Παίκτης του Big Brother ξέσπασε σε κλάματα: «Γυρνάς την πλάτη στο παιδί σου επειδή του αρέσει το μακιγιάζ και είναι γκέι;» (Video)

10:39 - 18/09/2020

ΕΛΛAΔΑ  Αποτελεί έναν από τους παίκτες του Big Brother ο οποίος όπως έχει δηλώσει εξ’ αρχής έχει αντιμετωπίσει πολλές φορές bullying κατά το παρελθόν επειδή είναι γκέι και του αρέσει να βάφεται. Ο λόγος για τον Θέμη Κανέλλο ο οποίος ερωτηθείς για τη στάση των γονέων του στο ζήτημα, ξέσπασε σε κλάματα, αποκαλύπτοντας ότι ούτε και εκείνοι έχουν αποδεχτεί τις επιλογές του. «Έχω περάσει δύσκολα στη ζωή μου. Η οικογένειά μου μού λείπει εδώ και πολλά χρόνια. Όταν έμαθαν οι γονείς μου κάποια πράγματα για μένα, ότι μου αρέσει το μακιγιάζ, ότι είμαι γκέι και άλλα διάφορα πράγματα, δεν ένιωσα την οικογένειά μου τόσο κοντά όσο την ένιωθα πριν. Είναι ένα συναίσθημα πάρα πολύ άσχημο και ελπίζω κανένας άλλος

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)