Τάκης Ζαχαράτος VS Σάκη Ρουβά: “Ο Σάκης δεν νομίζω ότι κάνει για όλα”

11:18 - 15/09/2020

Τον Σάκη Ρουβά σατίρισε την Παρασκευή το βράδυ ο Τάκης Ζαχαράτος στην παράστασή του στο Άλσος To άρθρο Τάκης Ζαχαράτος VS Σάκη Ρουβά: “Ο Σάκης δεν νομίζω ότι κάνει για όλα” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Τάκης Ζαχαράτος «ξαναχτυπά» με δηλώσεις του για τον Σάκη Ρουβά: Ο Σάκης δεν νομίζω ότι κάνει για όλα (βίντεο)

Διαβάστε το στο

«Γελώ πολύ με τον Σάκη Ρουβά … Δε νομίζω ότι κάνει για όλα»

Στην κάμερα του Ευτυχείτε μίλησε ο Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος αναφέρθηκε σε όλες τις τελευταίες τηλεοπτικές εξελίξεις, την Ελένη Μενεγάκη […] The post «Γελώ πολύ με τον Σάκη Ρουβά … Δε νομίζω ότι κάνει για όλα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Τάκης Ζαχαράτος για Σάκη Ρουβά: Δεν κάνει για όλα, γελώ πολύ μαζί του

ΕΛΛAΔΑ  Ο Τάκης Ζαχαράτος μίλησε μεταξύ άλλων για την Ελένη Μενεγάκη αλλά και για τον Σάκη Ρουβά, ενώ αναφέρθηκε στο γεγονός ότι είναι πολυπράγων και καταπιάνεται με πολλά διαφορετικά projects. Πιο συγκεκριμένα για τον Σάκη Ρουβά ο Τάκης Ζαχαράτος δήλωσε στην εκπομπή «Ευτυχείτε»: «Δεν έχω κάνει στην τηλεόραση τίποτα. Έχω κάνει μια συμμετοχή σε σίριαλ, μια φορά ήμουν επιτροπή και είχα κάνει το «Ζω Ένα Δράμα» στο Mega. Η ειδικότητά μου είναι αυτό που κάνω αλλά αυτό του τύπου Ρουβά τα κάνω όλα και συμφέρω…Καλά εγώ γελώ πάρα πολύ με τον Ρουβά, ειδικά αυτό το O Sole Mio το τελευταίο είναι το αγαπημένο μου. Σου φέρνω ένα παράδειγμα τον Ρουβά που κάνει 800 πράγματα..Να βγω και παρουσιαστής, να βγω και

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της