Πρώτη στον Αυθεντικό Μαραθώνιο η Κρητικιά Ελευθερία Πετρουλάκη!

13:40 - 10/11/2019

Τόσο εκείνη όσο και οι υπόλοιποι αθλητές από την Κρήτη, μας έκαναν υπερήφανους!

Διαβάστε Περισσότερα στο ekriti.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

37ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας: Νικήτρια η Ελευθερία Πετρουλάκη (βίντεο-φωτο)

Η 27χρονη Ελευθερία Πετρουλάκη από την Σητεία της Κρήτης τερμάτισε πρώτη στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Η Ελληνίδα αθλήτρια σημείωσε χρόνο 2 ώρες, 45 λεπτά και 49 δευτερόλεπτα και αποθεώθηκε μόλις εισήλθε στο Καλλιμάρμαρο. Η Πετρουλάκη αναδείχθηκε Πανελληνιονίκης για δεύτερη συνεχή χρονιά. Στην 2η θέση τερμάτισε η Αικατερίνη Ασημακοπούλου και στην 3η η Παναγιώτα Τραγάκη. Στο Μαραθώνιο γυναικών ο ΣΕΓΑΣ δεν είχε προσκαλέσει «ελίτ» αθλήτριες από το εξωτερικό. Στους άνδρες, πρώτος αναδείχθηκε ο 42χρονος Κενυάτης δρομέας Τζον Κιπκορί Κόμεν, δεύτερος ο συμπατριώτης του Φελισιέν Μουχιτίρα και τρίτος ο Έλληνας Κώστας Γκελαούζος.

Διαβάστε το στο pronews.gr

Πρωτιά στον κλασσικό μαραθώνιο για τον Λαμιώτη Μάριο Αναγνώστου!

Εντυπωσιακός ήταν ο Μάριος Αναγνώστου της Αναγέννησης Λαμίας στα 5 km “zero west future” ανδρών στον κλασικό μαραθώνιο της Αθήνας. ο αθλητής του Σάββα κουμπούρα διένυσε τα πέντε χιλιόμετρα σε 14.51 αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Μάριο Γκουρλια του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ με 14. 54. Ο αγώνας ήταν εντυπωσιακός οι δύο αθλητές διαδέχθηκαν ο ένας τον […] The post Πρωτιά στον κλασσικό μαραθώνιο για τον Λαμιώτη Μάριο Αναγνώστου! appeared first on Lamianow.

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Μαραθώνιος 2019: Πρώτη θέση για την Ελευθερία Πετρουλάκη!

Η Ελευθερία Πετρουλάκη αναδείχθηκε νικήτρια στον 37ο ΑΜΑ με 2.45.50 και παράλληλα κατέκτησε για δεύτερη χρονιά τη νίκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Μπήκε πρώτη στο Καλλιμάρμαρο στάδιο και αποθεώθηκε! Την πρώτη θέση στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας κατέκτησε η Ελευθερία Πετρουλάκη. Η 27χρονη αθλήτρια από την Σητεία η μεγάλη νικήτρια στις γυναίκες με χρόνο 2.45.49, κάνοντας ατομικό ρεκόρ.Η Πετρουλάκη αναδείχθηκε Πανελληνιονίκης για δεύτερη συνεχή χρονιά! Στην 2η θέση τερμάτισε η Αικατερίνη Ασημακοπούλου και στην 3η η Παναγιώτα Τραγάκη.  

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ekriti.gr

Γιατί ο Χριστός διάλεξε τον Ιορδάνη ποταμό για να βαπτισθεί;

Β Εθνική μπάσκετ: Μεγάλη νίκη στη Μάνδρα σημείωσε ο ΟΦΗ

Καζάκου: «Μου λένε ότι μοιάζω στη γιαγιά μου και στον χαρακτήρα και στην εμφάνιση»

Δημόσια ακίνητα: Πωλητήριο σε 70.000 καταπατημένα

Ηράκλειο: Ο Νίκος Λογοθέτης νέος πρόεδρος στο Δικηγορικό Σύλλογο

Κορωνοϊός: Ασθενής το έσκασε από το νοσοκομείο