#tattoo

Νέο τατουάζ για την Angelina Jolie – Το μήνυμά της

instyle.gr
Η Angelina Jolie έχει νέο τατουάζ και το επέδειξε στην πρεμιέρα της παράστασης “The Outsiders” στο Μπρόντγουεϊ την περασμένη εβδομάδα. Η σταρ του Χόλιγουντ έδειχνε υπέρκομψη και λαμπερή ντυμένη σε αποχρώσεις του χρυσού και μάλιστα αυτο ακριβώς το μήνυμα ήθελε να στείλει με το νέο της τατουάζ: “Stay Gold”. Angelina Jolie has new tattoo, "Stay […] The post Νέο τατουάζ για την Angelina Jolie – Το μήνυμά της appeared first on InStyle.
13:46 16/04/2024

Γιώργος Μαυρίδης: «Προτιμώ να έχω μια καλή σχέση με τον Σάκη, παρά να κάνω εκπομπή»

zappit.gr
Δηλώσεις στον Τάσο Ριζόπουλο έκανε ο Γιώργος Μαυρίδης. Ο γνωστός tattoo artist και παρουσιαστής απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τη […] The post Γιώργος Μαυρίδης: «Προτιμώ να έχω μια καλή σχέση με τον Σάκη, παρά να κάνω εκπομπή» appeared first on Zappit.
10:00 01/04/2024

Κύκλωμα μαστροπείας: «Μόνο τατουάζ σε κάποια κορίτσια έχω κάνει» λέει ο tatoo artist που αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

lamianow.gr
Το νέο κύκλωμα μαστροπείας με θύματα ανήλικες κοπέλες, έρχεται δυο μήνες μετά την εξάρθρωση από την Αστυνομία, ενός άλλου κυκλώματος με εγκέφαλο την «Λορέλα». Κορίτσια που παρασύρθηκαν από το κύκλωμα μαστροπείας. Και γονείς που βυθίστηκαν στο σκοτάδι, προσπαθώντας να τραβήξουν μέσα από αυτό τα παιδιά τους. Στην εκπομπή του Live News μίλησε ο tattoo artist που κατηγορείται ως μέλος του κυκλώματος μαστροπείας. «Δεν έχω προτρέψει ποτέ κοπέλα να πάει στον οποιοδήποτε. Δεν έχω συστήσει σε κανέναν φίλο μου κορίτσια να κάνουν αυτή τη δουλειά. Δεν έχω ανακατευτεί και δεν έχω λάβει ποτέ αμοιβή για οτιδήποτε έχουν κάνει αυτές», είπε αρχικά. Και παραδέχθηκε: «Γνωρίζω τι κάνανε, το οποίο είναι
20:37 22/03/2024

Κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων: Μόνο η 25χρονη προφυλακίστηκε, έβαλε τα κλάματα - Ελεύθεροι με όρους ο τατουατζής και ο νάνος

thetoc.gr
Στη φυλακή οδηγείται η 25χρονη φερόμενη ως αρχηγός του κυκλώματος - Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ο σύντροφος της "Μαρίας", ο tattoo artist, μια 21χρονη κοπέλα και ο 36χρονος που πάσχει από νανισμό
19:09 22/03/2024

Κύκλωμα μαστροπείας: «Δεν έχω ιδέα» λέει η 25χρονη – «Μόνο τατουάζ τους έκανα» απαντά ο tattoo artist

eleftherostypos.gr
Για πρώτη φορά η 25χρονη που φέρεται να είναι ο «εγκέφαλος του κυκλώματος trafficking, σπάει τη σιωπή της. Μιλώντας στοLive News τόνισε ότι «Όλα αυτά που σας λένε είναι ψέματα, δεν φταίω πουθενά εγώ» και  λέει πως τα 2 από τα 7 κορίτσια που ήταν θύματα του trafficking ήταν μόνο φίλες της: «Το κορίτσια είναι φίλες μου. […] Το άρθρο Κύκλωμα μαστροπείας: «Δεν έχω ιδέα» λέει η 25χρονη – «Μόνο τατουάζ τους έκανα» απαντά ο tattoo artist εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
17:00 22/03/2024

Κύκλωμα μαστροπείας: Ο 55χρονος tattoo artist πελάτης και προαγωγός ανήλικων κοριτσιών

in.gr
Ο συγκεκριμένος άνδρας εμφανίζει έντονη δραστηριότητα στα social media αναρτώντας φωτογραφίες με γνωστά πρόσωπα της showbiz. Μεταξύ άλλων έχει συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές και βιντεοκλίπ.
18:00 21/03/2024

Θεσσαλονίκη: Το ινστιτούτο που αφαιρεί δωρεάν τατουάζ με εκφράσεις μίσους και δίνει την ευκαιρία για μια νέα αρχή

paraskhnio.gr
«Zero hate establishment». Αυτό είναι το μήνυμα που διαβάζει κάποιος στο ινστιτούτο Restart Tattoo Removal στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα μέσα στο χώρο όπου πραγματοποιείται η διαδικασία αφαίρεσης τατουάζ. Το μήνυμα μόνο τυχαίο δεν είναι. Το συγκεκριμένο ινστιτούτο δίνει την ευκαιρία για μια νέα αρχή σε ανθρώπους που θέλουν να αποτάξουν από πάνω τους το στίγμα Το άρθρο Θεσσαλονίκη: Το ινστιτούτο που αφαιρεί δωρεάν τατουάζ με εκφράσεις μίσους και δίνει την ευκαιρία για μια νέα αρχή εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
10:28 11/02/2024

Πόλεμος στο Ισραήλ: Οι 54 ημέρες κόλασης της 21χρονης Μία Σεμ

Gazzetta
Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι φωτογραφίες της 21χρονης γαλλίδας tattoo artist Μία Σεμ, η οποία απήχθη και τραυματίστηκε από άντρες της Χαμάς τον περασμένο Οκτώβριο μετά την επίθεση στο Ισραήλ.
10:00 03/01/2024

Απολογισμοί στα Social, η Παγώνη για Βασάλο, η τζαμπουίτα και Survivor

youfly.com
Ευχές, οι απολογισμοί στα social media, οι ίδιοι και οι ίδιοι του Survivor, η «τζαμπουίτα», το tattoo του Σχίζα και απίστευτη δήλωση της Παγώνη για Βασάλο! The post Απολογισμοί στα Social, η Παγώνη για Βασάλο, η τζαμπουίτα και Survivor appeared first on Youfly.
06:58 03/01/2024

Η Hailey Bieber έχει νέο tattoo και είναι ότι πιο cute έχουμε δει!

instyle.gr
Το νέο tattoo της Hailey Bieber σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας τάσης που έχει κατακλύσει τον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς. Η Hailey, που γνωρίζουμε ότι λατρεύει τα μικροσκοπικά tattoo και τα αντιλαμβάνεται ως σύμβολα, μας έχει συνηθίσει σε πιο αιχμηρά σχέδια, πιο δυναμικά και απλά. Αυτήν τη φορά, ωστόσο, μας παρουσίασε κάτι εντελώς […] The post Η Hailey Bieber έχει νέο tattoo και είναι ότι πιο cute έχουμε δει! appeared first on InStyle.
19:46 23/12/2023

Good Job Nicky: Είχα πάθει ψευδοδυσφαγία και έτσι έχασα 22 κιλά

Newsit
Καλεσμένος στο κανάλι του Fipster στο Youtube βρέθηκε ο Good Job Nicky, μαζί με τον Ορέστη Χαλκιά και την tattoo artist, Νέμεσις. Ο Good Job Nicky, ο Ορέστης Χαλκιάς και η Νέμεσις μίλησαν στο podcast του Fipster, απαντώντας σε ερωτήσεις των διαδικτυακών τους φίλων με θέμα αυτή τη φορά το body positivity. Ο Good Job ... Περισσότερα To άρθρο Good Job Nicky: Είχα πάθει ψευδοδυσφαγία και έτσι έχασα 22 κιλά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:00 19/12/2023

Διάρρηξη σε tattoo shop με τους δύο δράστες να κάνουν επίδειξη θράσους στη Θεσσαλονίκη - Δείτε τι έκαναν

Newsit
Η διάρρηξη σε tattoo shop στη Θεσσαλονίκη, ολοκληρώνεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Οι δράστες φεύγουν με μηχανήματα μεγάλης αξίας και παραμένουν ασύλληπτοι… Νέα διάρρηξη στη Θεσσαλονίκη, αυτή τη φορά σε tattoo shop επί της Τσιμισκή. Οι δύο δράστες, χωρίς να έχουν καλύψει τα χαρακτηριστικά τους σπάνε τη τζαμαρία και μπαίνουν στα ενδότερα. Αδιαφορούν για το ... Περισσότερα To άρθρο Διάρρηξη σε tattoo shop με τους δύο δράστες να κάνουν επίδειξη θράσους στη Θεσσαλονίκη - Δείτε τι έκαναν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:00 18/12/2023

Μπήκαν να κλέψουν σε tattoo studio στην Τσιμισκή και πήραν μέχρι και αναπτήρες – Αποκλειστικό Video της Karfitsa

paraskhnio.gr
Επαγγελματικό εξοπλισμό δερματοστιξίας, αξίας 5.000 ευρώ αφαίρεσαν δύο άτομα τα ξημερώματα του Σαββάτου από tattoo studio στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Διαβάστε περισσότερα στην karfitsa.gr https://www.karfitsa.gr/reportaz/thessaloniki-bikan-na-klepsoun-se-tattoo-studio-stin-tsimiski-kai-piran-mechri-kai-anaptires-apokleistiko-video-tis-karfitsa/ Το άρθρο Μπήκαν να κλέψουν σε tattoo studio στην Τσιμισκή και πήραν μέχρι και αναπτήρες – Αποκλειστικό Video της Karfitsa εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
21:28 16/12/2023

Αφαίρεση Brow-Tattoos: 5 τρόποι για άνετη απομάκρυνση χωρίς επιπτώσεις στην επιδερμίδα

instyle.gr
Τα τατουάζ φρυδιών, ως ένα μόνιμο διακοσμητικό στοιχείο που επιλέγουμε να έχουμε στο πρόσωπό μας, υπόσχονται να προσφέρουν μια εντυπωσιακή εμφάνιση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, τι συμβαίνει αν αλλάξαμε γνώμη ή το αποτέλεσμα δε μας ικανοποιεί; Μπορούμε να το απομακρύνουμε; Και μάλιστα, χωρίς να αφήσουμε κανένα σημάδι στο δέρμα; Η απάντηση είναι ναι! 5 […] The post Αφαίρεση Brow-Tattoos: 5 τρόποι για άνετη απομάκρυνση χωρίς επιπτώσεις στην επιδερμίδα appeared first on InStyle.
23:46 14/12/2023

ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ: Ο Τσιμίκας έκανε τατουάζ την πιο ιστορική στιγμή του στη Λίβερπουλ

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ: Ο Τσιμίκας έκανε τατουάζ την πιο ιστορική στιγμή του στη Λίβερπουλ 07/12/2023 Η αγάπη του Κώστα Τσιμίκα για τα τατουάζ είναι γνωστή και έτσι ο διεθνής μπακ αποφάσισε να χτυπήσει την πιο ιστορική στιγμή του με τη Λίβερπουλ στο αριστερό του χέρι. Φυσικά, αναφερόμαστε στο πέναλτι με το οποίο η Λίβερπουλ κατέκτησε το 8ο Κύπελλο Αγγλίας στην τεράστια ιστορία της. Πλέον, στο χέρι του υπάρχει σε μορφή πρωτοσέλιδου ο πανηγυρισμός του με το τρόπαιο. Μάλιστα ο tattoo artist που το δημιούργησε ανέβασε και το σχετικό video που από τη μία δείχνει την εκτέλεση του πέναλτι και από την άλλη το χέρι του Έλληνα μπακ.
18:46 07/12/2023

Θοδωρής Κωνσταντόπουλος: Μετά την Κάτια Ταραμπάνκο είναι ζευγάρι με την πρώην σύντροφο του Στάθη Σχίζα

govastileto.gr
Ο tattoo artist Θοδωρής Κωνσταντόπουλος που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη σχέση του με την Κάτια Ταραμπάνκο, αρκετό καιρό μετά τον χωρισμό τους έχει βρει τον νέο έρωτα στη ζωή του. Ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος είναι ζευγάρι με την μελαχρινή καλλονή Άννα Μαρία Κατσαρού, η οποία στο παρελθόν είχε σχέση για αρκετά χρόνια με τον […]
10:00 29/11/2023

Καινούργιου: «Το τατουάζ μου το έκανε ο Mente Fuerte. Θα πάω να το σβήσω» [Βίντεο]

eleftherostypos.gr
Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε για πρωτη φορά παρουσιάστρια στην εκπομπής της ότι το τατουάζ της αυτό της το είχε κάνει πριν από χρόνια ο Mente Fuerte, όμως το μετάνιωσε και θα πάει να το σβήσει. «Το τατουάζ που έχω μου το έχει κάνει ο Mente Fuerte. Είναι από τους καλύτερους tattoo artist. Παράλληλα ασχολιόταν και με […] Το άρθρο Καινούργιου: «Το τατουάζ μου το έκανε ο Mente Fuerte. Θα πάω να το σβήσω» [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
13:00 22/11/2023

Λαμπερές παρουσίες στο Masterclass της Galini Kirboba

happytv.gr
Λαμπερές παρουσίες στο Masterclass της permanent make up guru Galini Kirboba στα πλαίσια της 23ης διεθνούς έκθεσης “Beauty Greece 2023”! Η permanent make up guru Galini Kirboba υποδέχθηκε φίλους, υποστηρικτές και beauty influencers στο masterclass της με θέμα: “Lips Tattoo”, στα πλαίσια της συμμετοχής της στην 23η διεθνής έκθεση “Beauty Greece 2023”, κατά τη διάρκεια […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Λαμπερές παρουσίες στο Masterclass της Galini Kirboba
12:37 17/11/2023

Μαρίνα Σάττι: «Η αγαπημένη μου ελληνική συμμετοχή στη Eurovision είναι το S.A.G.A.P.O»

okmag.gr
Την πρώτη της συνέντευξη  μετά την ανακοίνωση πως θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision έδωσε στην κρατική τηλεόραση η Μαρίνα Σάττι. Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον 68ο μουσικό διαγωνισμό που θα γίνει στο Μάλμε της Σουηδίας μετά τη νίκη της Loreen με το Tattoo, απάντησε σε ορισμένες ερωτήσεις, αποκαλύπτοντας ποια είναι η αγαπημένη της συμμετοχή […] The post Μαρίνα Σάττι: «Η αγαπημένη μου ελληνική συμμετοχή στη Eurovision είναι το S.A.G.A.P.O» appeared first on OK! Magazine.
17:58 14/11/2023

Matching Tattoos: 10 μίνιμαλ σχέδια για να δοκιμάσετε με την καλύτερή σας φίλη

instyle.gr
Τα τατουάζ, πέρα από την εκφραστική τους αξία, λειτουργούν ως μικρές αναμνήσεις, καταγράφοντας στο δέρμα σημαντικές στιγμές της ζωής. Με την εξέλιξη των τάσεων και τους πιο hot celebrities να τα προβάλλουν με περηφάνια, τα matching tattoos αποτελούν τον πιο δημοφιλή τρόπο για να εκφραστεί η φιλία και η αγάπη γενικότερα. Τα μίνιμαλ και διακριτικά […] The post Matching Tattoos: 10 μίνιμαλ σχέδια για να δοκιμάσετε με την καλύτερή σας φίλη appeared first on InStyle.
15:46 11/11/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load