Σοβαρό τροχαίο ατύχημα για Αγρινιώτισσα δημοσιογράφο (φωτο)

19:39 - 20/09/2020

AgrinioPress Σοβαρό τροχαίο ατύχημα για Αγρινιώτισσα δημοσιογράφο (φωτο) Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε πριν λίγες ημέρες η Αγρινιώτισσα δημοσιογράφος Ξένια Γώγου. Η ίδια σε ανάρτησή της για την περιπέτεια που είχε προ ημερών αναφέρει τα εξής: «Όταν πας σπίτι σου αλλά κάποιος αποφασίζει να περάσει το stop χωρίς να σταματήσει γιατί όπως είπε στην Τροχαία «δεν το ειδε»! Ελπίζω αυτή η εικόνα να φρενάρει … Σοβαρό τροχαίο ατύχημα για Αγρινιώτισσα δημοσιογράφο (φωτο) AgrinioPress

Διαβάστε Περισσότερα στο agriniopress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τροχαίο ατύχημα για γνωστή δημοσιογράφο

Η γνωστή Αγρινιώτισσα δημοσιογράφος Ξένια Γώγου τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα πριν από μια εβδομάδα. Το ατύχημα προέκυψε καθώς άλλος οδηγός παραβίασε το stop. «Την γλίτωσα με δέκα ράμματα στο κεφάλι και ένα κολάρο» σημειώνει η Ξένια Γώγου προσθέτοντας ωστόσο πως «κάποιος άλλος όμως μπορεί να μην γλιτώσει». The post Τροχαίο ατύχημα για γνωστή δημοσιογράφο appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Εικόνες Σοκ στο ΚΑΤ – Σοβαρό τροχαίο για γνωστή δημοσιογράφο

Σοβαρό τροχαίο για την δημοσιογράφο Ξένια Γώγου. Το μήνυμα της ίδιας μέσω facebook έχει ως εξής:           Πληροφορίες από nassosblog > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Εικόνες Σοκ στο ΚΑΤ – Σοβαρό τροχαίο για γνωστή δημοσιογράφο

Διαβάστε το στο spoilers

Τραυματίας σε τροχαίο γνωστή Αγρινιώτισσα δημοσιογράφος-Ποιο μήνυμα στέλνει

H γνωστή Αγρινιώτισσα δημοσιογράφος Ξένια Γώγου τραυματίστηκε σε τροχαίο που συνέβη πριν μια εβδομάδα. Το ατύχημα προέκυψε καθώς άλλος οδηγός παραβίασε το stop. «Την γλίτωσα με δέκα ράμματα στο κεφάλι και ένα κολάρο» αναφέρει η Ξένια Γώγου προσθέτοντας ωστόσο πως « κάποιος άλλος όμως μπορεί να μην γλιτώσει». Η ανάρτηση της ωστόσο έχει συγκεκριμένο σκοπό. ... The post Τραυματίας σε τροχαίο γνωστή Αγρινιώτισσα δημοσιογράφος-Ποιο μήνυμα στέλνει appeared first on AgrinioNews.

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Σοβαρό τροχαίο για γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφο

Τροχαίο δημοσιογράφος: Ευτυχώς γλίτωσε η Ξένια Γώγου από σοβαρό ατύχημα. Η περιπέτειά της την οδήγησε να στείλει μήνυμα για την προσοχή και την υπευθυνότητα που χρειάζεται το τιμόνι.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Σοβαρό τροχαίο για γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφο

Τροχαίο δημοσιογράφος: Ευτυχώς γλίτωσε η Ξένια Γώγου από σοβαρό ατύχημα. Η περιπέτειά της την οδήγησε να στείλει μήνυμα για την προσοχή και την υπευθυνότητα που χρειάζεται το τιμόνι.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agriniopress.gr

Παναιτώλιο: Έριξαν μπάζα στις αρδευτικές διώρυγες Δ7 και Δ11

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση της 17ης Απριλίου

Ευρωεκλογές 2024: Αυτοί είναι οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Παναιτωλικός: Χωρίς τρεις η αποστολή για Αστέρα

Συνέχισε την κόντρα με Μικρούτσικο ο Light: «Τον γκούγκλαρα αλλά διαπίστωσα ότι ήταν ο Θάνος, ο Ανδρέας δεν έχει επίπεδο» (video)

Μητροπολίτης Δαμασκηνός: «Έχουμε χρέος να αντιστεκόμαστε στην κάθε είδους αδικία»