Ο Γιώργος Μαυρίδης απαντά στη «διάψευση» της πρεσβείας του Μεξικού: «Έχω φωτογραφία»

00:24 - 19/09/2020

Ο παρουσιαστής και tattoo artist απαντά στην ανακοίνωση της πρεσβείας του Μεξικού

Διαβάστε Περισσότερα στο lifo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαυρίδης προς την πρεσβεία του Μεξικού: «Το… λάδι ρέει άφθονο, έχω φωτογραφία» (pic)

Lamianow.gr Μαυρίδης προς την πρεσβεία του Μεξικού: «Το… λάδι ρέει άφθονο, έχω φωτογραφία» (pic) Ο Γιώργος Μαυρίδης απάντησε στην ανακοίνωση της πρεσβείας του Μεξικού μιλώντας για λάδωμα, αποκαλύπτοντας οτι έχει φωτογραφίες του χώρου που έμεινε για 4 μέρες και μιλώντας για παράνομη κράτηση. Συνέχεια στην… κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Γιώργου Μαυρίδη και του Μεξικό, δόθηκε το βράδυ της Παρασκευής. Η πρεσβεία της χώρας, εξέδωσε ανακοίνωση, δίνοντας την […] Μαυρίδης προς την πρεσβεία του Μεξικού: «Το… λάδι ρέει άφθονο, έχω φωτογραφία» (pic) Νewsroom

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lifo.gr

Αντζελίνα Τζολί: Εκατομμύρια παιδιά κινδυνεύουν- Δεν κάνουμε αρκετά για να τα προστατεύσουμε

Ιρλανδία: Παμπ που έκλεισε λόγω του lockdown μετατράπηκε σε νοσοκομείο άγριων ζώων

Φάουτσι: Πιθανό να φοράμε και το 2022 μάσκες- Οι ΗΠΑ προσεγγίζουν τους 500.000 νεκρούς

Malcolm X: Η οικογένειά του λέει πως επιστολή δείχνει ότι αστυνομία και FBI συνωμότησαν για τη δολοφονία του

Μάσκες: Η αντιπολίτευση διαμαρτύρεται για υπερκοστολογημένες αναθέσεις

Κορωνοϊός: Βρέφος 20 ημερών νοσηλεύεται διασωληνωμένο στο Παίδων