Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Θα ήθελα να είχα κάνει ένα παιδί με τον Ανδρέα»

09:16 - 14/09/2020

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Θα ήθελα να είχα κάνει ένα παιδί με τον Ανδρέα» Στην εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου και στο “Έλα χαμογέλα” έδωσε συνέντευξη η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου σήμερα Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, η οποία με εξομολογητική διάθεση μίλησε για τον Ανδρέα Παπανδρέου. Συγκεκριμένα είπε τα εξής: «Τον ρώτησα κάποια στιγμή πώς θα έβλεπε την εμπλοκή […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: Θα ήθελα να είχα κάνει ένα παιδάκι με τον Ανδρέα

Στην κάμερα της εκπομπής «Έλα, Χαμογέλα» παραχώρησε συνέντευξη η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου και όπως είναι φυσικό η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου: Θα ήθελα να είχα κάνει ένα παιδάκι με τον Ανδρέα (Video)

Πολιτική  Για όσα έζησε δίπλα στον Ανδρέα Παπανδρέου μίλησε η Δήμητρα Λιάνη. Η τελευταία σύζυγος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ μίλησε για την επιθυμία της να είχαν κάνει ένα παιδί, τονίζοντας με νόημα ότι «ο Ανδρέας αποτελεί το 90% των ονείρων μου». «Τον ρώτησα κάποια στιγμή πώς θα έβλεπε την εμπλοκή μου με τα πολιτικά. Και μου είχε πει ότι “εδώ επιβουλεύονται εμένα, το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να σε δεχτεί”. Θα ήθελα να μπορούσα να δώσω περισσότερο στον κόσμο στον τομέα της ανθρωπιάς, της υγείας, της πείνας, της φτώχειας… Θα ήθελα να κάνω πράγματα, αλλά δεν μου δόθηκε η ευκαιρία. Ο Ανδρέας αποτελεί το 90% των ονείρων μου. Φαντάσου πόσο έχει σφραγίσει τη ζωή μου και είναι κάτι που και να θέλω δεν μπορώ να το

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Δήμητρα Λιάνη: Θα ήθελα να είχα παιδί με τον Ανδρέα (vid)

«Δεν πιστεύω ότι θα με αγαπήσει άλλος άνθρωπος όπως ο Ανδρέας», επισήμανε σε συνέντευξη της, η Δήμητρα Λιάνη. Η Δήμητρα Λιάνη μίλησε στην εκπομπή του Open «Έλα Χαμογέλα» και αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Ανδρέα Παπανδρέου. Το άρθρο Δήμητρα Λιάνη: Θα ήθελα να είχα παιδί με τον Ανδρέα (vid) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Δήμητρα Λιάνη: «Θα ήθελα να είχα κάνει ένα παιδάκι με τον Ανδρέα» (video)

Η Δήμητρα Λιάνη, προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση και μίλησε για τη μοναξιά, για τον Ανδρέα Παπανδρέου, για το παιδί που δεν έκανε αλλά και το ότι κοινώνησε μέσα στον κορονοϊό. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr

Διαβάστε το στο crashonline.gr

Δήμητρα Λιάνη: Θα ήθελα να είχα παιδί με τον Ανδρέα

«Δεν πιστεύω ότι θα με αγαπήσει άλλος άνθρωπος όπως ο Ανδρέας», επισήμανε σε συνέντευξη της, η Δήμητρα Λιάνη.Η Δήμητρα Λιάνη μίλησε στην εκπομπή του Open «Έλα Χαμογέλα» και αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Ανδρέα Παπανδρέου. Η ίδια είπε πως «δεν πιστεύω ότι θα με αγαπήσει άλλος άνθρωπος όπως με αγάπησε εκείνος. Θα ήθελα να είχα κάνει ένα παιδάκι τότε αλλά ήταν οι συνθήκες πάρα πολύ δύσκολες». Ταυτόχρονα, απάντησε στην ερώτηση αν της λείπει ένας άνδρας που ενδεχομένως να μην λέγεται Ανδρέας αλλά να μπορεί να βάζει πλάτη για τη γυναίκα του, και επισήμανε πως «έχω ξαναπεί ότι είμαι ένα βαρύ πακέτο για κάθε άνδρα και το καταλαβαίνουν αυτό ίσως οι άνδρες και δεν είμαι σε μία φάση να προσελκύω άνδρα

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή