Νορβηγία: Ο μακελάρης Μπρέιβικ επιδιώκει αποφυλάκιση υπό όρους
16:46 - 16/09/2020
ΚΟΣΜΟΣ
Αποφυλάκιση υπό όρους θα επιδιώκει ο Νορβηγός μακελάρης Άντερς Μπέριγνγκ Μπρέιβικ, σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου του στην εφημερίδα VG.
Ο ακροδεξιός εξτρεμιστής σκότωσε οκτώ ανθρώπους πυροδοτώντας μια βόμβα στο Όσλο και στη συνέχεια πυροβόλησε και σκότωσε 69 ακόμα ανθρώπους σε κοντινό νησί, πολλοί εκ των οποίων ήταν έφηβοι που συμμετείχαν σε μια θερινή κατασκήνωση της νεολαίας του Εργατικού Κόμματος τον Ιούλιο του 2011. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη φρικαλεότητα που έχει γίνει εν καιρώ ειρήνης στη Νορβηγία.
Στον Μπρέιβικ έχει επιβληθεί η μέγιστη ποινή κάθειρξης στη Νορβηγία -21 έτη- η οποία μπορεί να παραταθεί επ’ αόριστον.
Αν και ο ακροδεξιός εξτρεμιστής μπορεί να ζητήσει να εξεταστεί
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νορβηγία: Ο ακροδεξιός δολοφόνος Μπέρινγκ Μπρέιβικ ζητάει να αποφυλακιστεί
Ο άνθρωπος που το 2011 σκότωσε 77 συνολικά ανθρώπους και μέχρι σήμερα παραμένει αμετανόητος θα επιδιώξει την αποφυλάκισή του υπό όρους
The post Νορβηγία: Ο ακροδεξιός δολοφόνος Μπέρινγκ Μπρέιβικ ζητάει να αποφυλακιστεί appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε το στο protagon.grΝορβηγία: Ο Μπρέιβικ επιδιώκει την αποφυλάκισή του - Έντονες αντιδράσεις για τον μακελάρη
Ο Νορβηγός κατά συρροήν δολοφόνος Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ θα επιδιώξει την αποφυλάκιση του υπό όρους, όπως δήλωσε ο δικηγόρος του στην εφημερίδα VG.
Διαβάστε το στο Cnn.gr