Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Αποχώρησε από το My Style Rocks μετά από καβγά με τον Στέλιο Κουδουνάρη

09:45 - 17/09/2020

Στο επεισόδιο της Τετάρτης του «My Style Rocks» παρακολουθήσαμε τον καβγά ανάμεσα στον Στέλιο Κουδουνάρη και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ο οποίος οδήγησε...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Αποχώρησε από το My style rocks – Οι πρώτες αναρτήσεις της

Αποχώρησε χθες από το ριάλιτι μόδας My Style Rocks, η εκρηκτική ξανθιά Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. The post Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Αποχώρησε από το My style rocks – Οι πρώτες αναρτήσεις της appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η νέα σελίδα στη ζωή της μετά από το My Style Rocks και η μάχη με τον καρκίνο

Η είδηση ότι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποχώρησε επεισοδιακά από το “My style rocks’‘ έπεσε σαν κεραυνός To άρθρο Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η νέα σελίδα στη ζωή της μετά από το My Style Rocks και η μάχη με τον καρκίνο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Το μήνυμα μετά την αποχώρησή από το My Style Rocks

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μετά από έντονο καυγά με τον Στέλιο Κουδουνάρη, αποχώρησε από το πλατό του My Style Rocks.Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποτελεί παρελθόν από το My Style Rocks, καθώς αποχώρησε οικειοθελώς την Τετάρτη (16/9) και θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας ανέφερε πως «αποχώρησα με δική μου πρωτοβουλία, γιατί ένιωσα ότι δεν με σέβονται. Φέτος τα νούμερα είναι πάρα πολύ χαμηλά. Εγώ λόγω του εκρηκτικού χαρακτήρα μου έφερνα νούμερα, λογικό είναι και αυτό άρεσε στην παραγωγή όπως μου έλεγαν. Άρεσε και στον αρχισυντάκτη». «Ένιωσα, όμως, αδικημένη και πως δεν με σέβονται γιατί, όταν έφτανε η ώρα της κρίσης, έλεγαν άλλα πράγματα στους κριτές με σκοπό να μ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»