherostypos.gr
Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου κατεβαίνει στον πολιτικό στίβο με το δικό της κόμμα. Η χήρα του ηγέτη του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου, θα ανακοινώσει στην ΕΣΗΕΑ την παράταξή της που θα ονομάζεται Δημοκρατική Πατριωτική Ενότητα. Την είδηση αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Γιάννης Ευσταθίου, ο οποίος χαρακτηρίζει το κόμμα «αμιγώς ανδρεϊκό» και προφανώς σχηματίζεται για να λάβει μέρος […] Το άρθρο Στον πολιτικό στίβο η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου – Σήμερα η ανακοίνωση εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
12:14 09/02/2023

Η Δήμητρα Λιάνη ανακοινώνει την ίδρυση κόμματος

thecaller.gr
Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα την ίδρυση κόμματος.Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα την ίδρυση κόμματος.Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Γιάννης Ευσταθίου μέσα από το προφίλ του στο facebook: «Σήμερα η αγαπημένη μου φίλη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου ανακοινώνει την ίδρυση κόμματος, το οποίο οριοθετεί ως αμιγώς “ανδρεϊκό” που εμπνέεται από τα οράματα, τις πράξεις και τα μηνύματα του αείμνηστου ιδρυτή του […]
09:46 09/02/2023

Δ. Λιάνη Παπανδρέου: Δεν ήμουν αιτία του χωρισμού του Ανδρέα με την Μαργαρίτα

thebest.gr
Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου καλεσμένη στην εκπομπή της «Αλήθειες με τη Ζήνα», αποκαλύπτει για τον άνδρα που διαμόρφωσε τη ζωή της, τον Ανδρέα Παπανδρέου και την κοινή τους πορεία.
14:40 23/12/2022

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Έχω έναν καλό φίλο, με τον οποίο συγκατοικούμε…»

govastileto.gr
Kαλεσμένη στο «Πρωινό» ήταν τη Δευτέρα η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσωπική της ζωή. «Εξακολουθώ να είμαι μόνη μου. Δεν έχω σύντροφο στη ζωή μου. Έχω καλούς φίλους. Έχω έναν καλό μου φίλο, τον Θοδωρή Αγγελασόπουλο, με τον οποίο συγκατοικούμε για να μπορούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας να τα […]
16:34 19/12/2022

Δήμητρα Λιάνη: Η συγκατοίκηση και τα «έξοδα κίνησης» της Εύας Καϊλή

Newsit
«Τα λεφτά που έχουν βρεθεί είναι λίγα, είναι τα… έξοδα κίνησης». Αυτό σημείωσε με σκωπτική διάθεση η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου σχετικά με την υπόθεση διαφθοράς στην οποία εμπλέκεται η Εύα Καϊλή. «Πιστεύω πως είναι μεγάλη ιστορία για να ψάχνει τόσο καιρό η βελγική δικαιοσύνη, η οποία κάνει τη δουλειά τους καλύτερη από την Ελλάδα» είπε ... Περισσότερα To άρθρο Δήμητρα Λιάνη: Η συγκατοίκηση και τα «έξοδα κίνησης» της Εύας Καϊλή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:20 19/12/2022

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Συγκατοικούμε για να μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα»

zappit.gr
Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό τη Δευτέρα και όταν ο Γιώργος Λιάγκας την ρώτησε για την προσωπική […] The post Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Συγκατοικούμε για να μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα» appeared first on Zappit.
12:52 19/12/2022

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου με μικροσκοπικό μαγιό. Για μπάνιο με σουπερ τοσοδούλι ροζ μπικίνι

koolnews.gr
Μπορεί το τελευταίο διάστημα η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου να έχει επιλέξει να μην κάνει δημόσιες εμφανίσεις και να προσπαθεί να κρατάει χαμηλό προφίλ, ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ την τσάκωσε πριν μερικά χρόνια στην γνωστή παραλία της Ψάθας. Η πρώην πρώτη κυρία, χαλαρή και ανέμελη παρέα με μια φίλη της απόλαυσε τον ήλιο και […]
10:26 25/10/2022

Δήμητρα Λιάνη: «Τη μισή σύνταξη την παίρνει η γνωστή κόρη Σουηδέζα»

thebest.gr
Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου πέρασε το κατώφλι του πρωινό την Παρασκευή και συζήτησε με τον Γιώργο Λιάγκα και την Δούκισσα Νομικού για πολλά.
22:50 17/09/2022

Ξέσπασε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Εξακολουθώ να έχω αυτόν τον ελάχιστο μισθό των 870 ευρώ»

diaforetiko.gr
Ξέσπασε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Εξακολουθώ να έχω αυτόν τον ελάχιστο μισθό των 870 ευρώ» Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Εξακολουθώ να έχω αυτόν τον ελάχιστο μισθό των 870 ευρώ» Αποκαλυπτική για ακόμα μια φορά η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου. Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου συζήτησε με τον Γιώργο Λιάγκα και την Δούκισσα Νομικού μεταξύ άλλων για την σημερινή […]
15:58 17/09/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load